Ναι φίλε μου.Τα Diana τού Τάτση?
Ναι φίλε μου.Τα Diana τού Τάτση?
Αυτα τα diana τι τυπου μονοβολο εχουν?Ναι φίλε μου.
Έχουν βολίδα perill gualandiΑυτα τα diana τι τυπου μονοβολο εχουν?
Με πατεντα πληροςΚαιγετε η sp2 στα 34 γρ...![]()
![]()
![]()
Άμα της πέταξες τα μάτια στο πάτημα..................Με πατεντα πληρος
Άμα της πέταξες τα μάτια στο πάτημα..................![]()
![]()
Εγω εχω την Α300 (παλια) 76 καννη φουλ τσοκ....και παει καλα απο τα magnum τα Remington 10βολα, winchester 10βολα, 15βολα, 12βολα, nsi 10βολα και απο μονοβολα της b&p big game palla!! Αλλα θα πρεπει να δοκιμασεις για να εισαι σιγουρος!!καλησπερα εχω beretta al 302 full tsok 76 ποντους κανη θα ειθελα να μου προτινετε μονοβολα και δραμια
Γειά σου Γιώργο!!καλησπερα εχω beretta al 302 full tsok 76 ποντους κανη θα ειθελα να μου προτινετε μονοβολα και δραμια
ναι θα δοκημασω ..εγω χρισιμοποιο winchester 12βολο gorilla 10βολο και palla lambro kai palla kirgiaΕγω εχω την Α300 (παλια) 76 καννη φουλ τσοκ....και παει καλα απο τα magnum τα Remington 10βολα, winchester 10βολα, 15βολα, 12βολα, nsi 10βολα και απο μονοβολα της b&p big game palla!! Αλλα θα πρεπει να δοκιμασεις για να εισαι σιγουρος!!
Nsi buckshot buffer 8 pellets.- rotwiell brenneke.καλησπερα εχω beretta al 302 full tsok 76 ποντους κανη θα ειθελα να μου προτινετε μονοβολα και δραμια
Δημητρη γιατι ομως οι εταιρειες το δινουν οτι μπορει να βληθει με full choke?? (βλεπε B&P, βλημα gualandi, lambro brenneke...)Με 10 δεκατα συσφιξη σε 18.3 αυλο δηλαδη με 17.3 στομιο , το να ριχνει καποιος βλημα με 18.2 διαμετρο θελει να χαλασει το οπλο του , σε τετοιες κανες μονο δραμια , καλη ανασταση
Κ τα τσιγαρα πωλουνται φιλε στα περιπτερα , κ απο το κινητο σου μπορεις να χασεις το σπιτι σου στο ιντερνετικο καζινο , κ πολλα αλλα τα οποια νομιμα ειναι , καλο κανουν ;Δημητρη γιατι ομως οι εταιρειες το δινουν οτι μπορει να βληθει με full choke?? (βλεπε B&P, βλημα gualandi, lambro brenneke...)
Πιστευω οτι εαν υπηρχε πιθανοτητα βλαβης στην καννη ή επικινδυνοτητας για το χρηστη θα το τονιζανε!!Κ τα τσιγαρα πωλουνται φιλε στα περιπτερα , κ απο το κινητο σου μπορεις να χασεις το σπιτι σου στο ιντερνετικο καζινο , κ πολλα αλλα τα οποια νομιμα ειναι , καλο κανουν ;