Αυτό που λείπει από αυτόν τον τόπο είναι η συνοχή και η παιδεία και δε λείπει τώρα λείπει από αρχαιοτάτων χρόνων . Δείτε φιλοσοφία παλαιά,δείτε πόλεμο μεταγενέστερα πολεμούσαμε χωριστά τον εχθρό χωρισμένοι στα δύο ,δείτε σήμερα ένα μπουρδέλο και μισό αλλά με ατάκες του πονηριδη νεοέλληνα όπως (ανέβηκε η τιμή της βενζίνης,απάντηση και τι έγινε στα αρχ/μου 20€ έβαζα 20 θα βάζω .Η διαπίστωση του Αϊνστάιν ότι για το σύμπαν δεν είναι σίγουρος αλλά για την βλακεία του ανθρώπου ότι είναι άπειρη απευθυνόταν κατά δω νομίζω σε αυτή τη χώρα του πλιάτσικου ,του αναρμοδιου,του δε γαμιέται,του ξέρεις ποιος είμαι εγώ ,ενολιγοις του έθνους που έδωσε δημοκρατία και κατάντησε επαίτης και καρπαζοεισπρακτορας των υπολοίπων καθαρά λόγο έλλειψης συνοχής,σύμπνοιας και διπροσωπίας των ανθρώπων μεταξύ τους αφού κανείς δεν ψήφισε αν ρωτήσεις και την κάθε κυβέρνηση όλοι βρίζουν και ψήφισαν αυτόν που δε βγήκε.Αρα μη περιμένεις κάποιος να έρθει ο θεός να σώσει κάτι εάν δε θέλεις να σωθείς από μόνος σου .Τόσο απλά.Καλημερα σε όλους .