Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παίδες μου το ξέρω ότι δεν είναι καθαρές οι φωτογραφίες αλλά η λήψη έγινε στην υπογα υπό άκρα μυστικότητα γιατί έτσι και έβλεπε η σύζυγος τα πακέτα θα έπρεπε να την στείλω για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, στον κύριο Νίκο στη Σάμο και εκεί που έχουν φτάσει τα εισιτήρια ΔΕΝ το ρισκάρω .yel.

Last edited:
Παίδες μου το ξέρω ότι δεν είμαι καθαρές οι φωτογραφίες αλλά η λήψη έγινε στην υπογα υπό άκρα μυστικότητα γιατί έτσι και έβλεπε η σύζυγος τα πακέτα θα έπρεπε να την στείλω για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, στον κύριο Νίκο στη Σάμο και εκεί που έχουν φτάσει τα εισιτήρια ΔΕΝ το ρισκάρω .yel.
Άκου ,επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ‼️‼️‼️‼️

Γιατί είναι κλουβιο?το έριξες και δεν σκοτώνει?
Το έριξαν άλλοι και μου το είπαν ...
Ψέματα αλήθεια δεν ξέρω αλλά δεν το ρισκάρω με τίποτα ...
Στα γουρούνια καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

NSI λαμβάνει ? over ...

Ωραία ... το κλούβιο πήρες.
Επιστροφή αμέσως ...
Αποκλείεται! Του είπα επί λέξη, θέλω αυτό με το οποίο σκοτώνει ακόμα και η μπενελι! Εχουτε; Έχουμε μου λέει! Στριφτη σουφρα με καυτηριασμό + αλεύρι για όλες τις χρήσεις μου λέει και δηλητηριασμένο παφυλα με δωδεκαρια και αστέρια. Να βάλω; Βάλε του λέω! Με τη Remington βέβαια θα χτυπά σαν kornet E αλλά.... Δεν πειράζει.yel..yel..yel.

Αποκλείεται! Του είπα επί λέξη, θέλω αυτό με το οποίο σκοτώνει ακόμα και η μπενελι! Εχουτε; Έχουμε μου λέει! Στριφτη σουφρα με καυτηριασμό + αλεύρι για όλες τις χρήσεις μου λέει και δηλητηριασμένο παφυλα με δωδεκαρια και αστέρια. Να βάλω; Βάλε του λέω! Με τη Remington βέβαια θα χτυπά σαν kornet E αλλά.... Δεν πειράζει.yel..yel..yel.
Βάλτο πρώτο στην στάμπα ... !!!
Εγγύηση ...

Το έριξαν άλλοι και μου το είπαν ...
Ψέματα αλήθεια δεν ξέρω αλλά δεν το ρισκάρω με τίποτα ...
Στα γουρούνια καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

NSI λαμβάνει ? over ...
Εγώ και ο πατέρας μου το ρίξαμε καμμία διαφορά, τούμπα τα γουρούνια.

Στείλαμε κάνα email κατά κει μεριά ,nobel sport να μας πουν την άποψη τους❓
Κάτσε να μου απαντήσει η Benelli, Maxam, Caesar Guerini πρώτα ...
Μόλις βλέπουν gvp9000 τα email πάνε αμέσως στα σκουπίδια ...

Πλάκα πλάκα μόνο η Remington μου απάντησε αμέσως.

Status
Not open for further replies.
Back