Prowler®
Banned
κανείς άλλος;μπρε παληκάρια να σας ρωτήσω κάτι;
για κάννη σλαγκ (κυλινδρο) ποια δράμια προτείνετε;
κανείς άλλος;μπρε παληκάρια να σας ρωτήσω κάτι;
για κάννη σλαγκ (κυλινδρο) ποια δράμια προτείνετε;
Εγω Μαριε στα δραμια που φτιαχνω και ριχνω ιδιος στα 12/0 και 13/0 μονο 3-4-5 * γιατι τα σκληρενω και δεν παραμορφονονται σχεδον καθολουο ίδιος ο κατασκευαστής λέει για καλύτερα αποτελέσματα μισο τσοκ εως κύλινδρο
Ψεματα τα 13/0 δεν τα σκληρενω γι'ατον ακριβως τον λογο , γιατι ειναι πιο μεγαλα απο τον αυλο μου 18,4 ! Κατα πολυΕγω Μαριε στα δραμια που φτιαχνω και ριχνω ιδιος στα 12/0 και 13/0 μονο 3-4-5 * γιατι τα σκληρενω και δεν παραμορφονονται σχεδον καθολου
Τον ρώτησαμε για το τσοκ που ρίχνουμε kicks buck kicker XF μας είπε μόνο ότι μπορεί να μην κερδίσεις κάτι σε συγκέντρωση δεν μας το απαγόρευσε να το ρίξουμε.....Μηπως λεω μηπως να μην τα ριχνεις με xf τσοκ !!! Τα 0000β ειναι 9,6 χιλ + 9,6 χιλ = 19,2 χιλ με αυλο 18,4 εχεις φουλ τσοκ 17,4 το xf ποσο ειναι ; Και με τοσα σκληρα δραμια μην σε ανοιξει καμια κανη γαρυφαλο !!! Και με τα 3*-4* θα εχεις καλες σηγγεντρωσεις
Ο κατασκευαστής λέει για τα απολεσματα που είδε αυτός
Είναι λίγα για γουρούνι γιατι δεν προορίζονται για αυτό το θήραμαView attachment 55532
Κράμα Linotype ...
4% Κασσίτερος
12% Αντιμόνιο
84% Μόλυβδος
Λίγα μου φαίνονται τα 7-8 brinnel ...
Εφόσον συνιστά 3* έως 5* τσοκ και δεν γράφει " αλλά μπορούν να βληθουν με όλα τα τσοκαρισματα" και επίσης γράφει όπλα που αντέχουν άνω των 1073bar και ΟΥΔΕΜΊΑ ΕΥΘΎΝΗ έχουμε αν τα όπλα δεν πληρούν ΤΙΣ παραπάνω προδιαγραφές εγώ δεν θα έκανα πειράματα με μη προτεινόμενα τσοκ. Συγνώμη που επιμένω αλλά όταν πρόκειται για την ασφάλεια μου δεν υποθέτω, εφαρμόζω κατά γράμμα τις συμβουλές του κατασκευαστή ΑΝ επιλέξω τα προϊόντα του.
Μα εγώ προσωπικά ρώτησα το ίδιο έχω πάει αρκετές φορές στο κατάστημα του και δεν μου είπε μην ρίξεις με φουλ απλά μου είπε ότι δεν θα κερδίσεις κάτι σύμφωνα με τις δοκιμές τουΕφόσον συνιστά 3* έως 5* τσοκ και δεν γράφει " αλλά μπορούν να βληθουν με όλα τα τσοκαρισματα" και επίσης γράφει όπλα που αντέχουν άνω των 1073bar και ΟΥΔΕΜΊΑ ΕΥΘΎΝΗ έχουμε αν τα όπλα δεν πληρούν ΤΙΣ παραπάνω προδιαγραφές εγώ δεν θα έκανα πειράματα με μη προτεινόμενα τσοκ. Συγνώμη που επιμένω αλλά όταν πρόκειται για την ασφάλεια μου δεν υποθέτω, εφαρμόζω κατά γράμμα τις συμβουλές του κατασκευαστή ΑΝ επιλέξω τα προϊόντα του.
