Γελάς? ξέχασες τον Φανη στο σχιστό 8 στα 9 από την μέση και κουνέλι μέσα?προφανώς και έχουμε όλοι δει να σπάνε πιάτο με το όπλο στη μέση.
............. αλλά όχι στα 60 ή 70 μέτρα ρε φούστη μου ................. έλεος με τον τύπο...............
Γελάς? ξέχασες τον Φανη στο σχιστό 8 στα 9 από την μέση και κουνέλι μέσα?προφανώς και έχουμε όλοι δει να σπάνε πιάτο με το όπλο στη μέση.
............. αλλά όχι στα 60 ή 70 μέτρα ρε φούστη μου ................. έλεος με τον τύπο...............
Έχουν τεχνική αυτοί .προφανώς και έχουμε όλοι δει να σπάνε πιάτο με το όπλο στη μέση.
Υπάρχει μυστικό να τα βαράς έτσι...Έχουν τεχνική αυτοί .
Πρώτη φορά που τόδα ήταν με τον Dig εδώ μετά που κέρδισε τον αγώνα τον προκάλεσε ένας άλλος χοντρός που έπινε αβέρτα μπύρες με στοίχημα λεφτά να ρίξει εκ του ισχύος στον 4ο βατήρα του skeet στον pull (μονό)
Oπόταν του απαντάει ο DIG '' Σου είπανε ότι είμαι κλέφτης ; Nα ρίξω αλλά double κανονικό εκ του ισχύος ''
Tόκανε και του πήρε το στοίχημα .
Πέρα από την πλάκα .Σχεδόν όλοι αυτοι που τους χαζεύουμε σηκώνονται το πρωί και πάνε στο σκοπευτήριο όπως εμείς στην δουλειά μας . Επόμενο είναι να αποδίδουν έτσι.
Υπάρχει μυστικό να τα βαράς έτσι...
Στο τερέν θα τα αποκαλύψουμε αυτά.Υπαρχει, αλλα δε στο λεω
Τελος μαιου θα αρχισουμε φιλεΣτο τερέν θα τα αποκαλύψουμε αυτά.
Αργει ομως το τεραιν γαμωτο....Στο τερέν θα τα αποκαλύψουμε αυτά.
Ο τυπακος δεν κουμπώνει το ζυγωματικο στο κοντάκι ,ίσα που ακουμπά το κοντάκι στην κάτω σιαγόναμαθητης του Cherry κ αυτος , ριξιμο με δικο του στυλ , Perazzakias
O τυπακος Λευτερη ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης κ πολλες φορες πρωταθλητης στην χωρα του , ειναι πολλοι κορυφαιοι που δεν κουμπωνουν τερμα στο χτενι , ειναι θεμα κ στησιματος κοντακιου κ εικονας πριν πατησουνΟ τυπακος δεν κουμπώνει το ζυγωματικο στο κοντάκι ,ίσα που ακουμπά το κοντάκι στην κάτω σιαγόνα
Σακη αν γινει ο αγωνας του φορουμ να ερθεις να λαβεις μερος να σε γνωρισουμε απο κοντα , φαινεσαι πολυ εμπειρος κ πολυ καλοςκαι εγω πρωσοπικα περαν την ληξη κυν σεζων κυνηγαμε τα σκοπευτηρια και τα πανυγηρια στα περιξ χωριαμας που εχουνε ενδιαφερων με πλουσια δωρα και πηραγματααααα,,,αλο η δισκοπαθια στην μεση και αλο το να κρατας αλους σχεδων εξη μηνες ξανα το τουφεκι στα χεριασουυυ image hostercan you pump gas after hours
γιασου φιλε δημητρηηηη εαν μπωρουσα ωντος θα ερχωμουνα αλα χιλιομετρα πωλα ρε φιλεεεεε,,αλα δεν ξερης καμια φωραααα τωρα στο εμπειρος και καλος παρτω πισωωωω,,εγω οτι κανω το κανω για μενα ουτε για λεζαντα ουτε για διακρησηςςςς,,παντως νασε καλα φιλε και εαν καναιτε τον αγωνα να πρωσεξαιτε το κυριοτερω να περασεται ωμορφαααα και να καναιτεεεε ΦΙΛΟΥςςςςςςΣακη αν γινει ο αγωνας του φορουμ να ερθεις να λαβεις μερος να σε γνωρισουμε απο κοντα , φαινεσαι πολυ εμπειρος κ πολυ καλος
Για πες μας ποια τεχνικη ριχνεις στο σπορτιγκ ;γιασου φιλε δημητρηηηη εαν μπωρουσα ωντος θα ερχωμουνα αλα χιλιομετρα πωλα ρε φιλεεεεε,,αλα δεν ξερης καμια φωραααα τωρα στο εμπειρος και καλος παρτω πισωωωω,,εγω οτι κανω το κανω για μενα ουτε για λεζαντα ουτε για διακρησηςςςς,,παντως νασε καλα φιλε και εαν καναιτε τον αγωνα να πρωσεξαιτε το κυριοτερω να περασεται ωμορφαααα και να καναιτεεεε ΦΙΛΟΥςςςςςς
Και εγώ Δημήτρη δεν πατάω καλά το ζυγωματικο βέβαια εγώ δεν είμαι και πρωταθλητής χαχαχα!!!!!!!!Σε αυτόν τον τρόπο ριξηματος υπάρχει κάτι το οποίο σε βγάζει παντελώς έξω από την σωστή γραμμή σκόπευσης και αυτό είναι το σφίξιμο στην λαβή του όπλου ,σε όλες τις τεχνικές είναι λάθος αλλά ιδιαίτερα σε αυτόν τον τρόπο το παραμικρό σφίξιμο στέλνει τις κάννες του όπλου αντίθετα από την πλευρά που επωμιζεις έντονα .O τυπακος Λευτερη ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης κ πολλες φορες πρωταθλητης στην χωρα του , ειναι πολλοι κορυφαιοι που δεν κουμπωνουν τερμα στο χτενι , ειναι θεμα κ στησιματος κοντακιου κ εικονας πριν πατησουν