Kinigos
Moderator
Όχι φίλε μου από βλάχους έχουν βάλει φολες για λύκους έμαθα..Πάει η κουταβά τζάμπα ακόμη την σκέφτομαι έχω σκάσει...Κρίμα,για το σκυλάκι.<<Γουρουνάδες>>στην κάνανε;
Όχι φίλε μου από βλάχους έχουν βάλει φολες για λύκους έμαθα..Πάει η κουταβά τζάμπα ακόμη την σκέφτομαι έχω σκάσει...Κρίμα,για το σκυλάκι.<<Γουρουνάδες>>στην κάνανε;
Η φωτογραφια κρίθηκε ακατάλληλη και σβήστηκε γιατι επειδη έδειχνε τα λιόκια του σκύλου ή γιατι είχε αποδέκτη την κυβέρνηση που δημιούργησε τον νόμο έκτρωμα και τους προσέβαλε; Οπως και να χει αυτό τους αξίζει κι ακομη παραπάνωΕδώ στο τζάκι που κάθομαι παρέα με το σκύλο μου τον Άργο ,πίνοντας ένα κρασάκι, του εξηγούσα πώς έχουν τα πράγματα μετά τις 21 Ιανουαρίου σύμφωνα με το νομοσχέδιο έκτρωμα.
Αφού κατάλαβε πως έχουν τα πράγματα, πήρε την ανάλογη θέση και απάντησε στην κυβέρνηση .
Ήταν βέβαιο,ότι θα φτάναμε εκεί.Όχι φίλε μου από βλάχους έχουν βάλει φολες για λύκους έμαθα..Πάει η κουταβά τζάμπα ακόμη την σκέφτομαι έχω σκάσει...
Άσε φίλε άσε δεν πάμε καθόλου καλά...Ήταν βέβαιο,ότι θα φτάναμε εκεί.
Τώρα,όποιον πάρει ο χάρος.
Δυστυχώς.
Που έγινε Παναγιώτη ,στα Τζουμερκα απο την πλευρά τη δικη σου ;Άσε φίλε άσε δεν πάμε καθόλου καλά...
Τζουμέρκα αλλά από την πλευρά την δική μου...Και άλλο ένα περίεργο έχουν κλαπεί και 3 σκυλιά εκεί που κυνηγάνε γουρούνια εξαφανίζονται και έτυχε το ένα να είναι σε έναν θείο μουΠου έγινε Παναγιώτη ,στα Τζουμερκα απο την πλευρά τη δικη σου ;
Ξεχνάτε ότι τρέξαμε και τσιπαραμε τα σκυλάκια έτσι;!!!!;;;;;; Οι πρώτοι που θα την φάνε είμαστε εμείςΜωρε το έχεις καταλάβει. Ξεεεερουν ....ειναι αυτοι με τα σκυλόκουτα και θα τους την φοράνε στα διόδια . Ετσι δεν έκαναν και πριν 10 χρονια με το νομο για το τσίπ ; Απο κει και μετα ο νόμος πήγε στα σκουπίδια.
Αφού για εμάς το έφτιαξαν το έκτρωμα ευθύς εξαρχήςΞεχνάτε ότι τρέξαμε και τσιπαραμε τα σκυλάκια έτσι;!!!!;;;;;; Οι πρώτοι που θα την φάνε είμαστε εμείς
H πλειοψηφία των τσιπαρισμένων σκυλιών Κώστα ειναι αδήλωτα.Εμας εχουν πολλούς τρόπους να μας την φέρουνΞεχνάτε ότι τρέξαμε και τσιπαραμε τα σκυλάκια έτσι;!!!!;;;;;; Οι πρώτοι που θα την φάνε είμαστε εμείς
Πώς γίνεται αυτό;H πλειοψηφία των τσιπαρισμένων σκυλιών Κώστα ειναι αδήλωτα.
δεν καταχωρούσαν πάντα τον αριθμό στην βάση γιαυτο πρεπει να δει ο καθενας που ειχε ή εχει σκυλιά τι ειναι χρεωμένα ή μη σε αυτον και να πραξει αναλογαΠώς γίνεται αυτό;
Στο κάθε τσιπαρισμένο σκυλί δεν φαίνεται(στα κεντρικά) απευθείας και ο ιδιοκτήτης του;
Δεν τα δηλώνουν οι κτηνίατροι;
Εκτός και αν έρχεται από άλλη χώρα!
