"Δισκοπάθεια"

Καλα σιγουρα αν σου κανει το δυσκολο δεν θα κατσεις να σκασεις οσο και να χει..το θεμα ειναι οτι το πληρωνεις αλλα θες να σου κανει τα κεφια..αλλα του Husthwait απ οσο το χω δει σε φωτο ειναι υπεροχο και ο ανθρωπος εκει που βλεπεις ενα οπλο μ...αρα βλεπεις και την μονωτικη στην πιστολοειδη και λες τι εκανε ο τυπος
[/QUOTE]
Συμφωνω.Δεν είναι ότι ποιό ωραίο αλλά Δεν είναι μονωτική ταινία.
Εδώ και 6-7 μήνες το εφαρμόζω και εγώ και δεν υπάρχει...

Συμφωνω.Δεν είναι ότι ποιό ωραίο αλλά Δεν είναι μονωτική ταινία.
Εδώ και 6-7 μήνες το εφαρμόζω και εγώ και δεν υπάρχει...
Αληθεια;σαν μονωτικη φαινεται εκτος αν ειναι πλαστικο σε στυλ καλτσας..το οτι ειναι χρηστικο αυτο ειναι σιγουρο και γω να σου πω την αληθεια με τις λεπτες πιστολοειδης δεν τις μπορω καθολου γιατι εχω αρκετα μεγαλη παλαμη και δαχτυλα και σιγουρα θα βοηθαει στο πιο σταθερο κρατημα του οπλου

Αληθεια;σαν μονωτικη φαινεται εκτος αν ειναι πλαστικο σε στυλ καλτσας..το οτι ειναι χρηστικο αυτο ειναι σιγουρο και γω να σου πω την αληθεια με τις λεπτες πιστολοειδης δεν τις μπορω καθολου γιατι εχω αρκετα μεγαλη παλαμη και δαχτυλα και σιγουρα θα βοηθαει στο πιο σταθερο κρατημα του οπλου
Ειναι ταινια για ρακκετες του τεννις Μιλτο , αυξανει πολυ το grip

Έτσι .Όπως ο τενίστας στέλλει την μπάλα εκεί που θέλει χωρίς να βλέπει την ρακέτα του
Ακριβως το ιδιο κ ο σκοπευτης η ο κυνηγος ,πρεπει να στειλει τα σκαγια εκει που θα ειναι ο στοχος χωρις να βλεπει την κανη του

Αρη απο που το εχεις παρει το συγκεκριμενο;το δικο μου ειναι σαν καλτσα ενα πραμα αλλα για την καραμπινα λιγο δυσκολο να περασει
intersport..4E οι τρείς. .sarcastic.
Εχει και willson και babolat.Είναι προτιμότερο οι ultra thin.
Στον τελευταίο αγώνα στην Εύβοια το φόρεσαν πολλοί..
Στην αρχή μου λοξοκοιτουσαν το όπλο αλλά όποιος το ειχε πιάσει έβλεπες τον ενθουσιασμό στα μάτια του..και ξεκίνησαν τα κρουσματα.. σαν τον κορονοιο κάτι..

Last edited:
intersport..4E οι τρείς. .sarcastic.
Εχει και willson και babolat.Είναι προτιμότερο οι ultra thin.
Στον τελευταίο αγώνα στην Εβοια το φόρεσαν πολλοί..
Στην αρχή μου λοξοκοιτουσαν το όπλο αλλά όποιος το ειχε πιάσει έβλεπες τον ενθουσιασμό στα μάτια του..και ξεκίνησαν τα κρουσματα.. σαν τον κορονοιο κάτι..

Μια χαρα και σε τιμουλα και την δουλεια τους την κανουν..θα παρω και γω γιατι εχω θεμα στο κυνηγι..περα το οτι θελω λιγο παραπανω σταθεροτητα στην λαβη οταν κυνηγαω μπεκατσα και εχω βρεγμενα χερια δεν εχω τοσο καλη αισθηση στο κρατημα..φαντασου ουτε γαντια δεν φοραω στο κυνηγι για να νιωθω καλα το κρατημα

Μια χαρα και σε τιμουλα και την δουλεια τους την κανουν..θα παρω και γω γιατι εχω θεμα στο κυνηγι..περα το οτι θελω λιγο παραπανω σταθεροτητα στην λαβη οταν κυνηγαω μπεκατσα και εχω βρεγμενα χερια δεν εχω τοσο καλη αισθηση στο κρατημα..φαντασου ουτε γαντια δεν φοραω στο κυνηγι για να νιωθω καλα το κρατημα
Εδώ και στο Β25 που κυνηγάω.

Back