πρέπει να πήγε πολύ σφιχτά σε κάποιο σημείο, ίσως στο στοκ, πρόσεξε μην μείνει τίποτα μεσα στη κάννη μετά απο κάθε βολή, αν τα ξαναρίξεις
Φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένα για φυσίγγια 1 χρονιάς πάντως.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια μπορεί να ήταν στα ράφια.. στην ζώνη από τον ιδρώτα στην μπλούζα που ακουμπάει τα φυσίγγια ετσι γίνονται υγρασία βροχή ιδρώτας όλα τα φυσίγγια καπος ετσι γίνονται..Φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένα για φυσίγγια 1 χρονιάς πάντως.
ωπα Νικόλα… εάν είναι πανω από 10 χρόνια μπορεί να έχει χάσει την υγρασία της η πυρίτιδα και αντί να γίνει καύση να έγινε έκρηξη. μην τα ξαναβάλεις σε οπλο καλύτερα.Δεν ξέρω πόσα χρόνια μπορεί να ήταν στα ράφια.. στην ζώνη από τον ιδρώτα στην μπλούζα που ακουμπάει τα φυσίγγια ετσι γίνονται υγρασία βροχή ιδρώτας όλα τα φυσίγγια καπος ετσι γίνονται..
τα ίδια πρέπει να είναι, τα έχω και εγω αλλα δεν έχω βρει ακόμα το πλάγιο μονόκαννο που είπε ο @Alex37 για να τα δοκιμάσω.Όχι Κώστα, αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ με κανένο όπλο και κανένα φυσίγγι.
Αυτά έριξα από Lambro και δεν είχα πρόβλημα.
View attachment 32206
Αν αναφέρεσαι σε αυτο που εγραψα, δεν ηταν της b&p τα φυσιγγια....Δυσάρεστη έκπληξη οι σχισμενοι παφυλες στα b&p
Αν αναφέρεσαι σε αυτο που εγραψα, δεν ηταν της b&p τα φυσιγγια....
Εμένα γιατί δεν μου αρέσουν τα αποτυπώματα της βελόνας ;;;;;Όχι φίλε μου αναφέρομαι σε δικιά μου δοκιμή με b&p μονοβολα
Εμένα γιατί δεν μου αρέσουν τα αποτυπώματα της βελόνας ;;;;;
Ούτε να τα βλέπω ότι να ναι φυσίγγι.. Ενα έτσι ένα γιουβέτσι ένα κοκορέτσι.. Πυρίτιδα δεν είχαν πάντα την ίδια, βολιδες να κουνιουντε σα το χέλι μέσα στο φυσίγγι, κ γενικά άλλο πήγαινε κέντρο αλλο αριστερά άλλο δεξιά.. Φθηνό κ καλό μέχρι στιγμής μόνο το BP palla μετά πας σε 2ευρω το κομμάτι
Και όμως...Λογικά όχι αλλά .....
Πόσο μακρυά έριξες ;οι μπίλιες είχα αγοράσει ένα baikal153 βάζω ένα ντενεκε πάνω σε πέτρα μεγάλη να δω πως παει και γύρισαν 2 μπίλιες πίσω 2 3 μετρα λοξά από μένα πέρασαν προσοχή με αυτά..
Μέτρα, κιλά γουρούνι ;ενα αλλο που σταμάτησα μα ριχνω μπίλιες είχε ρίξει ενας μπίλιες και μετά εγώ μονοβολο οι μπίλιες είχαν μείνει στο δέρμα δεν πέρασαν στο κρέας για μενα μονοβολο και αν το πάρει έκανε δουλειά..
Στο ντενεκι 30 βήματα... γουρούνι είπαν οι γουρουναδες 90 χωρίς κεφάλι δερμα εντόσθια.. ο αλλος που έριξε μπίλιες ήταν 40 βήματα και έμειναν στο δέρμα.. δεν ξέρω αιχμές φταίνε δεν φταίνε τέλος τα παλα για μεναΠόσο μακρυά έριξες ;
Μέτρα, κιλά γουρούνι ;
=================
Νομίζω ότι αυτές οι αιχμές έσκιζαν το ρέλι όταν άνοιγε
View attachment 32257