Δυναμίτης είναι!
Δυναμίτης είναι!
Ωραία ... το κλούβιο πήρες.
Γιατί είναι κλουβιο?το έριξες και δεν σκοτώνει?Ωραία ... το κλούβιο πήρες.
Επιστροφή αμέσως ...
Άκου ,επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσειςΠαίδες μου το ξέρω ότι δεν είμαι καθαρές οι φωτογραφίες αλλά η λήψη έγινε στην υπογα υπό άκρα μυστικότητα γιατί έτσι και έβλεπε η σύζυγος τα πακέτα θα έπρεπε να την στείλω για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, στον κύριο Νίκο στη Σάμο και εκεί που έχουν φτάσει τα εισιτήρια ΔΕΝ το ρισκάρω
Στείλαμε κάνα email κατά κει μεριά ,nobel sport να μας πουν την άποψη τους
Το έριξαν άλλοι και μου το είπαν ...Γιατί είναι κλουβιο?το έριξες και δεν σκοτώνει?
Και τι λέει αυτό?Ότι είναι μαϊμού?
Αποκλείεται! Του είπα επί λέξη, θέλω αυτό με το οποίο σκοτώνει ακόμα και η μπενελι! Εχουτε; Έχουμε μου λέει! Στριφτη σουφρα με καυτηριασμό + αλεύρι για όλες τις χρήσεις μου λέει και δηλητηριασμένο παφυλα με δωδεκαρια και αστέρια. Να βάλω; Βάλε του λέω! Με τη Remington βέβαια θα χτυπά σαν kornet E αλλά.... Δεν πειράζειΩραία ... το κλούβιο πήρες.
Επιστροφή αμέσως ...
Βάλτο πρώτο στην στάμπα ... !!!Αποκλείεται! Του είπα επί λέξη, θέλω αυτό με το οποίο σκοτώνει ακόμα και η μπενελι! Εχουτε; Έχουμε μου λέει! Στριφτη σουφρα με καυτηριασμό + αλεύρι για όλες τις χρήσεις μου λέει και δηλητηριασμένο παφυλα με δωδεκαρια και αστέρια. Να βάλω; Βάλε του λέω! Με τη Remington βέβαια θα χτυπά σαν kornet E αλλά.... Δεν πειράζει
Εγώ και ο πατέρας μου το ρίξαμε καμμία διαφορά, τούμπα τα γουρούνια.Το έριξαν άλλοι και μου το είπαν ...
Ψέματα αλήθεια δεν ξέρω αλλά δεν το ρισκάρω με τίποτα ...
Στα γουρούνια καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
NSI λαμβάνει ? over ...
Ελπίζω όχι από τα γέλια ...Εγώ και ο πατέρας μου το ρίξαμε καμμία διαφορά, τούμπα τα γουρούνια.
Α δεν τα ξέρω τα παρακάτω, αυτά τα ξέρουν οι φίλοι μας οι ιδιογομωτες12 με αστέρια τι είναι μαχαμ
Κάτσε να μου απαντήσει η Benelli, Maxam, Caesar Guerini πρώτα ...Στείλαμε κάνα email κατά κει μεριά ,nobel sport να μας πουν την άποψη τους
Remington … σωστό μαγαζί !Κάτσε να μου απαντήσει η Benelli, Maxam, Caesar Guerini πρώτα ...
Μόλις βλέπουν gvp9000 τα email πάνε αμέσως στα σκουπίδια ...
Πλάκα πλάκα μόνο η Remington μου απάντησε αμέσως.
Τι είναι αυτό ;
Πειραγμενο φυσίγγι για να σκοτώνει και η μπενελιΤι είναι αυτό ;