Για 8 βολο 13/0 σε 76αρη καλυκα 2,25-30 , θα βρεις την πλευρα που μπαινουν !!! Αλιως αν ειναι ολοστρογγυλα θα ειναι το ενα πιο πανω απο το αλλο
Με ποια πυριτιδα αυτο 2,25-30 Μητσαρα ??
Για 8 βολο 13/0 σε 76αρη καλυκα 2,25-30 , θα βρεις την πλευρα που μπαινουν !!! Αλιως αν ειναι ολοστρογγυλα θα ειναι το ενα πιο πανω απο το αλλο
Ssb του 14Με ποια πυριτιδα αυτο 2,25-30 Μητσαρα ??
Ευχαριστω φίλε!Για 8 βολο 13/0 σε 76αρη καλυκα 2,25-30 , θα βρεις την πλευρα που μπαινουν !!! Αλιως αν ειναι ολοστρογγυλα θα ειναι το ενα πιο πανω απο το αλλο
Ssb του 14
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα σεταπ... 8βολο 13/0 με τέκνα σε κάλυκα 70mm ρελιαστο.
Το βάρος 8 δραμιων είναι 39,2 γραμ περίπου και μπορεί να πάρει 2,00 γραμ αλεύρι, επομένως φτάνουμε στα 41 γραμμάρια περίπου.
Πόση πυρίτιδα πρέπει να μπει για να δουλέψει; το 2,10 με 686 θεωρείται επικίνδυνο;
Ευχαριστώ!
εγώ είχα φτιάξει 10βολα 11/0 +2 αλεύρι οπότε πάμε 40 γραμμαρια.Σε κάλυκα 70mm με μάλλινη;
Δεν ήταν σκληρό σε κλωτσημα;
Αρα ειχες 38 γρ !! Αν θελεις γκαζια στα δραμια να ξερεις θα φας κλωτσο οχι μαλακιες!!! Και θα το ξανα πω απο τον κλωτσο δεν καταλαβενεις αν εχει πιεσεις το φυσιγγι ,ο κλωτσος ειναι απο την ταχυτητα και το βαρος τις γομωσηςεγώ είχα φτιάξει 10βολα 11/0 +2 αλεύρι οπότε πάμε 40 γραμμαρια.
είχα βάλει παραπάνω από 2.10 με θωδη σε αστερι και σε ρελι με έναν άλλο συγγεντρωτηρα νομίζω dragon αλλά δεν θυμάμαι. Σε 70mm καλυκα αλλά δεν το συνιστώ.
πλέον βάζω 2.10
ΣυμφωνουμεΑρα ειχες 38 γρ !! Αν θελεις γκαζια στα δραμια να ξερεις θα φας κλωτσο οχι μαλακιες!!! Και θα το ξανα πω απο τον κλωτσο δεν καταλαβενεις αν εχει πιεσεις το φυσιγγι ,ο κλωτσος ειναι απο την ταχυτητα και το βαρος τις γομωσης
Με δοκιμή στα 20 μέτρα...https://fb.watch/mbIR0h5Jpr/
Νέες magnum δραμιάρες από τη lambro. Είναι με μπάφερ ή μου φαίνεται;; όπως και να έχει αναμένουμε...
Ολο αν μαντεψεις και αν μαντεψεις γραφει....πολυ σφιχτα πανε παντως...https://fb.watch/mbIR0h5Jpr/
Νέες magnum δραμιάρες από τη lambro. Είναι με μπάφερ ή μου φαίνεται;; όπως και να έχει αναμένουμε...
Κάπου εκεί το κόβω και εγώ.Με δοκιμή στα 20 μέτρα...
Το λέει και ο ίδιος ότι είναι 20 μετρα με τσοκ 3 αστρα.Κάπου εκεί το κόβω και εγώ.
Αυτές οι δοκιμές δεν έχουν νόημα.Το λέει και ο ίδιος ότι είναι 20 μετρα με τσοκ 3 αστρα.
Το ερώτημα ειναι: τι συμπέρασμα βγήκε από αυτή τη δοκιμή στα 20 μετρα? Μπορεί να καταλάβει κανείς αν είναι καλό φυσιγγι ή οχι?
τι 2-3 χιλ με τσιγαροχαρτα παιζει !!Αυτές οι δοκιμές δεν έχουν νόημα.
Το μόνο ενδιαφέρον στο βίντεο είναι η αντοχή του πίνακα.
Αν είναι 2-3mm έχεις και την απάντηση
εγω τα βλεπω καλα ,θα δοκιμαστουνε ,αλλα να δουμε και την τιμη.Το λέει και ο ίδιος ότι είναι 20 μετρα με τσοκ 3 αστρα.
Το ερώτημα ειναι: τι συμπέρασμα βγήκε από αυτή τη δοκιμή στα 20 μετρα? Μπορεί να καταλάβει κανείς αν είναι καλό φυσιγγι ή οχι?
κανενας δεν δινει πληροφοριες.Δε δίνει όμως πληροφορίες για τη διατρητικότητα και τη δύναμη καταβολής που θα έχει η τουφεκιά στο ζώο που στο κυνήγι του χοίρου είναι το ζητούμενο από το φυσίγγι.