gvp9000
Banned
Σε λιγότερο από 1 ώρα μου απάντησαν ...Remington … σωστό μαγαζί !
Οι "ευρωπέοι" ακόμα το εξετάζουν ....
Βρε ούρτ !!!!
Σε λιγότερο από 1 ώρα μου απάντησαν ...Remington … σωστό μαγαζί !
Αν στο καρτέρι ακούσεις θόρυβο κοίτα μην σου έχουν χυθεί οι μπίλιες από την κάνη αχαχαχαχαχΠειραγμενο φυσίγγι για να σκοτώνει και η μπενελι
Σας στο ξαναειπα σε ιταλικο μαγαζι τους πουλουσανε για φιοκι αυτους τους καληκεςΑ δεν τα ξέρω τα παρακάτω, αυτά τα ξέρουν οι φίλοι μας οι ιδιογομωτες
Πλάκα πλάκα τέτοιο κλείσιμο σε φυσίγγι πρώτη φορά είδα. Αστέρι που στο κλείσιμο είχε περιστροφή και κεντρική σύντηξη. Τόσο φοβούνται μήπως και χυθουν τα βόλια;Αν στο καρτέρι ακούσεις θόρυβο κοίτα μην σου έχουν χυθεί οι μπίλιες από την κάνη αχαχαχαχαχ
Απλα ηταν πολυς ο κενος αρχικος χωρος και ρυθμησμενα λαθος τα σταδια τους γι αυτο εγινε αυτοΠλάκα πλάκα τέτοιο κλείσιμο σε φυσίγγι πρώτη φορά είδα. Αστέρι που στο κλείσιμο είχε περιστροφή και κεντρική σύντηξη. Τόσο φοβούνται μήπως και χυθουν τα βόλια;
Δεν τα κατέχω τα σφαξιματα δυστυχώς,ούτε ζυγαριά έχω ούτε παχυμετρο και θα πάει τσάμπα το φυσιγγακι. Θα ρίξω ένα στο σκοπευτήριο να το δω πως θα πάει. Με τι τσοκ να το ρίξω όμως;Ανοιξε ένα φυσιγγι κ δες εάν έχει χοντρό χαρτονακι.
Με ότι τσοκ σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις ...Δεν τα κατέχω τα σφαξιματα δυστυχώς,ούτε ζυγαριά έχω ούτε παχυμετρο και θα πάει τσάμπα το φυσιγγακι. Θα ρίξω ένα στο σκοπευτήριο να το δω πως θα πάει. Με τι τσοκ να το ρίξω όμως;
Και τα πιο καινουρια Χρηστο με τον νομπελ καλυκα εχουν χαρτακι απο πανω ,η "ελατωματικη" παρτιδα ηταν αυτη με τους αλλους καλυκεςΝα μην ρίξεις πουθενά.... Ειναι μια παρτίδα "ελαττωματική" αυτή με το.Χοντρό χαρτονακι ... Αλλα εαν επιμένεις να ρίξεις ρίξε.. Με ότι τσοκ κ να Ρίξεις δεν υπάρχει θεμα
Παίδες μου το ξέρω ότι δεν είναι καθαρές οι φωτογραφίες αλλά η λήψη έγινε στην υπογα υπό άκρα μυστικότητα γιατί έτσι και έβλεπε η σύζυγος τα πακέτα θα έπρεπε να την στείλω για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, στον κύριο Νίκο στη Σάμο και εκεί που έχουν φτάσει τα εισιτήρια ΔΕΝ το ρισκάρω
Το χαρτονακι αδιαφορο το πολυ-πολυ να σου χαλασει την συγγεντρωση ,η πυριτηδα μειωμενη αρκετα απο τα προηγουμενα κατα -0,30 οποτε τα κλειστρα φυγανε για αλλους λογους2 τα θέματα... Ένα το αρκετά χοντρό χαρτονακι κ δεύτερο το βάρος της πυρίτιδας....τουλαχιστον εγω ετσι τον αιτιολογω τον πονοκέφαλο που μου δημιούργησε! Σε άλλους φύγανε τα κλειστρα και τα ψάχνανε στα ρουμανια
Είδες τι λένε ; Ότι δεν είναι καλά φυσίγγια .. δώστα μου εμένα να τα πάω για ανακύκλωσηΠειραγμενο φυσίγγι για να σκοτώνει και η μπενελι
Εσύ άνοιξε μια επιχείρηση να φέρνεις TSS Ελλάδα ... θα ξεσκιστείς στο χρήμαΕίδες τι λένε ; Ότι δεν είναι καλά φυσίγγια .. δώστα μου εμένα να τα πάω για ανακύκλωση
Ούτε γαλοπούλες δεν σκοτώνουν αυτά αχαχαχαχΕίδες τι λένε ; Ότι δεν είναι καλά φυσίγγια .. δώστα μου εμένα να τα πάω για ανακύκλωση
Μάλλον θα βαρέθηκαν το αφεντικό τους κ θα την καναν... Φιλε είναι τα απλα αυτά..(8p) Η πυρίτιδα είναι ανεβασμένη... Αλλα εχουν κλειστεί με τέκνα αλλά με καποια αλλη.. Εχουνν γινει πιστεύω πολλά λάθη... Νομίζω ότι ο @ΝικοςΠ και ο @Berben θα μας διαφωτισουν!
Πολύ ρέκλα σε βλέπω ...
Οτι επρεπε να πω το ειπα Χρηστο μου !!!Συγνώμη φίλε μου Νίκο που χρησιμοποίησα το όνομα σου πιστεύω όμως ότι θα μας διαφωτίσεις με την γνώση σου.
Και εγώ από χωριό είμαι αλλά δεν τα ξέρω ...Κάτι ξέρουμε κ εμεις και ας είμαστε από χωριό!! Χαχαχα
Να είσαι καλά κύριε Νίκο και σε ευχαριστώ για τη συμβολή και την εκτιμώ! Δεν έχω ζυγαριά να τα ζυγισω δυστυχώς. Ούτε ζυγαριά ούτε παχυμετρο, τίποταΜια συμβουλη απο εμενα.....γιατι εισαι καλος φιλος...και καποια πραγματα πρεπει να στα πω για να μην
την πατησεις.....
Πιασε και ζυγισε τα ΕΝΑ -ΕΝΑ....Εαν βρεις αποκλιση 4,5 γραμμαρια.... αυτο που εχει τετοια αποκλιση.... να ξερεις οτι το φυσιγγιο ειναι με 7 βολια μεσα και ΟΧΙ με 8.
Δεν χρειαζετε να πω τιποτα αλλο φιλε μου !!!
Φοβάμαι μην σκάσουν στη μεταφορά και δε θέλω να πάθεις τίποτα είσαι φίλος κ αδερφός οπότε θα τα αφήσω να σαπίσουν ήσυχα στην υπογαΕίδες τι λένε ; Ότι δεν είναι καλά φυσίγγια .. δώστα μου εμένα να τα πάω για ανακύκλωση