Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το μεγαλύτερο μυστικό για εμένα βέβαια είναι ένα . Σηκώνεσαι το πρωί , ντύνεσαι , παίρνεις το όπλο σου που είναι πίσω από την πόρτα ( συνήθως ) και με χαμόγελο κι ανυπομονησια βγαίνεις έξω παίρνεις το σκύλο κι ξεκινάς την μέρα σου . Ψάχνεται .. ψάχνεται .... τι ψάχνεται βρε ;;; Τι κώνους κι άυλους κι γιατί 18.8 κι γιατί 18.4 ... . . . .

Το μεγαλύτερο μυστικό για εμένα βέβαια είναι ένα . Σηκώνεσαι το πρωί , ντύνεσαι , παίρνεις το όπλο σου που είναι πίσω από την πόρτα ( συνήθως ) και με χαμόγελο κι ανυπομονησια βγαίνεις έξω παίρνεις το σκύλο κι ξεκινάς την μέρα σου . Ψάχνεται .. ψάχνεται .... τι ψάχνεται βρε ;;; Τι κώνους κι άυλους κι γιατί 18.8 κι γιατί 18.4 ... . . . .
Αυτα τα λες γιατι με το μπαμ του οπλου σου το θυραμα πέφτει. Αν σου δωσω την μπαικαλ. Smag μια φορα να κυνηγισεις με 32γρ κ τα μαμα τσοκ θα γυρισεις χορης αυτή γιατι θα την πεταξεις στον καδω

Δηλαδή: Μια κάννη αποδίδει το μέγιστο που μπορεί, με ένα κατάλληλο συνδυασμό γόμωσης (φυσίγγιο). Κάθε κάννη έχει το κουμπί της. Ορισμένες κάννες είναι πιο "ευέλικτες" στην απόδοσή τους και άλλες πιο "ιδιότροπες". Τέλος υπάρχουν και κάννες που δεν τρώγονται με τίποτα. :)
Ποιες ειναι αυτες που δε τρωγονται ;;

Απλώς ανέφερα ότι τα περισσότερα όπλα όπου φτιάχνονται για το χώρο της πρακτικής σκοποβολής έχουν συμβατικό αυλό και όχι διευρημενο, σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
Στην πρακτικη το πρωτο ζητουμενο ειναι η αξιοπιστια κ εκει η Benelli δεν εχει αντιπαλο

Σε χιλιοστα ποσο ειναι Τζονυ ;;μην ειναι ισο με κυλυνδρο σε 18.4 αυλο ;;; ρε λες ;;;;
Για invector plus τόσο είναι....η απλή κάνη τώρα, έχει τα σκέτα ινβεκτορ ... Που δεν έχω ιδέα αν είναι ίδια με τα πλας...όπως το κόβω πάντως....ίδια σύσφιξη θα έχουν...μόνο το μήκος θα αλλάζει....γιατί όμως κύλινδρος????σε αυλό 18.4 το στόμιο θα είναι στα 18.

Last edited:
Για invector plus τόσο είναι....η απλή κάνη τώρα, έχει τα σκέτα ινβεκτορ ... Που δεν έχω ιδέα αν είναι ίδια με τα πλας...όπως το κόβω πάντως....ίδια σύσφιξη θα έχουν...μόνο το μήκος θα αλλάζει....γιατί όμως κύλινδρος????σε αυλό 18.4 το στόμιο θα είναι στα 18.
Άσε τώρα το έπιασα....ναι θα έχουν την ίδια σύσφιξη στομίου!

Status
Not open for further replies.
Back