Tolis SBE1
Banned
Γιαννη εσπασε η ουρα του κλειστρου τπτ τραγικο στη μπενελλι μη μασας δεν εχει τετια θεματαΔηλαδη;;; για πες τι έγινε;; αν είναι να μην τα βάλω στη θαλαμη στην ακριβή benelli θα τα ρίξω με μια μ2 χαχα
Γιαννη εσπασε η ουρα του κλειστρου τπτ τραγικο στη μπενελλι μη μασας δεν εχει τετια θεματαΔηλαδη;;; για πες τι έγινε;; αν είναι να μην τα βάλω στη θαλαμη στην ακριβή benelli θα τα ρίξω με μια μ2 χαχα
Και ένα Ρεμί πριν 2 εβδομάδεςΛες αυτά που λένε πως έπαθαν ζημιά να ήταν όλα τουρκικά η από το 1821;;
Τι επαθε?Και ένα Ρεμί πριν 2 εβδομάδες
Μια γαρδένιααααα η καρδιάαααα μουυυυΤι επαθε?
Μήπως γαρύφαλλο;Μια γαρδένιααααα η καρδιάαααα μουυυυ
Στ'αυτι και πονηριά στο μάτι!Μήπως γαρύφαλλο;
Δεν ξέρω ακριβώς πάντως το όπλο ήταν καινούργιο σχετικά αγορασμενο πρίν 3 χρόνια....Τι επαθε?
15 χρονια μια του κλεφτη δυο του κλεφτη μπαααααααααααααμΔεν ξέρω ακριβώς πάντως το όπλο ήταν καινούργιο σχετικά αγορασμενο πρίν 3 χρόνια....
Αυτός που το έπαθε ρίχνει φυσίγγια σίγμα τουλάχιστον 15 χρόνια ( είναι από εκεί)
Τώρα τι έφταιξε δεν ξέρω......
Ρε συ γιαννη οταν λες στο πινακα εκει δε σκανε τα οπλα δηλαδηΠαρότι όμως Που έπαθαν ζημιά τόσα και τόσα όπλα με αυτά τα δραμια πάρα πάρα πολλοί κυνήγι ανά την Ελλάδα τα επιλέγουν.. Εγώ θέλω και τα όπλα μου και τα μάτια μου και τα δάχτυλα μου. Θα τα δοκιμάσω μόνο σε πίνακα να δω αν είναι όπως λένε έτσι από περιέργεια. Θα επιμείνω σε φυσίγγια πιστοποιημενα στο κυνήγι..
Αν ακούγεται ότι είναι επικίνδυνα μην τα βάζεις Γιάννη μόνο και μόνο που σου έχει μπει η ιδέα αρκείΚαλησπέρα παιδιά. Μέχρι πρότινος έλεγα ότι δε θα δοκιμάσω ποτέ τα δραμια σίγμα ατ αλλά μετα από πολλές προτροπές φίλων αποφάσισα να τα δοκιμάσω.. Για πείτε απόψεις γιατί πολλά ακούγονται ότι είναι επικίνδυνα κλπ..
Μακριά Γιάννη και μένα γνωστός μου πέρυσι ερειξε με μια Φράνκι και έβλεπε το κλείστρο που πέρναγε δίπλα τουΠαρότι όμως Που έπαθαν ζημιά τόσα και τόσα όπλα με αυτά τα δραμια πάρα πάρα πολλοί κυνήγι ανά την Ελλάδα τα επιλέγουν.. Εγώ θέλω και τα όπλα μου και τα μάτια μου και τα δάχτυλα μου. Θα τα δοκιμάσω μόνο σε πίνακα να δω αν είναι όπως λένε έτσι από περιέργεια. Θα επιμείνω σε φυσίγγια πιστοποιημενα στο κυνήγι..
Απ ότι άκουσα φίλε έσκασαν επειδή έμεινε η τάπα μέσα, τώρα σε μονή τουφεκια και να μείνει δεν έχεις θέμα γιατί θα το ελέγξεις αυτό πιστεύω.. Σε κυνήγι επ ουδενί δε θα μπουν φυσίγγια ελληνικά τουλάχιστον από μένα για δραμια ενοοω.. Σκάγια μπαίνουν μερικά λαμπρο και dianaΡε συ γιαννη οταν λες στο πινακα εκει δε σκανε τα οπλα δηλαδη
Σοβαρά ρε Πάνο;; τι λες τώρα ρε.. Α καλά, μένουν ράφι μετά δε ρισκάρω..Μακριά Γιάννη και μένα γνωστός μου πέρυσι ερειξε με μια Φράνκι και έβλεπε το κλείστρο που πέρναγε δίπλα του
Έλεγε Στα παλιά κουτιά αυτή τη φράση πλέον την κατάργησε. 3,8 τέκνα έχει στο μαγκμουμ 6βολο... Θες ολμο να το ρίξεις.Ρε παιδια οταν ανοιγουμε φυσιγγι με 3 γρ tecna mix μεσα και μπαφερ ιδιοτροπο που ανεβαζει πιεσεις να μη αναλυσουμε τους λογους τωρα ειναι δυνατον να το δουλευουμε με ασφαλεια μονο σε κανα - -20° κι αν μη τρελαθουμε ειπαμε μας αρεσουν τα δυνατα αλλα με προυποθεσεις εχω ακουσει οτι στα κουτια αναγραφετε η εξης φραση "τα ριχνετε με δικη σας ευθηνη" αληθευει ???