Απλά δεν το δηλώνουν. Έχει διαδικασία και από πλευράς γιατρού και από πλευράς ιδιοκτήτη σκύλου.Πώς γίνεται αυτό;
Στο κάθε τσιπαρισμένο σκυλί δεν φαίνεται(στα κεντρικά) απευθείας και ο ιδιοκτήτης του;
Δεν τα δηλώνουν οι κτηνίατροι;
Εκτός και αν έρχεται από άλλη χώρα!
Καλημέρα μπαίνω gov , μετά σέ ποια ενότητα πάω για να δω τι έχω δηλωμένο;Παιδιά όποιος θέλει μπαίνει στο pet.gov.gr βάζει τους κωδικούς του taxis και βλέπει ποια και πόσα κατοικίδια του είναι χρεωμένα.
Ακριβώς πριν 2 χρόνια βρήκα ένα σεττερ στην δουλειά παρατημένο μέσα στην Ιόνια οδό το πήρα το πήγα κτηνίατρο είχε τσιπ βρήκε τον αριθμό αλλά όχι τον βλάκα που το παράτησε και μου είπε ο κτηνίατρος είναι πολύ δηλώνουν το τσιπ αλλά όχι το όνομα για να κάνουν όπως θέλουν αυτοί εν τέλη το πήγα στην αστυνομία ότι βρήκα το σκυλί με το τάδε τσιπ με ρώτησανε που το βρήκα μια ολόκληρη διαδικασία μου είπανε να το κρατήσω δύο μήνες να δούμε μιπως βρεθεί ο κάτοχος στο τέλος δεν βρέθηκε κανένας και το σκυλί το πήρανε και το πήγανε σε καταφύγιο με τα αδέσποταΑπλά δεν το δηλώνουν. Έχει διαδικασία και από πλευράς γιατρού και από πλευράς ιδιοκτήτη σκύλου.
Ένα μέρος των σκυλιών που βρίσκονται χαμένα , ναι μεν έχουν τσιπ αλλά είναι αδήλωτα στο σύστημα οπότε δεν μπορεί να βρεθεί ο ιδιοκτήτης.Το κράτος απλά ψήφισε ένα νόμο το 2003 ο οποίος μένει στα χαρτιά όπως και τόσοι άλλοι άλλωστε.
Μέχρι το 2015 η πλατφόρμα ανήκε στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης.
Από το 2015 και μετά δημιουργήθηκε η πλατφόρμα του υπουργείου εσωτερικών η οποία δεν χρησιμοποίησε τα προηγούμενα δεδομένα.
Μπάχαλο ως συνήθως.
pet.gov.grΚαλημέρα μπαίνω gov , μετά σέ ποια ενότητα πάω για να δω τι έχω δηλωμένο;
Ναι εκεί μπήκα. Μετά όμως έχει άλλες ενότητες. Σε ποια ξέρεις;pet.gov.gr
Στην ενότητα για το ηλεκτρονικό βιβλιάριο, κάνεις εισαγωγή και έχει πεδίο να επιλέξεις για ποιο τσιπ θέλεις να εκδόσεις βιβλιάριο. Εκεί φαίνεται ποια ζώα είναι γραμμεναΝαι εκεί μπήκα. Μετά όμως έχει άλλες ενότητες. Σε ποια ξέρεις;
Ευχαριστώ πολύ φίλεΣτην ενότητα για το ηλεκτρονικό βιβλιάριο, κάνεις εισαγωγή και έχει πεδίο να επιλέξεις για ποιο τσιπ θέλεις να εκδόσεις βιβλιάριο. Εκεί φαίνεται ποια ζώα είναι γραμμενα
Ποιός φταίει για ολα αυτά ;;Ακριβώς πριν 2 χρόνια βρήκα ένα σεττερ στην δουλειά παρατημένο μέσα στην Ιόνια οδό το πήρα το πήγα κτηνίατρο είχε τσιπ βρήκε τον αριθμό αλλά όχι τον βλάκα που το παράτησε και μου είπε ο κτηνίατρος είναι πολύ δηλώνουν το τσιπ αλλά όχι το όνομα για να κάνουν όπως θέλουν αυτοί εν τέλη το πήγα στην αστυνομία ότι βρήκα το σκυλί με το τάδε τσιπ με ρώτησανε που το βρήκα μια ολόκληρη διαδικασία μου είπανε να το κρατήσω δύο μήνες να δούμε μιπως βρεθεί ο κάτοχος στο τέλος δεν βρέθηκε κανένας