Κ να βάλει φερμουάρΔεν είπα να το πατήσει ... να αφαιρέσει 2mm από την τάπα
Κ να βάλει φερμουάρΔεν είπα να το πατήσει ... να αφαιρέσει 2mm από την τάπα
View attachment 57220
4 τεμάχια x https://www.skroutz.gr/s/37520547/NutsBox-Ζελατίνη-σκόνη-χοιρινού-100gr.html?from=featured&product_id=124198364
7,2+3 μεταφορικά = 10,2 ευρώπουλα
Για δράμια δεν κάνει Νίκο ... θέλουν τουλάχιστον μισό μέτρο ζελατίνη στα 36μ.Και τι επιφανεια θα καλυψεις με αυτα βρε Βασιλη μου ??? Στα 35 μετρα τα βολια ( 8βολο 12/0 ) εχουν
ανοιγμα τουλαχιστον 30 - 35 εκατοστα κυκλου.... Και θα ειναι για μια βολη....Ασε που τα 15cm τα βλεπω
λιγα...χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος....Γι'αυτο που ειμαι σιγουρος....τα βολια 12/0 περνανε ακρη παντα
2 μαδερια οικοδομης ( 5 cm ) λες και ειναι βουτυρο...Και αυτο μονο με V1,5-400m/s Σκεψου στο V1,5-440m/s
τι θα κανουν...
Ισως αξιζει μια δοκιμη...οσα και αν ειναι τα εξοδα.....μονο και μονο για να εχεις μετρο συγκρισης...μετρωντας
αρχικες και μενουσες....
Το θεμα ειναι οτι θελεις τουλαχιστον 3 ιδια φυσιγγια για επιβεβαιωση και να βρεις μερα χωρις πολυ
αερα για να στησεις ολα αυτα.
Για δράμια δεν κάνει Νίκο ... θέλουν τουλάχιστον μισό μέτρο ζελατίνη στα 36μ.
Μόνο για σκάγια.
Για αυτό το απέρριψα.
Το θεμα στην διατριση στα γουρουνια δεν ειναι το κρεας αλλα το τομαρι κρατηστε το καλκανι απο εναν μεγαλο καπρο και δοκιμαστε !!!!Για τα δράμια μία λύση θα ήταν να αγοράσεις ένα κομμάτι κρέας, 3 κιλά σπάλα χοιρινή ας πούμε που θα σου βγει κάτω από 20 ευρώ.
Το βάζεις έτσι ολόκληρο και σε θερμοκρασία δωματίου στην απόσταση που θέλεις και ρίχνεις με τα δράμια ελπίζοντας 1-2 να το βρούνε.
Μετά βλέπεις πόσο μπήκε μέσα. Και αν μπορείς να αγοράσεις κάποιο κομμάτι, πχ μπούτι χοιρινό που έχει και το δέρμα επάνω, ακόμα καλύτερα.
πω πω τι ιδεα μου εριξες . Δεν εχω δει οντως πουθενα 75 εκ διατομη σε τζελ. αλλα θα ηταν ιδανικο για να δουμε κεντρικες και περιφεριακες διατρησεις σκαγιων. Το ειχα κανει καποτε με στρωματα φελιζολ., αλλα για πολυ ψιλα σκαγιαΟύτε για σκάγια κάνει το βαλιστικό τζελ. Και εκεί χρειάζεσαι πολύ μεγάλη ποσότητα και πολύ μεγάλο καλούπι. Πού θα βρεθεί καλούπι με διάμετρο 75εκ ή πλάτος 75εκ και πως θα μπει στο ψυγείο;
Και επίσης τί μας ενδιαφέρει η διάτρηση στα σκάγια; Η τσίχλα και η φάσσα δεν είναι αγριογούρουνα. Αν τους έρθουν τα σκάγια, θα πέσουν. Και ας λένε οι φασσάδες.
Είναι για δοκιμές με σφαίρες.
Ίσως και για μονόβολο αν μπορείς να το πετύχεις στα 35 μέτρα ένα μικρό τζελ.
Μπορείς και με 2-3 μικρά μπλοκ ένα στο κέντρο, ένα στα 38cm παραδίπλα και το άλλο όπου θες (αν το χρειάζεσαι)πω πω τι ιδεα μου εριξες . Δεν εχω δει οντως πουθενα 75 εκ διατομη σε τζελ. αλλα θα ηταν ιδανικο για να δουμε κεντρικες και περιφεριακες διατρησεις σκαγιων. Το ειχα κανει καποτε με στρωματα φελιζολ., αλλα για πολυ ψιλα σκαγια
Νικο ποσο πιο σκληρα να τα κανει η επινηκελωση ; Ο σονικ τα κανει μετα οπως τα κανω και εγω βαψιμο γι'αυτο ειναι τοσο σκληρα !Τελικα τα βολια του SONIC εναι ποιο σκληρα και απο τα απλα μολυβδινα 11/0 και απο επινικελωμενα
11/0.
Αυτος που μου πουλησε τα επινικελωμενα....τον κορο'ι'δεψαν....και με την σειρα του αυτος...με
κοροιψε και εμενα....ευχομαι να το εκανε.... εν αγνοία του...!!!
Ουτε ξερουμε τι μας πουλανε...ουτε ξερω ποιον να εμπιστευτω....
Κοιταξτε ...τα χάλια τους...
View attachment 57230
Μπραβο στον SONIC !!!
Νικο ποσο πιο σκληρα να τα κανει η επινηκελωση ; Ο σονικ τα κανει μετα οπως τα κανω και εγω βαψιμο γι'αυτο ειναι τοσο σκληρα !
Πολύ δύσκολο εώς αδύνατο ... μια δοκιμή "πείζει" όμως.σκληραινει μεν , αλλα ελαφραινει. Ζυγιστε πριν και μετα .
Ναι ρε μλκς τι γελάτε;Άμα λέω εγώ οτι δεν πάτε καλά.....
Για να φτιάξω τούρτα σκροφας.για να φτιάξω βαλλιστικό τζελ ???