το είχα γράψει και τότε ότι κάποιος πρέπει να πει του κατασκευαστή να το αλλάξειΕφόσον συνιστά 3* έως 5* τσοκ και δεν γράφει " αλλά μπορούν να βληθουν με όλα τα τσοκαρισματα" και επίσης γράφει όπλα που αντέχουν άνω των 1073bar και ΟΥΔΕΜΊΑ ΕΥΘΎΝΗ έχουμε αν τα όπλα δεν πληρούν ΤΙΣ παραπάνω προδιαγραφές εγώ δεν θα έκανα πειράματα με μη προτεινόμενα τσοκ. Συγνώμη που επιμένω αλλά όταν πρόκειται για την ασφάλεια μου δεν υποθέτω, εφαρμόζω κατά γράμμα τις συμβουλές του κατασκευαστή ΑΝ επιλέξω τα προϊόντα του.
ΠΑΝΤΟΤΕ πρέπει να δοκιμάζουμε τα δράμια - μονόβολα με την κάννη και τα τσοκ μαςΟ κατασκευαστής λέει για τα απολεσματα που είδε αυτός
Δοκίμασε και εσύ στο δικό σου με διάφορα τσοκ και οποίο σου φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα κρατά
Εμάς μας βόλεψε το συγκεκριμένο τσοκ...
Το θέμα είναι τι γράφει πάνω στο κουτί και πως ακριβώς το γράφει γιατί αυτό τον δεσμεύει. Τα γραπτά μένουν, τα λόγια τα παίρνει ο αέρας. Η πυροδότηση ενός φυσιγγίου είναι μια μικρή έκρηξη που συμβαίνει λίγα εκατοστά από το πρόσωπο μας, γι'αυτό και επιμένω. Ούτε δυσάρεστος θέλω να γίνω ούτε να το παίξω έξυπνος, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Για μένα εφόσον στο κουτί δεν αναγράφει ότι μπορεί το φυσίγγιο να βληθει με ασφάλεια από οποιοδήποτε τσοκ αλλά προτεινόμενα είναι από 3 έως 5* έχει ελλιπή πληροφόρηση ασφαλείαςΜα εγώ προσωπικά ρώτησα το ίδιο έχω πάει αρκετές φορές στο κατάστημα του και δεν μου είπε μην ρίξεις με φουλ απλά μου είπε ότι δεν θα κερδίσεις κάτι σύμφωνα με τις δοκιμές του
Ακριβώς αυτό.το είχα γράψει και τότε ότι κάποιος πρέπει να πει του κατασκευαστή να το αλλάξει
οι αμερικάνοι γράφουν "μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις συσφίξεις αλλά καλύτερα αποτελέσματα με φουλ τσοκ"
ο σονικ έπρεπε να γράψει: "μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις συσφίξεις αλλά καλύτερα αποτελέσματα με ανοιχτα τσοκ 5* εως 3*"
Τέλη φίλε πες του το! χάνει πελάτες....
Θα μοιραστείς μαζί μας τα συμπεράσματα που έβγαλες Μάριε;ΠΑΝΤΟΤΕ πρέπει να δοκιμάζουμε τα δράμια - μονόβολα με την κάννη και τα τσοκ μας
μια κάννη - τσοκ μπορεί να σκορπίζει συγκεκριμένο φυσίγγι μια άλλη να το πάει μπάλλα
αλλά πάλι υπάρχουν κανόνες και μπούσουλας
πρόσφατα έκανα ένα mega test με 60+ βολές
κι ετοιμάζομαι για άλλο με άλλες κάννες!
το κόστος είναι μεγάλο, αλλά με το γρουν δεν κάνουμε αστεία, δεν είναι τσίχλα να πουμε δεν βαριέσαι.....
Σε γουρούνια που χτυπήσαμε με Βουλγαρικα πάντως και βρήκαμε δράμια μέσα ήταν σαν τα δεξιάΒρήκα εντέλει σε μια παλιά συνομιλία φωτογραφία από τα εντόσθια win supreme κι όχι doubleX από Βουλγαρία.View attachment 55554
Ασφαλώς θα πληροφορήσω τους φίλουςΘα μοιραστείς μαζί μας τα συμπεράσματα που έβγαλες Μάριε;
Εεεεε,Δεν μπορούσε αυτός πάλι, να μας δείξει ένα μπαμ