Dimitris benelli
Banned
Το ειχα βαλει αυτο κ δουλευει τελεια , το βαζεις μεσα στην παλαμη κ μετα χουφτωνεις την λαβη κ γινεται τελειο εργο
Το ειχα βαλει αυτο κ δουλευει τελεια , το βαζεις μεσα στην παλαμη κ μετα χουφτωνεις την λαβη κ γινεται τελειο εργο
Βολεύει να το χρησιμοποιείς έτσι??Το ειχα βαλει αυτο κ δουλευει τελεια , το βαζεις μεσα στην παλαμη κ μετα χουφτωνεις την λαβη κ γινεται τελειο εργο
Βγαζεις την αυτοκολλητη ταινια φυσικα φιλε κ κολλαει στο κοντακι ακριβως εκει που ειναι το κενο του χεριου , μονο ετσι δουλευει τελεια το palm swellΒολεύει να το χρησιμοποιείς έτσι??
Με πρόλαβε ο Μίλτος κ αυτός κ η σύζυγος του είναι στο team krieghoff ασχολούνται πλέων περισσότερο με την σχολή για high pheasant drivenΟ οποιος με ποιο οπλο ριχνει ;;;
Ωραια τα Merkel αλλα ειναι σαν την συνονοματη τους ψυχρα και ωμα..εγω θα προτιμουσα κατι πιο φινετσατο μεσογειακο σαν αυτοΜε πρόλαβε ο Μίλτος κ αυτός κ η σύζυγος του είναι στο team krieghoff ασχολούνται πλέων περισσότερο με την σχολή για high pheasant driven
εγώ θέλω να δω να παίζουν κ λίγα τετεια στα τερέν στο fitack sporting να ξεφύγουμε λίγο από τις κεκτημένες μάρκες
Απο Γαλλους μου αρεσει ο μουσακιας ο Horvart με το περαζι , πολυ τρομερος σκοπευτης , κ ο τσαμπ ο Auvret πολυ δυνατος
ότι Αρέσει στον καθένα άλλωστε το (ωραίο ο καθένας το βλέπει αλλιώς κ από την πλευρά του )Ωραια τα Merkel αλλα ειναι σαν την συνονοματη τους ψυχρα και ωμα..εγω θα προτιμουσα κατι πιο φινετσατο μεσογειακο σαν αυτο
View attachment 12496
Καλα σιγουρα ειναι ολα αυτα θεμα προσωπικου γουστου για το αν θες στολισματα ή κατι πιο απλο..το κοιμο στανταρ παντως ειναι να εχει στοιβαρο μηχανισμο να μας κανει τα γουστα για πολλα χρονιαότι Αρέσει στον καθένα άλλωστε το (ωραίο ο καθένας το βλέπει αλλιώς κ από την πλευρά του )
προσωπικά μου αρέσουν τα άπλα λυτά κ απερητα
στιβαρός μηχανισμός, κάννες φωτιά κ σκανδάλη να παίρνει εύκολα ρύθμισηΚαλα σιγουρα ειναι ολα αυτα θεμα προσωπικου γουστου για το αν θες στολισματα ή κατι πιο απλο..το κοιμο στανταρ παντως ειναι να εχει στοιβαρο μηχανισμο να μας κανει τα γουστα για πολλα χρονια
Στο φιναλε για εναν σκοπευτη φιλε μονο ενα πραγμα μετραει , το σκορ στον πινακα , ολα τα αλλα ασημανταΠροσωπικα προτιμω πλεον τα οπλα με απλη βαση και προς τα κει εγινε η αγορα μου. Σαφως και χαζευω βλεποντας τις καλλιτεχνιες ενος μαστορα στο χαραγμα, δεν ειναι ομως για μενα το σημαντικο. Σημαντικο ειναι η αξιοπιστια της κατασκευης, οι σωστες εφαρμογες, το σωστο κοντακι. Φανταζομαι για ολους οχι μονο για μενα, απλα οπως και ολοι, το ματι μας πεφτει στα ωραια νερα, και τα ωραια σκαλισματα πρωτα.
Στο φιναλε για εναν σκοπευτη φιλε μονο ενα πραγμα μετραει , το σκορ στον πινακα , ολα τα αλλα ασημαντα
Μητσο θα κάνουμε καμία μαζωξη;Δευτέρα δεν μπορώ λόγω δουλειάς!Δισκοπαθεις ετοιμαστειτε για πολυ καψιμο , Δευτερα ριχνουμε , θα παρουν φωτια τα κανουλια
Ειμαι 330 χιλ μακρια απο Αθηνα , οποτε κανονισετε εφθασαΜητσο θα κάνουμε καμία μαζωξη;Δευτέρα δεν μπορώ λόγω δουλειάς!
Είναι σίγουρο ότι ανοίγουν Δευτέρα?Μητσο θα κάνουμε καμία μαζωξη;Δευτέρα δεν μπορώ λόγω δουλειάς!
Πο πο ρε φιλε εργαλειο !!!
Δεν το ξέρω αυτό!Είναι σίγουρο ότι ανοίγουν Δευτέρα?