Εάν έχει και την απαραίτητη διάτρηση φυσικά
Nsi 8βολοΤι οχταβολο είναι Γιάννη εμπορίου η ιδιογομωση;
Ναι και βάλε κ την απόσταση που ήταν οριακή τα 45+ μέτρα.. Στα 35 που είναι η σωστή σε ίδιο πάτο έβαλα 7Εάν η τριάδα πάει εκεί που πρέπει ετοίμασε τριχιες για κουβαλημα
Πανακριβα πανάθεματα ένα ταλιρο το Ενα δε συμφέρει μ αυτόν τον υπςρπληθυσμοΕγώ το σταμάτησα πλέον αυτό το κυνήγι και ηρέμησα αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το Winchester το 8βολο κάτι μαύρα είναι
Στα καπρια κατευθείαν μονοβολα δεν είναι για αστεία εκεί.Μην αγχώνεσαι ρε πάρε ένα κουτί καβάτζα και όταν κυνηγάτε κανέναν καπρο εργαλείο ριξτα μέσα μαζί με τα μονοβολα
Γιαννη....για μενα μια χαρα ειναι!! Εχει κ διατρηση.....και οριακη αποσταση.....με τι οπλο και τσοκ?View attachment 16323πανω κάτω αυτό το αποτέλεσμα εγινε σε 3 πάτους με το ίδιο φυσίγγι στα ίδια μέτρα.
Μαύρο Κλαμα..κλεισιμο της πλάκας κ φεύγει όλο το μπαφερ, διάτρηση μηδέν,ταψευτισαν τελείως.Εντωμεταξύ τα δεκαβολα τα Remington τι λένε εγώ αυτά έριχνα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά είχα ακούσει ότι τα τελευταία χρόνια έκαναν φάλτσα αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω έχει κάνει κανένας καμία δοκιμή τώρα τελευταία;
Εκεί ναι έχεις δίκιο μην την πληρώσουν τα σκυλιά τη νύφη σε περίπτωση τραυματισμού και τραβάμε τα μαλλιά μάςΣτα καπρια κατευθείαν μονοβολα δεν είναι για αστεία εκεί.
Αυτή έγινε με μια ραφαελο 123 κ 2ρη τσοκΓιαννη....για μενα μια χαρα ειναι!! Εχει κ διατρηση.....και οριακη αποσταση.....με τι οπλο και τσοκ?
Κρίμα ήταν ωραίο φυσιγγι έχω μερικά από τα παλιά θες να σου στείλω;Μαύρο Κλαμα..κλεισιμο της πλάκας κ φεύγει όλο το μπαφερ, διάτρηση μηδέν,ταψευτισαν τελείως.
Εννοείται αν είναι απ τα παλιά στείλε μήνυμαΚρίμα ήταν ωραίο φυσιγγι έχω μερικά από τα παλιά θες να σου στείλω;
Τα πολυ παλια 10βολα της Remington ηταν με 8* και σκληρο πλαστικο πρασινο ημιδιαφανες.....δυνατο φυσιγγι (εκει πιστευω χτιστηκε ο θρυλος)...μετα εγινε σαν το σημερινο το οποιο εδω και μια 5ετια δυστυχως δεν ειναι τοσο προσεγμενο οσο παλια.....δεν βαζουν ή δεν το προσεχουν πλεον το μονωτικο υλικο για να μην φευγει το buffer (παλια ηταν προβλημα μονο των federal)!! Σε σχετικο mail που ειχα στειλει για την διαρροη buffer μου ειχαν απαντησει οτι το φυσιγγι δεν εχει κανενα προβλημα και μπορειτε να το χρησιμοποιησετε.......κριμασιΕντωμεταξύ τα δεκαβολα τα Remington τι λένε εγώ αυτά έριχνα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά είχα ακούσει ότι τα τελευταία χρόνια έκαναν φάλτσα αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω έχει κάνει κανένας καμία δοκιμή τώρα τελευταία;
Μια σταγόνα κερί λιωμένο έριχνα εγώ μην αδειάσει τελείως για όσο κρατήσει και πάλι το ίδιοΤα πολυ παλια 10βολα της Remington ηταν με 8* και σκληρο πλαστικο πρασινο ημιδιαφανες.....δυνατο φυσιγγι (εκει πιστευω χτιστηκε ο θρυλος)...μετα εγινε σαν το σημερινο το οποιο εδω και μια 5ετια δυστυχως δεν ειναι τοσο προσεγμενο οσο παλια.....δεν βαζουν ή δεν το προσεχουν πλεον το μονωτικο υλικο για να μην φευγει το buffer (παλια ηταν προβλημα μονο των federal)!! Σε σχετικο mail που ειχα στειλει για την διαρροη buffer μου ειχαν απαντησει οτι το φυσιγγι δεν εχει κανενα προβλημα και μπορειτε να το χρησιμοποιησετε.......κριμασι
Το ιδιο κ γω.....το ειχα διαβασει σε Αμερικανικο φορουμ....αλλα δεν ειναι λυση κ αυτη.....τελος παντων.....Μια σταγόνα κερί λιωμένο έριχνα εγώ μην αδειάσει τελείως για όσο κρατήσει και πάλι το ίδιο