Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για Φασσες τα θες ή έχω χάσει επεισόδια?
Ναι ρε δεν πεφτουν αλλιως οι πορνες...
Δεν αλλαξα αδερφε κυνηγι μην αγχωνεσαι, απλα θελω να εχω παντα 4-5 στη ζωνη για ωρα αναγκης, μπορει να εχω συναντηση με κανενα γκοτζιλα...

Μαλλον θα παρω και rem 10βολο 000Β, θα ριξω και ενα τηλ στον sonic γιατι ακουω πολυ καλα λογια
Τα 8βολα 0000 sonic που πηρα απο αυτον ειχαν mg2 2.15-42 μαζι με το αλευρι. Δεν την εχω δουλεψει την πυριτιδα. Ρωτα κανεναν ιδιογομωτη που την ξερει να σου πει τη φυσιγγια ειναι. Προσεγμενα πολυ ηταν παντως!

Τα 8βολα 0000 sonic που πηρα απο αυτον ειχαν mg2 2.15-42 μαζι με το αλευρι. Δεν την εχω δουλεψει την πυριτιδα. Ρωτα κανεναν ιδιογομωτη που την ξερει να σου πει τη φυσιγγια ειναι. Προσεγμενα πολυ ηταν παντως!
Εχουν παρα πολυ σκληρα δραμια ολα τα sonic και εχουν πολυ καλη διατρηση, κι εγω αυτα σκεφτομαι να παρω, τωρα οσον αφορα την mg2 οποιος δει το μηνυμα θα μας πει τι παιζει.

καποιος ρωτησε για τα σολενγκο
τα είχα δοκιμάσει προ αιώνων με φουλ τσοκ κάννη χάλια πήγαίνανε δεν τα ξαναπήρα ισπανικό φυσίγγι ήτανε
Ευχαριστώ !
Βρήκα βίντεο στο ΣυΣωλήν που τα παρουσιάζει ένας τύπος που έχει πάθος με τα μονόβολα μάλλον - όλο τέτοια δοκιμάζει κι ανεβάζει στο κανάλι του.

Εδώ τα παρουσιάζει ως Γαλλικά (γιατί του τα έστειλε ένας τύπος από Γαλλία για δοκιμή) - στα σχόλια όμως απαντάει ένας Ιταλός και διευκρινίζει ότι τα βλήματα είναι Ιταλικά.

Εχουν παρα πολυ σκληρα δραμια ολα τα sonic και εχουν πολυ καλη διατρηση, κι εγω αυτα σκεφτομαι να παρω, τωρα οσον αφορα την mg2 οποιος δει το μηνυμα θα μας πει τι παιζει.
Πολύ σκληρά και γυαλισμένα! Κόντεψα να σπάσω την πένσα και αυτό εκεί αντιστεκόταν χαχαχα

View attachment 56850
ενταξη δεν θυμωμουνα καλα τις δοσολογιες ;)
Βγαζει και λιγα μπαρ η ρουφιανα. Βεβαια τα ιδια γραμμαρια σε μολυβι και ατσαλι θα εχουν διαφορα σε μπαρ. Μαλλον το ατσαλι θα βγαζει περισσοτερα. Ευχαριστω και παλι φιλε. Δημητρης? Η κανω λαθος. Το pit.... μου φερνει στο μυαλο αυυο το ονομα χαχα

Χαζή ερώτηση
Τι διαφορές έχουν τα Power Shok από τα Vital Shok στα Federal ?
Εγώ τα κόκκινα παίρνω (λόγω γαμάτου χρώματος αχαχαχα)

Νομίζω τα άλλα είναι αυτοάμυνας ή λέω βλακείες ... δεν έχω χρόνο να ψάξω τώρα ...

View attachment 56831
Τα κοκινα επιχαλωμενα τα άλλα μολύβενια τα δραμια

Μαικ η MG2 ειναι πολυ καλη πυριτιδα.....βγαζει καλες ταχυτητες....και καλες συγκεντρωσεις...αναλογα
το στησιμο!!!
Δεν σηκωνει ''μαγκιές''.....και στριμωγματα γιατι βγαζει ''δοντια''....
Το 2,15-42 σωστο το βλεπω....Μηπως ξερεις τι ταχυτητα εχει ??

Last edited:
Μαικ η MG2 ειναι πολυ καλη πυριτιδα.....βγαζει καλες ταχυτητες....και καλες συγκεντρωσεις...αναλογα
το στησιμο!!!
Δεν σηκωνει ''μαγκιές''.....και στριμωγματα γιατι βγαζει ''δοντια''....
Το 2,15-42 σωστο το βλεπω....Μηπως ξερεις τι ταχυτητα εχει ??
Δυστυχως οχι δεν το γνωριζω αυτο. Δεν γραφει κατι στο κουτι.

Δυστυχως οχι δεν το γνωριζω αυτο. Δεν γραφει κατι στο κουτι.

Δεν ξερω τι στησιμο του εχει....Η δοσολογια ειναι για αστεροειδες κλεισιμο....Εαν το εχει σε ρελι...θα
σερνεται....και σε αστερι....δεν νομιζω οτι θα ειναι γρηγορο....με αυτην την δοσολογια!!!

Δεν ξερω τι στησιμο του εχει....Η δοσολογια ειναι για αστεροειδες κλεισιμο....Εαν το εχει σε ρελι...θα
σερνεται....και σε αστερι....δεν νομιζω οτι θα ειναι γρηγορο....με αυτην την δοσολογια!!!
Το εχω κάνει παρουσιαση.....δεν μπορω να το βρω τωρα αλλα ηταν σε αστερι fiochi/616/Mg2/2.15-38+4αλευρι(οχι πλαστικο) με αμορτισερ δυο φελοταπες 5.5χιλ συνολο δηλαδη 11χιλ.
Το υψος δεν το θυμαμαι.

Το εχω κάνει παρουσιαση.....δεν μπορω να το βρω τωρα αλλα ηταν σε αστερι fiochi/616/Mg2/2.15-38+4αλευρι(οχι πλαστικο) με αμορτισερ δυο φελοταπες 5.5χιλ συνολο δηλαδη 11χιλ.
Το υψος δεν το θυμαμαι.

Δεν το ειδα....η δεν θυμαμαι οτι το ειδα.... :D
Αργο ειναι.... δλδ περιπου στα 400 - 420 με το ζορι...Αλλα για να λεμε τα πραγματα με ονομα τους...Καθολου
''αργο'' για την διαμετρο βολιδων που εχει....Αυτα τα βολια ελεφαντα σκοτωνουν με αυτη την ταχυτητα...
ποσο μαλλον γουρουνι!!!
Οποτε....μια χαρα ειναι το φυσιγγιο...Μαικ !!!;)

Status
Not open for further replies.
Back