Dimitris benelli
Banned
να δεις σκητ με πλαγιο cal 28 με 14 γρ σκαγια να παθεις ηττα φιλεΕδώ είσαι ......
να δεις σκητ με πλαγιο cal 28 με 14 γρ σκαγια να παθεις ηττα φιλεΕδώ είσαι ......
Από πλάγιο σε o/u αλλάζεις σχετικά εύκολα .Απο O/U σε πλαγιόκαννο χλωμό έως σχεδόν αδύνατονα δεις σκητ με πλαγιο cal 28 με 14 γρ σκαγια να παθεις ηττα φιλε
Πραγματικα ειναι απιστευτο το Parcours και το δικο του αν θυμαμαι ειναι με γαματα σκαλισματα πανω..μπιμπελο το ατιμοΚ εσυ δεν παιζεσαι ρε φιλε , το οπλο αρρωστια ριχνει ο τσαμπ , εχουν πεσει 5 πανεπιστημια να φτιαξουν εμβολιο για τον ιο που προκαλει το παρκουρ κ ακομα τιποτα
Λαμπη μαλλον το αντιθετο συμβαινει..απο σκοπευτικη εικονα σαν πιατο που σε βαζει ευκολα στο στοχο να πας σε μια λεπτη γραμμη το θεωρω οτι δυσκολευει..ενας γνωστος να παει απο πλαγιο σε καραμπινα περασαν 3 χρονια να το συνηθισειΑπό πλάγιο σε o/u αλλάζεις σχετικά εύκολα .Απο O/U σε πλαγιόκαννο χλωμό έως σχεδόν αδύνατο
Δεν εχει τυχει ρε φιλε , η γνωμη μου ειναι αν το κοντακι ειναι σχεδον στα μετρα μου θα κανω ζημια παντου , μιλαω παντα γενικα , τι ποζε τι τσαγκρα τι καραμπινα τι πλαγιο ; αν το οπλο ριχνει οπου κοιταω κ εγω κοιταω τον στοχο ολα τα αλλα ειναι μηδενΠού να ρίξεις και ....trap με πλάγιο.....και να φαντάζεσαι τον δίσκο για μπεκάτσα
Πολυ δυνατος ο ομορφονιος απλα με ζοριζει η προφορα του πλαγιοκανη και αυτη αχαχαψαχανα δεις σκητ με πλαγιο cal 28 με 14 γρ σκαγια να παθεις ηττα φιλε
Να σου στειλω το δικο μου ρε μητσο και τη τραγιασκα δωρο και καλτσα στο γονατο με φουντα ξερεις εγγλεζικια φασηΔεν εχει τυχει ρε φιλε , η γνωμη μου ειναι αν το κοντακι ειναι σχεδον στα μετρα μου θα κανω ζημια παντου
Eσύ Μίλτο τόχεις δοκιμάσει ; Καί μόνο η οπτική των 2 καννών δεξιά- αριστερά σε αποσυντονίζει πλήρως .Λαμπη μαλλον το αντιθετο συμβαινει..απο σκοπευτικη εικονα σαν πιατο που σε βαζει ευκολα στο στοχο να πας σε μια λεπτη γραμμη το θεωρω οτι δυσκολευει..ενας γνωστος να παει απο πλαγιο σε καραμπινα περασαν 3 χρονια να το συνηθισει
Οχι να σου πω την αληθεια..απο οταν ξεκινησα το κυνηγι με καραμπινα ημουν και οταν πηρα και δικαννο ηταν ποζε..με πλαγιο εχω κυνηγησει αλλα δεν με ξενισε πολυ..μπορει να μην ειχα τις επιτυχιες που εχω με την καραμπινα αλλα κατσαμπλια δεν με ελεγες..πλαγιο μονο στα μπουκαριστα κυνηγια θα το προτιμουσα σαν σκεψη μου ειναι δυσκολο να κανω καρτερατες μακρινες βολες με πλαγιοEσύ Μίλτο τόχεις δοκιμάσει ; Καί μόνο η οπτική των 2 καννών δεξιά- αριστερά σε αποσυντονίζει πλήρως .
Κι'αυτό απο ένα που ξεκίνησε να κυνηγά στα 16 με πλαγιόκαννο φίλε .
Εχει φαει πολυ ρασπα το χτενι βλεπω οσο και να κανει αμα δε σου μπενει του φερεσε αναλογοςΕνας σκοπευτης που μ αρεσει να παρακολουθω ειναι και ο Husthwait και ωραια βιντεακια..κυκλοφορει και με ωραιο μωρο παντως
Τολη δεν νομιζω να πειραξε το κοντακι στο χτενι γιατι σε οσα βιντεο τον εχω δει δεν φαινεται..μαλλον ο φωτισμος σε μπερδευει..στην πιστολοειδη εχει κανει διογκωση παντωςΕχει φαει πολυ ρασπα το χτενι βλεπω οσο και να κανει αμα δε σου μπενει του φερεσε αναλογος
Στην εικωνα του βιντεο φενετε καθαρα φαγωσε την κορηφη του χτενιουΤολη δεν νομιζω να πειραξε το κοντακι στο χτενι γιατι σε οσα βιντεο τον εχω δει δεν φαινεται..μαλλον ο φωτισμος σε μπερδευει..στην πιστολοειδη εχει κανει διογκωση παντως
Ναι ετσι φαινεται οτι το χει φαει..αν δεν το δεις απο συγκεκριμενη γωνια δεν το καταλαβαινεις ευκολαΣτην εικωνα του βιντεο φενετε καθαρα φαγωσε την κορηφη του χτενιου
Μη νομιζεις οτι θα το λυπηθει οπως εμεις εχουμε ενα ποσο για οπλο το ιδιο και για αυτον οσο το λυπομαστε τοσο το λυπατε και αυτος εχω δει πορσε να γινετε μεσα της ποπης χειροτερα απο οτι εχω το νισσαν σε κυνηγετηκη περιοδοΝαι ετσι φαινεται οτι το χει φαει..αν δεν το δεις απο συγκεκριμενη γωνια δεν το καταλαβαινεις ευκολα
Καλα οτι δεν το λυπαται ειναι σιγουρο εξαλλου ο τυπος τα φυσαει ασε τις χορηγιες.Μ
Μη νομιζεις οτι θα το λυπηθει οπως εμεις εχουμε ενα ποσο για οπλο το ιδιο και για αυτον οσο το λυπομαστε τοσο το λυπατε και αυτος εχω δει πορσε να γινετε μεσα της ποπης χειροτερα απο οτι εχω το νισσαν σε κυνηγετηκη περιοδο
Και εγω στο mxs το έχω φάει.Σιγα μην το άφηνα να με φάει αυτό..Ρε ουστ ..τενεκέδες είναι όλα.. σε βοηθούν, αλλά απομυθοποιούνται Ο Λ Α όταν τα τουφεκίσεις.[/QUOTE]Ναι ετσι φαινεται οτι το χει φαει..αν δεν το δεις απο συγκεκριμενη γωνια δεν το καταλαβαινεις ευκολα
[/QUOTE]Και εγω στο mxs το έχω φάει.Σιγα μην το άφηνα να με φάει αυτό..Ρε ουστ ..τενεκέδες είναι όλα.. σε βοηθούν, αλλά απομυθοποιούνται Ο Λ Α όταν τα τουφεκίσεις.