Ναι αυτο πολλη ζημια και στο θυραμα ,εδω τα εχουν ονομασει ξυραφια οι γουρουναδες, Ειχα και εγω μια εμπειρια με αυτα μοναδικηΛογικα θα κανει! Ειναι αν θυμαμαι καλα 24γραμμαρια Full Metal Jacket Hollow Point
Ναι αυτο πολλη ζημια και στο θυραμα ,εδω τα εχουν ονομασει ξυραφια οι γουρουναδες, Ειχα και εγω μια εμπειρια με αυτα μοναδικηΛογικα θα κανει! Ειναι αν θυμαμαι καλα 24γραμμαρια Full Metal Jacket Hollow Point
Σε μακρινη απόσταση η τουφεκια? Και με τι τσοκ?Ναι αυτο πολλη ζημια και στο θυραμα ,εδω τα εχουν ονομασει ξυραφια οι γουρουναδες, Ειχα και εγω μια εμπειρια με αυτα μοναδικη
Εγω τα εριχνα με κυλινδρο και αυλο 18,3Μονο η ευθυβολια μας τα χαλάει
μπορείς και όταν το μάθεις θα δεις ότι είναι πιο εύκολο στην πράξη...πχ. στο shotgun (που διάβασα για χμ... κινούμενο σκοπευτή???)Δεν μπορω να συντονιστω
Ισως στο μελλον....thinkμπορείς και όταν το μάθεις θα δεις ότι είναι πιο εύκολο στην πράξη...πχ. στο shotgun (που διάβασα για χμ... κινούμενο σκοπευτή???)
τους έχεις για πλάκα, γεμίζεις με το καλό χέρι, το 2καννο το ανοίγεις για πλάκα, τους κάνεις όλους όσους σε ξέρουν να κοιτάνε σαν χαζοί.......
Κωσταντινε οταν πρωτοκυκλοφορησαν τα ειχα δοκιμασει αλλα πανακριβα 5-6 ευρω το ενα
Τα 20αρια έχω ρίξει εδώ πριν χρόνια σε κλειστό σκοπευτήριο με remington 870 ραβδωτη κάνη αρκετά ευθυβολα αλλά και αρκετή ανακρουση .Κωσταντινε οταν πρωτοκυκλοφορησαν τα ειχα δοκιμασει αλλα πανακριβα 5-6 ευρω το ενα
Δηλαδη αυτα με τις δικες μας κανες δεν πανε θέλει ραβδωτηΤα 20αρια έχω ρίξει εδώ πριν χρόνια σε κλειστό σκοπευτήριο με remington 870 ραβδωτη κάνη αρκετά ευθυβολα αλλά και αρκετή ανακρουση .
Ακριβώς ,για λειοκανο πολύ καλύτερο το slugger .Δηλαδη αυτα με τις δικες μας κανες δεν πανε θέλει ραβδωτη
Επίσημα ο εισαγωγέας της remington μου απάντησε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθουν και με ραβδωτό τσοκ , κάτι που επίσης το έχουν στο σαιτ τους.Δηλαδη αυτα με τις δικες μας κανες δεν πανε θέλει ραβδωτη
To τσοκ αυτό επιτρέπεται εδω στην ΕλλάδαΕπίσημα ο εισαγωγέας της remington μου απάντησε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθουν και με ραβδωτό τσοκ , κάτι που επίσης το έχουν στο σαιτ τους.
Καλημερα! Απ' οσο γνωριζω οχι!To τσοκ αυτό επιτρέπεται εδω στην Ελλάδα
Δυστυχώς όχι .To τσοκ αυτό επιτρέπεται εδω στην Ελλάδα
Στην πρωτη εικονα αυτο το μονοβολο το εχω τεριαξει με το τσοκ Brain ειδικο για μονοβολο δεν χανει χιλιοστο απλα το accutip με κανένα τσοκ και το ειχα απορια δεν ηξερα για τσοκ ραβδωτο
Ωραίος συνδιασμος ακούγεται όντως!!Στην πρωτη εικονα αυτο το μονοβολο το εχω τεριαξει με το τσοκ Brain ειδικο για μονοβολο δεν χανει χιλιοστο απλα το accutip με κανένα τσοκ και το ειχα απορια δεν ηξερα για τσοκ ραβδωτο
Πολυ καλη οντως 5 μονοβολα ενα μεσα στο αλλο στα 50μετραΩραίος συνδιασμος ακούγεται όντως!!
Πολυ καλο! Κανει δουλεια δλδ αυτο το τσοκ. Με τι οπλο?Πολυ καλη οντως 5 μονοβολα ενα μεσα στο αλλο στα 50μετρα