Οι κτηνίατροι ήταν (τουλάχιστον οι περισσότεροι) εναντίον και στο να απαγορευτεί το κόψιμο της ουράςΟι κτηνίατροι στηρίζουν αυτή τη νομοθεσία, ακριβώς για τα 150 άρια που θα πάρουν ...
Γτ ψυφηστηκε να στείλουμε DNA και στείρωση των σκύλων μας??Έχω χάσει επεισόδιαΚαλημερα, Ξέρει κανένασ αν έχει βγεί το παράβολο που πρεπει να πληρώσουμε για το DNA;
Ευχαριστώ για την πληροφορίαΣε επικοινωνία τώρα με τον κτηνίατρο μου είπε επικοινωνία σε ένα μήνα.
Καλησπέρα . Νομιζω έχει ψηφιστεί από το 2021 . Απλός έχει ανασταλεί προσωρινά η εφαρμογή.Γτ ψυφηστηκε να στείλουμε DNA και στείρωση των σκύλων μας??Έχω χάσει επεισόδια
Καλώς φίλε μου ευχαριστώ!!Καλησπέρα . Νομιζω έχει ψηφιστεί από το 2021 . Απλός έχει ανασταλεί προσωρινά η εφαρμογή.
Κανουν πως ξυπνάνε κάποιοι ,αλλά φοβάμαι μην τους ξαναπιάσει ο υπνος και αλλάξουν πλευρό.
Ας καλέσει,σε διαμαρτυρία,έξω από το Υπουργείο.Κανουν πως ξυπνάνε κάποιοι ,αλλά φοβάμαι μην τους ξαναπιάσει ο υπνος και αλλάξουν πλευρό.
Υπάρχει προϊστορία βλέπεις
Δεν θα προλάβουν , θα έχουν αλλάξει πλευρό γιατί έτσι τους βολεύει. Να ναι και καλά παιδιά απέναντι στην εξουσία.Ας καλέσει,σε διαμαρτυρία,έξω από το Υπουργείο.
Λέμε τώρα...
Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος δεν στήριξε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο Άργος στο Σύνταγμα που έγινε από κυνηγούς,μην το ξεχνάμε... βγήκε ο Αραμπατζής από την ντουλάπα σε "διάγγελμα" και μίλαγε για κοπή γεννητικών οργάνων στα κυνηγετικά σκυλιά ξεφτιλιζοντας το θέμα λες και πάνε σε αλλαγή φύλου,κανένα επιχείρημα, καμία πρόταση και ασφαλώς καμία μελέτη απο τους επιστημονικούς κοπριτες της παρά μόνο δηλώσεις λυσσαλέου αγώνα κατά του νομοσχεδίου.Οσο για την προσέλευση και την ενεργή δράση των κυνηγών θα πω αυτό που είδα στο Σύνταγμα.Ευτυχως που η επαρχία είναι πιο σκληροπυρηνική και οργανωμένη φτάνοντας με πούλμαν γιατί ο Αθηναίος ήταν παραλία με την γκόμενα.Πάντως,για να μην λέμε μόνο, για την ΚΣΕ.
Αν λέγαμε ,ως Forum, να κάνουμε μια διαμαρτυρία,έξω από το Υπουργείο,ούτε τριάντα νοματαίοι,δεν θα μαζευόμασταν.
Αλέξανδρε, εκτός από το"κοπρίτες"για κάποιους επιστήμονες,στα άλλα,συμφωνώ απολύτως.Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος δεν στήριξε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο Άργος στο Σύνταγμα που έγινε από κυνηγούς,μην το ξεχνάμε... βγήκε ο Αραμπατζής από την ντουλάπα σε "διάγγελμα" και μίλαγε για κοπή γεννητικών οργάνων στα κυνηγετικά σκυλιά ξεφτιλιζοντας το θέμα λες και πάνε σε αλλαγή φύλου,κανένα επιχείρημα, καμία πρόταση και ασφαλώς καμία μελέτη απο τους επιστημονικούς κοπριτες της παρά μόνο δηλώσεις λυσσαλέου αγώνα κατά του νομοσχεδίου.Οσο για την προσέλευση και την ενεργή δράση των κυνηγών θα πω αυτό που είδα στο Σύνταγμα.Ευτυχως που η επαρχία είναι πιο σκληροπυρηνική και οργανωμένη φτάνοντας με πούλμαν γιατί ο Αθηναίος ήταν παραλία με την γκόμενα.
Δικιά μου η αμαρτία.Αλέξανδρε, εκτός από το"κοπρίτες"για κάποιους επιστήμονες,στα άλλα,συμφωνώ απολύτως.