Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καταργείς τους νόμους της φυσικής και της βλητικη τώρα.. Είχα μιλήσει με διάσημο αθλητή που χρόνια εξασκείται και στην πρακτική σκοποβολή και έχει ρίξει καραβιες μονοβολων τέτοια συμπεριφορά στα μονοβολα δεν την είχε δει και φυσικά ούτε εγώ.. Όπως και φίλος μου από Αυστρία που δοκίμασε πέρυσι εκατοντάδες μονοβολα με slug κάνη και απλή σε σκοπευτήριο με σταθερό όπλο και ρυθμιζόμενα σκοπευτικα τέτοιο πράγμα δεν το είδε.. Δεν σε αμφισβητώ αλλά με παραξενεύει.. Επίσης το σαιτ της lambro λέει ότι το μονοβολο της το palla κάνει γκρουπαρισμα 2,5 πόντων στα 20 μέτρα φαντάσου στα 100 τι θα χει..
Γιάννη εγω λεω τι ειδα με το συγκεκριμένο τσοκ με της μάνας της το τσοκ σε αυτο που λες για την lambro ναι αυτο το ειδα

Γιάννη εγω λεω τι ειδα με το συγκεκριμένο τσοκ με της μάνας της το τσοκ σε αυτο που λες για την lambro ναι αυτο το ειδα
Τι να πω ρε φίλε αν έχουν τέτοια διαφορά τα τσοκ το παραγγέλνω αμέσως τώρα... Δραμια έριξες με το εν λόγω τσοκ;; τι συσφιξη έχει;

Στα 30 μέτρα και με το μαμισιο τσοκ όλα μέσα τα βάζω κι εγώ αλλά στα 80 αν ρίξω σε στόχο ένα επί ένα δεν θα βάλω κανένα μέσα χαχα
Κοιτα πήρε ενας φίλος μου περυση το συγκεκριμένο τσοκ αλλα για μπιλιες για μ2 53 ποντους πηγαμε την ριξαμε στα 65 μετρα 10 βολο τα πηγε ολα μεσα

Κοιτα πήρε ενας φίλος μου περυση το συγκεκριμένο τσοκ αλλα για μπιλιες για μ2 53 ποντους πηγαμε την ριξαμε στα 65 μετρα 10 βολο τα πηγε ολα μεσα
53 πόντους στα 64 μέτρα και όλα μέσα;;;;;; εγώ με 71 ρε φίλε αν δω τέτοιο αποτελεσμα θα κεράσω όλη την Άρτα χαχα

53 πόντους στα 64 μέτρα και όλα μέσα;;;;;; εγώ με 71 ρε φίλε αν δω τέτοιο αποτελεσμα θα κεράσω όλη την Άρτα χαχα
Εγω πάντως αν την ειχα θα την εδινα γτ στα οπλα είμαι ιδιοτροπος εσενα μπορεί να σε ευχαριστει

Εγω πάντως αν την ειχα θα την εδινα γτ στα οπλα είμαι ιδιοτροπος εσενα μπορεί να σε ευχαριστει
Ενας έκανε το λάθος την έδωσε και την θέλει πίσω... Αν πας στο ζάχαρη με τα κυνηγετικα ρώτα τον.. Επίσης ψηφίστηκε στα 10 καλύτερα του κόσμου η δικιά. Μου από αμερικανικά περιοδικά.. Πρωτη η browning auto 5,δευτερη η 1100 ρεμινγκτον μετά η 302 μπερετα και μέσα στη δεκάδα η δικιά μου.. Ίσως πρέπει να βρω ένα καλο τσοκ.

Ενας έκανε το λάθος την έδωσε και την θέλει πίσω... Αν πας στο ζάχαρη με τα κυνηγετικα ρώτα τον.. Επίσης ψηφίστηκε στα 10 καλύτερα του κόσμου η δικιά. Μου από αμερικανικά περιοδικά.. Πρωτη η browning auto 5,δευτερη η 1100 ρεμινγκτον μετά η 302 μπερετα και μέσα στη δεκάδα η δικιά μου.. Ίσως πρέπει να βρω ένα καλο τσοκ.
Φιλε δεν έχει σημασία αν βγήκε η καλύτερη το θέμα είναι να ευχαρηστει εσενα και να ειναι η καλύτερη να ξέρεις εκει που θα την γυρίσεις να μην απογοητευεσαι

Δεν ξέρω φίλε ψαξου ποιο πολύ
Πάντως καπρι ακόμα δεν έφυγε.. Ρώτα να μάθεις αν δεν με πιστεύεις.. Απ όταν την πήρα δεν είχε τρομερή συγκέντρωση στα δραμια αλλά όταν τραβάω τη σκανδάλη πέφτουν κατευθείαν... Και στις φασες τους αλλάζει τα φωτα

Πάντως καπρι ακόμα δεν έφυγε.. Ρώτα να μάθεις αν δεν με πιστεύεις.. Απ όταν την πήρα δεν είχε τρομερή συγκέντρωση στα δραμια αλλά όταν τραβάω τη σκανδάλη πέφτουν κατευθείαν... Και στις φασες τους αλλάζει τα φωτα
Αφου δεν έφυγε τοτε τι ψαχνεσε τοσο πολυ ρε Γιάννη? Τι παραπάνω ζητας

Status
Not open for further replies.
Back