Παντως βγαζει πολυ ωραιες τουφεκιες το οπλο σου!!Ετσι ακριβως ειναι φιλε

Παντως βγαζει πολυ ωραιες τουφεκιες το οπλο σου!!Ετσι ακριβως ειναι φιλε
Σ'ευχαριστω φιλαρακιΠαντως βγαζει πολυ ωραιες τουφεκιες το οπλο σου!!![]()
Καλημέρα φίλε μου.. Θα ήθελα να δω με αυτό το τσοκ σ αυτά τα μέτρα μια βολή με winchester magnum 12βολο το μαύρο..Δοκιμασα σημερα του Καραμανιδη το μαγκνουμ νικελ 10βολο με mg2 στα 41 μετρα, τσοκ το goose
View attachment 8236
Εκεινο το πανακριβο εννοεις?Καλημέρα φίλε μου.. Θα ήθελα να δω με αυτό το τσοκ σ αυτά τα μέτρα μια βολή με winchester magnum 12βολο το μαύρο..
Ωραιο αγαπημενο φυσιγγι.....αλλα....Εκεινο το πανακριβο εννοεις?![]()
Θα πρεπει να βρουμε εναν αντικαταστατη του.....Ωραιο αγαπημενο φυσιγγι.....αλλα....![]()
Παντα δυο βολιδες θα φευγουν λιγο ποιο μακρια απο το κεντρο.....Δοκιμασα σημερα του Καραμανιδη το μαγκνουμ νικελ 10βολο με mg2 στα 41 μετρα, τσοκ το goose
View attachment 8236
Αυτο τη διαμετρο δραμιων εχει μεσα....???Καλημέρα φίλε μου.. Θα ήθελα να δω με αυτό το τσοκ σ αυτά τα μέτρα μια βολή με winchester magnum 12βολο το μαύρο..
8.4 mm και συνήθως 3 βόλια φεύγουν πιο ψιλάΑυτο τη διαμετρο δραμιων εχει μεσα....???
Αυτα τα 2- 3 που ξεφευγουν ειναι τα κατω κατω που δεχωντε ολη την πιεση απο τα απο πανω.....μεχρι να βγουν απο τον καλυκα εχουν γινει αυγα βραστα....8.4 mm και συνήθως 3 βόλια φεύγουν πιο ψιλά
Κατάλαβα μήπως πρέπει να ρίξουν λίγο ταχύτητες λέω εγώ...Αυτα τα 2- 3 που ξεφευγουν ειναι τα κατω κατω που δεχωντε ολη την πιεση απο τα απο πανω.....μεχρι να βγουν απο τον καλυκα εχουν γινει αυγα βραστα....
Οποιος καταφερει να τα σημαζεψει κανει σοβαρη δουλεια το φυσιγγι του μετα.....
Κ γω φιλε με οσα οπλα τα εχω δοκιμασει παντα τα 2 φευγουν εκτος...αυτη η winchester δεν το εχει δει??...αλλα μηπως το μαζεμα τους θα κανει εκπτωση στην διατρηση??Κατάλαβα μήπως πρέπει να ρίξουν λίγο ταχύτητες λέω εγώ...
Το μαζεμα τους θα κανει up στην ηδη τσημπιμενη τους τιμη....Κ γω φιλε με οσα οπλα τα εχω δοκιμασει παντα τα 2 φευγουν εκτος...αυτη η winchester δεν το εχει δει??...αλλα μηπως το μαζεμα τους θα κανει εκπτωση στην διατρηση??
Για αυτό έφυγα από Winchester και τώρα έχω και 500-560 m/s και διάτρηση και συγκέντρωσηΓια οσους ρηχνουν δραμια και εχουν απαιτήσεις να τρυπανε στα 50 +++ μετρα οι ταχυτητες ειναι μονοδρομος Τελη.....
ΑΤ...???Για αυτό έφυγα από Winchester και τώρα έχω και 500-560 m/s και διάτρηση και συγκέντρωση
Πολύ σωστό σε βρίσκωΑΤ...???
Ακριβώς.. Κάνει κοντά στα 4 ευρώ το ένα αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε πως θα δούλευε.Εκεινο το πανακριβο εννοεις?![]()
Τα ρηχνουμε κοντά 10 χρονια τωρα.....Πολύ σωστό σε βρίσκω![]()