Ψάχνομαι στα φυσίγγια να δω ποιο ειναι ποιο συγκεντρωτικο ξέρω ότι έχει καλή κάνη το όπλο μου και από ξύλα τρομεραΑφου δεν έφυγε τοτε τι ψαχνεσε τοσο πολυ ρε Γιάννη? Τι παραπάνω ζητας
Ψάχνομαι στα φυσίγγια να δω ποιο ειναι ποιο συγκεντρωτικο ξέρω ότι έχει καλή κάνη το όπλο μου και από ξύλα τρομεραΑφου δεν έφυγε τοτε τι ψαχνεσε τοσο πολυ ρε Γιάννη? Τι παραπάνω ζητας
Αλλο έτσι φίλεΨάχνομαι στα φυσίγγια να δω ποιο ειναι ποιο συγκεντρωτικο ξέρω ότι έχει καλή κάνη το όπλο μου και από ξύλα τρομερα
Τα φυσιγγια καπρακι ενας τα βγαζει χεχεΘα μπορούσες και καλύτερα
Με το φορουμ που εμπλεξες λογικοΨάχνομαι στα φυσίγγια να δω ποιο ειναι ποιο συγκεντρωτικο ξέρω ότι έχει καλή κάνη το όπλο μου και από ξύλα τρομερα
Μιλτο αναμεσα απο rottweil brenneke classic kai rottweil το exact ποιο θα ελεγες να πάρω να δοκιμάσω για ευθυβολια και διάτρηση?Ποιο είναι καλύτερο??θα πάρω και lambro palla - bp thrill shock kai bp big game palla να ρίξω για δοκιμη απλα δεν ξερω πιο απο τα δύο rottweil....ΑΤ δεν του προτινω για κατι περιεργα που ειχα δει χωρις να τον ακυρωνω τον ανθρωπο..sauvestre ειναι λιγο περιεργο σαν μονοβολο γι αυτο του ειπα τα brenneke που εχω ριξει καραβιες απο αυτα οπβς και τα lambro palla που το μονοβολο τους μου αρεσει πολυ
Και τα δυο ειναι φανταστικα μονοβολα..για μενα παρε ενα κουτι και απο τα 2 και ριξε να δεις πιο παει καλα η καννη σου και μεινε σε αυτοΜιλτο αναμεσα απο rottweil brenneke classic kai rottweil το exact ποιο θα ελεγες να πάρω να δοκιμάσω για ευθυβολια και διάτρηση?Ποιο είναι καλύτερο??θα πάρω και lambro palla - bp thrill shock kai bp big game palla να ρίξω για δοκιμη απλα δεν ξερω πιο απο τα δύο rottweil....
Αν θελεις βγαλε και καμια φωτο οταν κανεις τις δοκιμες σου να παρουμε ματι τις φωτο !Μιλτο αναμεσα απο rottweil brenneke classic kai rottweil το exact ποιο θα ελεγες να πάρω να δοκιμάσω για ευθυβολια και διάτρηση?Ποιο είναι καλύτερο??θα πάρω και lambro palla - bp thrill shock kai bp big game palla να ρίξω για δοκιμη απλα δεν ξερω πιο απο τα δύο rottweil....
Ελεγα λογω κόστους να έπαιρνα 1 απο τα δυο να δοκιμαζα σε σχέση με τα άλλα.Γιαυτο σε ρώτησα επειδη τα δουλεύεις τα rottweil να ξεκαθάριζα λίγο την λίστα.Και τα δυο ειναι φανταστικα μονοβολα..για μενα παρε ενα κουτι και απο τα 2 και ριξε να δεις πιο παει καλα η καννη σου και μεινε σε αυτο
Μην τα παιρνεις κ ολα τα κουτια μαζι γιατι ειναι πολλα τα λεφτα! Παρε ενα δοκιμασε.....αν εισαι τυχερος και σου παει καλα....το κρατας, αλλιως αγοραζεις αλλο....κ συνεχιζεις....Ελεγα λογω κόστους να έπαιρνα 1 απο τα δυο να δοκιμαζα σε σχέση με τα άλλα.Γιαυτο σε ρώτησα επειδη τα δουλεύεις τα rottweil να ξεκαθάριζα λίγο την λίστα.
Ας παρουν οι φιλοι μια βολιδα και να προσπαθησουν να την περασουν μεσα απο τα διαφορα τσοκ τους.Η βοηθεια σε αυτα τα τσοκ πιστευω ειναι σε ανοιχτους αυλους οπου ενα μονοβολο με διαμετρο ας πουμε 18.2 - 18.4 πλεει μεσα στην καννη..σε συμβατικο αυλο με το 5* ή 4* περναει ατσαλακωτο
Εννοείται!!!Οι δοκιμές θα γίνουν με οπλο Βεnelli super sport 18,4 αυλο με τσοκ kicks smoke 0.20 στα 50 και 75 μετρα.σε 20cm κυκλο σε χαρτονι 1χ1 με τραπεζακι και σταθερο το οπλο. και η διάτρηση ακομα το σκέφτομαι να μπορω να βρω και το υλικο εύκολα.με συνθηκες κρυου κοντα στους 0c....επομένως θα έχετε λιγο αναμονη και φυσιγγια lambro palla - bp thrill shock - bp big game palla - sauvestre mag - hexolit 32 απλα- rem slugger mag και ενα απο rottweil exact η rottweil brenneke αν βοηθησει καποιος που τα εριξε και τα δύο τα τελευταια να καθαρίσω λίγο την λίστα.Αν θελεις βγαλε και καμια φωτο οταν κανεις τις δοκιμες σου να παρουμε ματι τις φωτο !
