Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα βαλει ο φιλος ο Παναγιωτης αλλη μια φωτο με 8βολο αυτην την φορά....για ολους τους φιλους
τους γουρουναδες....το σεταπ ειναι του Νικολα του Αγγελοπουλου ( φιλου ιδιογομωτη ) και δεν εχει
καμια σχεση με τον Γ. Αγγελοπουλο που κατασκευαζει φυσιγγια στην Καλαματα.
Το αναφερω....για να μην δημιουργηθει καποιο μπερδεμα.

Θοδωρή μια που ασχολησε με το σκοπευτήριο ( IPSC ) αν ξέρεις , μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ με το compensator φορεμένο στο όπλο ρίχνεις και μονοβολα , και δράμια .
Αγαπητέ συνονόματε, έχω δει compensator και muzzle brakes σε Saiga και τούρκικα ημιαυτόματα - νομιζω typhoon - να ρίχνουν από φυσίγγια για sporting, buckshots εννιάβολα (GECO, 27gr) μέχρι και slugs - π.χ. τα μονόβολα της Brenneke χωρίς προβλήματα.
Εγώ δεν χρησιμοποιώ muzzle brake / compensator, λόγω της standard manual division στην οποία "παίζω" και επειδή το κάνω μόνο σαν άσκηση για την φυσική μου "condition" και όχι για βραβεία. Πέραν αυτού εδώ στην Γερμανία δεν ισχύουν όλοι οι κανόνες του IPSC, και αν δεν κάνω λάθος ενα compensator δεν επιτρέπεται να το βάλεις μόνος σου πάνω στο όπλο, πρέπει να πάς σε οπλουργό - οι οποίοι είναι πιό ακριβοί και από οδοντίατρους! Είμαι από τους λίγους εδώ στον σύλλογο που δεν έχει ούτε καν προέκταση της φυσιγγιοθήκης!

Αγαπητέ συνονόματε, έχω δει compensator και muzzle brakes σε Saiga και τούρκικα ημιαυτόματα - νομιζω typhoon - να ρίχνουν από φυσίγγια για sporting, buckshots εννιάβολα (GECO, 27gr) μέχρι και slugs - π.χ. τα μονόβολα της Brenneke χωρίς προβλήματα.
Εγώ δεν χρησιμοποιώ muzzle brake / compensator, λόγω της standard manual division στην οποία "παίζω" και επειδή το κάνω μόνο σαν άσκηση για την φυσική μου "condition" και όχι για βραβεία. Πέραν αυτού εδώ στην Γερμανία δεν ισχύουν όλοι οι κανόνες του IPSC, και αν δεν κάνω λάθος ενα compensator δεν επιτρέπεται να το βάλεις μόνος σου πάνω στο όπλο, πρέπει να πάς σε οπλουργό - οι οποίοι είναι πιό ακριβοί και από οδοντίατρους! Είμαι από τους λίγους εδώ στον σύλλογο που δεν έχει ούτε καν προέκταση της φυσιγγιοθήκης!
Θοδωρή σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση , .shake hands. να είσαι καλά , και με το κάλο να έρθεις .

Δραμια golden από Δράμα δοκίμασε κάποιος;;; αξιόπιστα;;
Εγώ όχι σε γουρούνι σε πίνακα μόνο τον ξέρω τον άνθρωπο πολύ καλή συγκέντρωση και διάτρηση λόγο σκληρότητας 14 brinnel τα συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά μου είχε πει.....

Καλημέρα παιδιά. Είδα στο Facebook κάτι αναφορές από συναδέλφους γουρουναδες να λένε για τα δραμια της nsi κ ειδικά για τα 10βολα ότι πέτυχαν φυσίγγια που είχαν 9 δραμια μέσα κ άλλος ένας είπε ότι πέτυχε κ με 7 αντί για 10..Παιζει να ισχύει κάτι τέτοιο;;; Αν ισχύει για μια τόσο μεγάλη εταιρεία θα πω μόνο ντροπή. Έτσι χάνεις τη φήμη σου άμεσα. Προσωπικά αν πετύχω κάτι παρόμοιο δεν θα ξαναμπούν στο ζωνάρι μου αυτά τα δραμια. Ακουω απόψεις.

Καλημέρα παιδιά. Είδα στο Facebook κάτι αναφορές από συναδέλφους γουρουναδες να λένε για τα δραμια της nsi κ ειδικά για τα 10βολα ότι πέτυχαν φυσίγγια που είχαν 9 δραμια μέσα κ άλλος ένας είπε ότι πέτυχε κ με 7 αντί για 10..Παιζει να ισχύει κάτι τέτοιο;;; Αν ισχύει για μια τόσο μεγάλη εταιρεία θα πω μόνο ντροπή. Έτσι χάνεις τη φήμη σου άμεσα. Προσωπικά αν πετύχω κάτι παρόμοιο δεν θα ξαναμπούν στο ζωνάρι μου αυτά τα δραμια. Ακουω απόψεις.
Σφαξανε φυσιγγια και το διαπιστωσανε? Αττα τα φυσιγγια ετυχαν στην ιδια περιοχη?

Σφαξανε φυσιγγια και το διαπιστωσανε? Αττα τα φυσιγγια ετυχαν στην ιδια περιοχη?
Ναι έτσι λένε τουλάχιστον.. Οτι έλειπαν δραμια.. Περιοχή δεν ξέρω ακριβώς.. Με έβαλαν στο τρυπακι πάντως και θα τα ζυγίζω μου φαίνεται χαχα

Κι εγώ δεν το πολύ πιστεύω αλλά δεν ειπώθηκε από έναν αλλά 2-3 άτομα. Τι να πω.
Εγω εχω σφαξει κανα 2 φυσιγγια και τα βρηκα 10....τι να πω....αλλα εαν δεν ηταν 10.......δεν ξερω πως θα εκλεινε το φυσιγγι......δεν θα φαινοταν και οπτικα οτι εχει προβλημα?

Status
Not open for further replies.
Back