Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το απόλυτο γουρονοφυσιγγο για τουφεκιές εκτός ορίων (80-90 μέτρα) γεμιζεται σε καλυκα 12/89 με δράμια των 9.5 χιλιοστων!
Κώστα πόσες μπίλιες έχει το φυσίγγι και πόσες (μέσο όρο) μπαίνουν σε πίνακα 1Χ1 στα 90m ?

20220516_124610.jpg
20220516_124903.jpg
20220516_124229.jpg
20220516_124148.jpg
Τις μπίλιες δεν τις πείραξα καθόλου εγω ετσι ηταν.....οι μισές σαν αυγα ηταν ουτε στη κατηφορα δεν τσουλάνε

Οι ιδιογομωτές τι λένε. Δεν μου φαίνεται άσχημο πάντως αν εξαιρέσουμε τις μπίλιες που δεν ειναι ολοστρογγυλες ολες.

Αυτα!!!:)

View attachment 48642
View attachment 48643
View attachment 48644
View attachment 48645
Τις μπίλιες δεν τις πείραξα καθόλου εγω ετσι ηταν.....οι μισές σαν αυγα ηταν ουτε στη κατηφορα δεν τσουλάνε

Οι ιδιογομωτές τι λένε. Δεν μου φαίνεται άσχημο πάντως αν εξαιρέσουμε τις μπίλιες που δεν ειναι ολοστρογγυλες ολες.

Αυτα!!!:)
Ετσι ειναι ολλα τα βολια και τα σκαγια ολοστρογγιλα δεν θα βρεις πουθενα ,η πυριτηδα ειναι m92s και το καψουλι και ο καλυκας μαξαμ

Ωραίος! Καψουλι και κάλυκα τα γνωρίζω, με τις μπαρουτες είμαι λίγο πίσω ακόμη. Κοιτα από Κένταυρο που έχω πάρει βόλια είναι πολυ πολύ καλύτερα, ειδικά τα επιχαλκωμένα, βεβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η επιχαλκωση.

Ωραίος! Καψουλι και κάλυκα τα γνωρίζω, με τις μπαρουτες είμαι λίγο πίσω ακόμη. Κοιτα από Κένταυρο που έχω πάρει βόλια είναι πολυ πολύ καλύτερα, ειδικά τα επιχαλκωμένα, βεβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η επιχαλκωση.
Μπορεις να βγαλεις και μια φωτο το κλεισιμο;

Status
Not open for further replies.
Back