πρεπει να κανω γκρουπαρισμα 3-5 βολων απο το καθενα.και ολα αυτα δεν μπορω να τα βρω απο ενα καταστημα και ποιος τα δινει χυμα απο τα επωνυμα.Απο καποιους που ξερω που δινουνε χυμα θα παρω τα μισα.Μην τα παιρνεις κ ολα τα κουτια μαζι γιατι ειναι πολλα τα λεφτα! Παρε ενα δοκιμασε.....αν εισαι τυχερος και σου παει καλα....το κρατας, αλλιως αγοραζεις αλλο....κ συνεχιζεις....
Καταλαβα! Αν δινει κανενας και χυμα παλι καλα....! Παντως θα ειναι ενδιαφερον δοκιμες.πρεπει να κανω γκρουπαρισμα 3-5 βολων απο το καθενα.και ολα αυτα δεν μπορω να τα βρω απο ενα καταστημα και ποιος τα δινει χυμα απο τα επωνυμα.Απο καποιους που ξερω που δινουνε χυμα θα παρω τα μισα.
Για μενα τα μπρενεκε εχω σε μεγαλη εκτιμηση αλλα τα γεμιζω μονος μου..αν εχουν την ιδια καλη αποδοση και τα rotweill δοκιμασεταΕλεγα λογω κόστους να έπαιρνα 1 απο τα δυο να δοκιμαζα σε σχέση με τα άλλα.Γιαυτο σε ρώτησα επειδη τα δουλεύεις τα rottweil να ξεκαθάριζα λίγο την λίστα.
Θα ριξεις μονοβολο απο τσοκ φρενου?Εννοείται!!!Οι δοκιμές θα γίνουν με οπλο Βεnelli super sport 18,4 αυλο με τσοκ kicks smoke 0.20 στα 50 και 75 μετρα.σε 20cm κυκλο σε χαρτονι 1χ1 με τραπεζακι και σταθερο το οπλο. και η διάτρηση ακομα το σκέφτομαι να μπορω να βρω και το υλικο εύκολα.με συνθηκες κρυου κοντα στους 0c....επομένως θα έχετε λιγο αναμονη και φυσιγγια lambro palla - bp thrill shock - bp big game palla - sauvestre mag - hexolit 32 απλα- rem slugger mag και ενα απο rottweil exact η rottweil brenneke αν βοηθησει καποιος που τα εριξε και τα δύο τα τελευταια να καθαρίσω λίγο την λίστα.
Ετσι λεω...Γιατι στα κυνηγια λαγο,φασσα αυτο θα εχω πανω...αν τυχει κανα καπρι?τι θα κανω θα αλλαζω τσοκ?Αν παω για κανα γουρουνι θα εχω κουμπωμενο το μαμα.Καποια παιδια που ρωτησα ριξανε με φρενατα και δεν ειχανε θεμα και ευθυβολια ειχανε πολυ καλη!!γιαυτο μπαινω στην διαδικασια δοκιμων με το smoke.να δω συμπεριφορα.Με τα μαμα τσοκ τριαρι με πηγαινε πολυ καλα τα lambro palla και ειχα ρίξει και τα remi slugger ta semi δεν με τα πηγε καθολου.Θα ριξεις μονοβολο απο τσοκ φρενου?
Τα nsi κι αν δεν τρυπάνε... Είναι σκέτο μολύβι οι μπάλες ώστε να αποτρέπονται η εξωστρακισμοι, εν ολιγης είναι μαλακα δραμια.. Μέχρι 20 μέτρα σε μέτριο γουρούνι καλά είναι, μετά κλαφτα Χαράλαμπε... Το καπρι θέλει σκληρό βόλι να περάσει δέρμα, λίπος, να σπάσει κόκαλα και να βρει ζωτικό όργανο ενώ το μαλακο θα σταματήσει στο δέρμα η το λίπος.... Άσε που ήδη θα έχουν αρχίσει να παραμορφωνονται απ το εσωτερικό της κάνης..Τα πράσινα πάσχουν από διάτρηση το έχουμε ξαναπεί όσο καλή συγκέντρωση έχουν τόσο δεν τρυπάνε φιλικά πάντα 30 χρόνια γουρούνι ο πατέρας μου και από μικρό με έπαιρνε μαζί του έχω δει το ρεμινγκτον σε 1 όπλο πήγαινε μαμιοντας σε 5 ήταν σαν να έριχνες αβολιδωτα οπότε NSI με κλειστά τα μάτια για εμένα...