Να το πειράξεις και να το κάνεις 105, τα 120 θα τα έχεις στο νερό.Να το "πειράξεις" και να το κάνεις 72αρι. Τα ενενήντα θα τα έχεις.
Να το πειράξεις και να το κάνεις 105, τα 120 θα τα έχεις στο νερό.Να το "πειράξεις" και να το κάνεις 72αρι. Τα ενενήντα θα τα έχεις.
Μετά πιστεύω τις μπεκάτσες θα τις κρατάει. Σέκος θα πέφτουν.Να το πειράξεις και να το κάνεις 105, τα 120 θα τα έχεις στο νερό.
Να μην κατεβάσεις πολύ το καπάκι να μην καρφώνει.Καρφώνει βαλβίδα
Είναι συγκριτικές οι δοκιμές.Λογικο ακουγεται... η δυσκολια με τις δοκιμες τετοιου τυπου ειναι οτι καθε λεπτομερεια που τροποποιειται δινει και αλλα αποτελεσματα...
Bill,είχε γίνει σχετική δοκιμή και είχε αναρτηθεί.Να μην κατεβάσεις πολύ το καπάκι να μην καρφώνει.
Είναι συγκριτικές οι δοκιμές.
Ισχύουν αν έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο.
Αν είχαμε τζελ θα ήταν καλύτερα και θα ήταν επαληθεύσιμο.
Κάποιος τρελός Αμερικάνος θα βρεθεί να κάνει με τζελ.
Υπομονή.
Θυμάσαι αποτελέσματα ή ποιος το είχε ποστάρει.Bill,είχε γίνει σχετική δοκιμή και είχε αναρτηθεί.
Σε πακέτα Α4 και είχαν δοκιμαστεί 5-6 όπλα.
Σε συγκέντρωση και διάτρηση.
Κάπου εδω βρίσκεται...
Θέλει ψάξιμο!
Ο τενεκες κατι δειχνει κι αυτος, αλλα οι κολλες Α4 ειναι ανωτερες, οι μεγαλες γλαστρες πανω απο 5 χιλιοστα παχος ειναι η κορυφαια επιλογη.Παρατηρήσατε ότι κανένας δεν έχει πει σε αυτό το νήμα ότι η διάτρηση ή οι "τενεκέδες" "δεν λένε τίποτα".
Ενδιαφέρον ...
Νομίζω ότι την κάναμε την υπέρβαση.
Σωστά κάποιος συμπλήρωσε στις συνθήκες χρήσης.
Και με το φυσίγγι στην θερμοκρασία χρήσης.
Τότε είμαστε κομπλέ.
Θυμάμαι ότι πρώτες είχαν βγει η γριά μου(302) και μια Breda altair, ακολουθούσε μια 400 ,μετά ένα Winchester select και στο τέλος ήταν η Centro μου.Θυμάσαι αποτελέσματα ή ποιος το είχε ποστάρει.
ps
Προτιμώ να κάνω ΚΑΙ εγώ τις δοκιμές πάντως ...
Θυμάμαι ότι πρώτες είχαν βγει η γριά μου(302) και μια Breda altair, ακολουθούσε μια 400 ,μετά ένα Winchester select και στο τέλος ήταν η Centro μου.
Ψάχνουμε σαν τα πιτσιρίκια ποιο είναι ποιο γρήγορο 50ρακι παπί και το αποτέλεσμα όλα πάνε με το ζόρι 70χιλιομετρα στην κατηφόρα με μισή ρόδα διαφορά
Ολα ΊΔΙΑ είναι ρεεε
Τι κολλυριο βάζετε εδώ μέσα γιατί κάτι δεν πάει καλά.
Πες το ντε και κοντεύω να στραβωθω!Ηλεκτροκόλλησης
Πες το ντε και κοντεύω να στραβωθω!
Κάτι ζαβολιά κάνατε... Δεν το πιστεύω ότι Α302 οπλο του 1980 τρυπάει καλύτερα από τα όπλα νέας τεχνολογίας.........Θυμάμαι ότι πρώτες είχαν βγει η γριά μου(302) και μια Breda altair, ακολουθούσε μια 400 ,μετά ένα Winchester select και στο τέλος ήταν η Centro μου.
Να μην κατεβάσεις πολύ το καπάκι να μην καρφώνει.
Είναι συγκριτικές οι δοκιμές.
Ισχύουν αν έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο.
Αν είχαμε τζελ θα ήταν καλύτερα και θα ήταν επαληθεύσιμο.
Κάποιος τρελός Αμερικάνος θα βρεθεί να κάνει με τζελ.
Υπομονή.
Για να πετύχουμε ίδια διάτρηση με νίκελ, πόση μικρότερη ταχύτητα πρέπει να έχουν από τα απλά μολυβδινα;Το τζελ ειναι μεγαλη ''φασαρια''...σε κατασκευη εννοω...
Οι δοκιμες που εχω με κοντρα τα μαδερια...τα συμπερασματα μου
σε διατρηση τα εχω βγαλει.
Τωρα με κοντρα μεταλικο πινακα ειναι μεγαλυτερες ( θα τσεκαρω και
σημερα στην Μαλακασα ) αλλα και αυτες που ειδα και εχω... με
V1,5-380m/s σε ψιλα σκαγια Ν9 - 8,5 -8- μεχρι τα 40 μετρα = θανατος
και με V1,5-400-420m/s σε χοντρα σκαγια Ν5-4-3-2-1 απο 50 και
μεχρι 60 μετρα (αναλογα το Νρο ) παλι δεν γλυτωνει τιποτα.
Τι έπαθες παιδί μου! Έχεις πυρετό?εγω σαν παιδι...
31 μετρα
Το γύρισες στην φέρμα?Αφου δεν εχει πουλια ειπα να κανω καμια μ@λακια κι εγω σαν παιδι...
31 μετρα mb long range no6 δεν του το ειχα παντως...
View attachment 63792