gvp9000
Banned
Με Benelli έριχνες ?Μα ουτε να μεινει ανεσθητος μιλαμε βολες στο κρανιοστα 10 μετρα σκαρτα ετσι ποσο
Τι περίμενες αχαχαχ
Με Benelli έριχνες ?Μα ουτε να μεινει ανεσθητος μιλαμε βολες στο κρανιοστα 10 μετρα σκαρτα ετσι ποσο
Εχουν και τα power shock συγκεντρωτηρα και μπαφερ, δεν εχουν ομως τον flight control και ειναι μολυβδινα τα σκαγια.Και τα δυο είναι για κυνηγετική χρήση.
Τα Power-Shok είναι μάλλον η εμπορική ονομασία για την "απλή" σειρά φυσιγγιών - τα δράμια δεν είναι επιμεταλλωμένα και ίσως να τους λείπει και κάτι άλλο (κλειστό κυάθιο ή πλαστικό σε σκόνη - buffer ή και τα δύο).
Τα κόκκινα είναι η "καλή" σειρά προϊόντων και η ακριβότερη με επιχαλκωμένα δράμια και προστατευτικό κυάθιο και σκόνη buffer κλπ κλπ).
Αυτά που είναι για αυτοάμυνα στο σπίτι ή αλλού (home defence το λένε εδώ οι συγχωριανοί ) με σχετικά χαμηλότερες ταχύτητες είναι αυτά που αναγράφουν την λέξη Tactical .
Θα τον έβαλαν σε κάνα ξεχασμένο καρτέρι και λέει ας βάλω κανένα φθηνό αφού δεν θα τουφεκίσω αχαχακαλα ρε!ακομα και στα γουρουνια με οτι να ναι πηγες?
Τι πινακα εχεις ; Εκτως απο τις μαξαμ ;Οκ θα παιξω με τις ταπες να δω κατανομες, ρελιαζοντας κανονικα και θα την αφησω ετσι την ποσοτητα πυριτιδας.
Να σε ρωτησω κατι? Ανεβαινοντας σε σκαγια με αυτην την ανεβαινεις και σε πυριτιδα? Γιατι ο πινακας που εχω ανεβαινει και μου φαινεται περιεργο.
Της μαξαμ εχω.....μαλλον ειναι για τον.....Τι πινακα εχεις ; Εκτως απο τις μαξαμ ;
Τα B&P δεν τα ξέρω (λογικά καλά είναι) ... τα άλλα είναι όλα καλά, απλά θα προτιμούσα μεγέθη 000 σε δράμια.Εγώ για κυνήγι χοίρου έχω τα παρακάτω και δε σκοπεύω να αγοράσω άλλα φέτος.
Τί θα προτείνατε ως καλύτερο;
View attachment 56835
Δεν ξέρω φίλε, για αυτό ρωτάω.Τα winchester 15βολα τι λενε?
Ευχαριστώ - αυτό ομολογώ δεν το ήξερα - έχω μια 5άδα Power Shok 000Β της Federal στο κουτί τους αλλά δεν άνοιξα κανένα να δώ πώς είναι μέσα.Εχουν και τα power shock συγκεντρωτηρα και μπαφερ, δεν εχουν ομως τον flight control και ειναι μολυβδινα τα σκαγια.
Τα 000 δεν χορανε σε συγγεντρωτηραΕυχαριστώ - αυτό ομολογώ δεν το ήξερα - έχω μια 5άδα Power Shok 000Β της Federal στο κουτί τους αλλά δεν άνοιξα κανένα να δώ πώς είναι μέσα.
Ναι του 14. Α οκ καταλαβα.Του 14 δεν εχεις ; Οι δοσολογιες που ειχε τοτε ηταν μονο για ατσαλινα σκαγια και ηταν 2,05 χ32 και 2,20χ36 ο τωρινος πινακας ειναι για την αλλη του 16 ας πουμε που ειναι πιο προοδευτικη ακομα και την δινουν και για μολυβδηνα
ΤΟ ΓΟΥΙΝ ΤΟ ΡΕΙΖΟΡ ΧΤο 8ολο μαυρο που γραφεις Μαριε ποιο ειναι?
ΟΧΙΕπισης και το 18βολο federal ειναι με συγκεντρωτηρα flight control?
Ειχα παρει ενα κουτι 15βολα καποτε και με το Kikcs πηγαιναν μπαλα.Ευχαριστώ - αυτό ομολογώ δεν το ήξερα - έχω μια 5άδα Power Shok 000Β της Federal στο κουτί τους αλλά δεν άνοιξα κανένα να δώ πώς είναι μέσα.
Για τα 000 δεν ξερω το 15βολο συγκεντρωτηρα ειχε απο οσο θυμαμαι.Τα 000 δεν χορανε σε συγγεντρωτηρα
Πες μου τι να παρω τωρα που γυριζει...win μαυρο 12βολο σιγουρα και τι αλλο?ΤΟ ΓΟΥΙΝ ΤΟ ΡΕΙΖΟΡ Χ
ΟΧΙ
Power Shok = ΜΟΛΥΒΙΧαζή ερώτηση
Τι διαφορές έχουν τα Power Shok από τα Vital Shok στα Federal ?
Εγώ τα κόκκινα παίρνω (λόγω γαμάτου χρώματος αχαχαχα)
Νομίζω τα άλλα είναι αυτοάμυνας ή λέω βλακείες ... δεν έχω χρόνο να ψάξω τώρα ...
View attachment 56831
Άρα μόνο τα μικρότερα μεγέθη δραμιών (4B, 0B, 00B) έχουν συγκεντρωτήρα στον συγκεκριμένο τύπο φυσιγγιών;Τα 000 δεν χορανε σε συγγεντρωτηρα
Τόληηηηηη αν του ριχνες στο σώμα ξερό θα τον άφηνες!Μα ουτε να μεινει ανεσθητος μιλαμε βολες στο κρανιοστα 10 μετρα σκαρτα ετσι ποσο
Από αυτά που έχεις το πρώτο και το τελευταίο είναι πολύ καλά ειδικά το πρώτο! (Ω ΝΑΙ!!!)Εγώ για κυνήγι χοίρου έχω τα παρακάτω και δε σκοπεύω να αγοράσω άλλα φέτος.
Τί θα προτείνατε ως καλύτερο;
View attachment 56835
δες και κανα 000Β ή 0000ΒΠες μου τι να παρω τωρα που γυριζει...win μαυρο 12βολο σιγουρα και τι αλλο?
Δεν το κατεχω με τα δραμια καθολου απο αποψη δυναμης και καταβολης θηραματος