Αλεξ το goose τι τσοκ ειναι? Φουλ?Δοκιμασα σημερα του Καραμανιδη το μαγκνουμ νικελ 10βολο με mg2 στα 41 μετρα, τσοκ το goose
View attachment 8236
Ναι στην ουσια εκει παιζει φουλ με εξτρα φουλΑλεξ το goose τι τσοκ ειναι? Φουλ?
Ευχαριστω για την απαντηση και τις δοκιμες που κανεις και μοιραζεσαι μαζι μας!! Απο ανακρουση πως το ειδες?Ναι στην ουσια εκει παιζει φουλ με εξτρα φουλ
Ξερω κι εγω;...δεν καταλαβα και τιποτα το ιδιαιτερο φιλε αλλα γενικα δεν χαμπαριαζει το οπλο, δυσκολα να βρω φυσιγγι να κλωτσησει πολυ, και μη μ'ευχαριστεις Αλεξ χαρα μου ειναι να βοηθαω οπου μπορω.Ευχαριστω για την απαντηση και τις δοκιμες που κανεις και μοιραζεσαι μαζι μας!! Απο ανακρουση πως το ειδες?
Η remi ποσα κιλα ειναι?Ξερω κι εγω;...δεν καταλαβα και τιποτα το ιδιαιτερο φιλε αλλα γενικα δεν χαμπαριαζει το οπλο, δυσκολα να βρω φυσιγγι να κλωτσησει πολυ, και μη μ'ευχαριστεις Αλεξ χαρα μου ειναι να βοηθαω οπου μπορω.
3600 υγιεστατη...Η remi ποσα κιλα ειναι?
Αμ ειναι μπολικη....3600 υγιεστατη...![]()
Με 11/0;Δοκιμασα σημερα του Καραμανιδη το μαγκνουμ νικελ 10βολο με mg2 στα 41 μετρα, τσοκ το goose
View attachment 8236
Ναι Γιαννη 11/0 εχειΜε 11/0;
Αλεξ το goose τι τσοκ ειναι? Φουλ?
Καλημερα κυρ Θαναση, κι ευχαριστω για τα καλα σου λογια, δεν παω για γουρουνια και τα δραμια που ανεβαζω κατα καιρους τα παιρνω πιο πολυ για δοκιμη να δω πως πανε και να τα βλεπουν και οι φιλοι μας που κυνηγανε γουρουνι.Το 10ο βόλι δεν βλέπω και ανησυχώ ... Στα 40 μέτρα αν μπορείς να πηγαίνεις τόσο καλά πάνω στο στόχο (όπως στην εικόνα) γιατί δεν ρίχνεις μονόβολο; (θεωρητική ερώτηση). Γιατί να σε ανησυχεί το 10ο βόλι; (όπως εμένα) με μονόβολο σταμάταγες κάπρο, με τα δράμια ίσως και να τον έψαχνες με τα σκυλιά επί ώρες...
Ευχαριστώ που μοιράζεις εμπειρία σε όλους μας. Η δική μου είναι μολις όσα γράφει η ζυγαριά και μάλιστα άδεια !!! Ίσως να βάρυνε κιόλας μετά το βαψιμο ...
Να τη πάτε σε διαιτολόγο...Το 10ο βόλι δεν βλέπω και ανησυχώ ... Στα 40 μέτρα αν μπορείς να πηγαίνεις τόσο καλά πάνω στο στόχο (όπως στην εικόνα) γιατί δεν ρίχνεις μονόβολο; (θεωρητική ερώτηση). Γιατί να σε ανησυχεί το 10ο βόλι; (όπως εμένα) με μονόβολο σταμάταγες κάπρο, με τα δράμια ίσως και να τον έψαχνες με τα σκυλιά επί ώρες...
Ευχαριστώ που μοιράζεις εμπειρία σε όλους μας. Η δική μου είναι μολις όσα γράφει η ζυγαριά και μάλιστα άδεια !!! Ίσως να βάρυνε κιόλας μετά το βαψιμο ...
Το ιδανικό για μέναΗ δίκη μου 70 cm σταθερό MOD .View attachment 8245
Έχεις δίκιο . Κι για εμένα .Το ιδανικό για μένα
Καλή η Ρεμί την έχω την αγαπάω αλλά αυτο το βάρος με στεναχωρεί δεν το μπορωΤο 10ο βόλι δεν βλέπω και ανησυχώ ... Στα 40 μέτρα αν μπορείς να πηγαίνεις τόσο καλά πάνω στο στόχο (όπως στην εικόνα) γιατί δεν ρίχνεις μονόβολο; (θεωρητική ερώτηση). Γιατί να σε ανησυχεί το 10ο βόλι; (όπως εμένα) με μονόβολο σταμάταγες κάπρο, με τα δράμια ίσως και να τον έψαχνες με τα σκυλιά επί ώρες...
Μου αρεσουν και οι 2 τουφεκιες με λιγο πιο σφιχτη το gooseΞανα το 10βολο mg2 στα 41 μετρα, με το goose ειναι ο κυκλος και η απο πανω τουφεκια ειναι με Kicks xfull, το ενα που λειπει απ το Kicks πηγε 10 ποντους εκτος χαρτονιου στο χωμα γιατι σημαδεψα πολυ χαμηλα.
View attachment 8289
Ετσι ακριβως ειναι φιλεΜου αρεσουν και οι 2 τουφεκιες με λιγο πιο σφιχτη το goose