Κιμπάρης !Όλα τα σφάζουμε ... no mercy.
Κιμπάρης !Όλα τα σφάζουμε ... no mercy.
Έχουμε κ λεπτά εμείςΚιμπάρης !
Γιώργο αυτά τα φυσίγγια ήταν καλά παλιά, τώρα είναι μουφα. Αν μπορείς σε παρακαλώ σφάξε ένα θέλω να δω κάτιΑυτό εδώ το σφάζουμε ; Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 13%…..
View attachment 48421
Άμα σφάξω δυο είναι το μεροκάματο σου… Να τα σφάξω ;;;Γιώργο αυτά τα φυσίγγια ήταν καλά παλιά, τώρα είναι μουφα. Αν μπορείς σε παρακαλώ σφάξε ένα θέλω να δω κάτι
Στην Ελλάδα Γιώργο μου το μεροκάματο είναι ένα, άντε ενάμιση φυσίγγι από δαυταΆμα σφάξω δυο είναι το μεροκάματο σου… Να τα σφάξω ;;;
Στην Ελλάδα Γιώργο μου το μεροκάματο είναι ένα, άντε ενάμιση φυσίγγι από δαυτα
Αυτά είναι ! ….Μη μου στεναχωριέσαι θα σφάξω ένα τέτοιο τώρα. Ευτυχισμένος άνθρωπος!View attachment 48425
Γιώργο ο @Johnny brow σου έκλεψε το άβαταρ ...Κιμπάρης !
Ωραίο!Μη μου στεναχωριέσαι θα σφάξω ένα τέτοιο τώρα. Ευτυχισμένος άνθρωπος!View attachment 48425
Αυτα ειναι ψιλοπραγματα το σπρωχνεις λιγο με το δαχτυλο και ολλα οκΚαι πριν τα σφάξουμε, δοκιμάζουμε αν χωράνε στη θαλάμη.
View attachment 48446View attachment 48447View attachment 48448View attachment 48449
Θα τον γιαουρτώσω …Γιώργο ο @Johnny brow σου έκλεψε το άβαταρ ...
Κώστα πόσες μπίλιες έχει το φυσίγγι και πόσες (μέσο όρο) μπαίνουν σε πίνακα 1Χ1 στα 90m ?Το απόλυτο γουρονοφυσιγγο για τουφεκιές εκτός ορίων (80-90 μέτρα) γεμιζεται σε καλυκα 12/89 με δράμια των 9.5 χιλιοστων!
Ετσι ειναι ολλα τα βολια και τα σκαγια ολοστρογγιλα δεν θα βρεις πουθενα ,η πυριτηδα ειναι m92s και το καψουλι και ο καλυκας μαξαμView attachment 48642
View attachment 48643
View attachment 48644
View attachment 48645
Τις μπίλιες δεν τις πείραξα καθόλου εγω ετσι ηταν.....οι μισές σαν αυγα ηταν ουτε στη κατηφορα δεν τσουλάνε
Οι ιδιογομωτές τι λένε. Δεν μου φαίνεται άσχημο πάντως αν εξαιρέσουμε τις μπίλιες που δεν ειναι ολοστρογγυλες ολες.
Αυτα!!!
Μπορεις να βγαλεις και μια φωτο το κλεισιμο;Ωραίος! Καψουλι και κάλυκα τα γνωρίζω, με τις μπαρουτες είμαι λίγο πίσω ακόμη. Κοιτα από Κένταυρο που έχω πάρει βόλια είναι πολυ πολύ καλύτερα, ειδικά τα επιχαλκωμένα, βεβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η επιχαλκωση.