Ευχαριστω! Απο ανακρουση?Απολύτως κανένα......
Ευχαριστω! Απο ανακρουση?Απολύτως κανένα......
Έχουν ανάκρουση αλλά την θεωρώ σε κανονικά πλαίσια για δράμια!!!Ευχαριστω! Απο ανακρουση?
Γτ το λες αυτο ρε φίλε εγω εχω βαρεσει με μπιλιες 2 90ρια γουρούνια στα 35 μετρα με την Remington.... Και απο την παρεα μου επισης πέρυσι 110 κιλα γουρουνι καθαρο κρεας με μπιλιες στα 25 μετραΤα nsi κι αν δεν τρυπάνε... Είναι σκέτο μολύβι οι μπάλες ώστε να αποτρέπονται η εξωστρακισμοι, εν ολιγης είναι μαλακα δραμια.. Μέχρι 20 μέτρα σε μέτριο γουρούνι καλά είναι, μετά κλαφτα Χαράλαμπε... Το καπρι θέλει σκληρό βόλι να περάσει δέρμα, λίπος, να σπάσει κόκαλα και να βρει ζωτικό όργανο ενώ το μαλακο θα σταματήσει στο δέρμα η το λίπος.... Άσε που ήδη θα έχουν αρχίσει να παραμορφωνονται απ το εσωτερικό της κάνης..
Ok φιλε.Ετσι λεω...Γιατι στα κυνηγια λαγο,φασσα αυτο θα εχω πανω...αν τυχει κανα καπρι?τι θα κανω θα αλλαζω τσοκ?Αν παω για κανα γουρουνι θα εχω κουμπωμενο το μαμα.Καποια παιδια που ρωτησα ριξανε με φρενατα και δεν ειχανε θεμα και ευθυβολια ειχανε πολυ καλη!!γιαυτο μπαινω στην διαδικασια δοκιμων με το smoke.να δω συμπεριφορα.Με τα μαμα τσοκ τριαρι με πηγαινε πολυ καλα τα lambro palla και ειχα ρίξει και τα remi slugger ta semi δεν με τα πηγε καθολου.
Εμείς στην παρέα τα ριξαμε και δν μας ικανοποίησαν.. Μέχρι 30 μέτρα και πάλι δεν.. Αρκετά πίσω απ τα αμερικανικά.. Το γουρούνι θέλει επιχαλκωμενα η επινικελωνενα.. Τα nsi έχουν μαλακα δραμια... Κι ένας στη Δράμα φτιάχνει κάτι φοβερά δραμια απ τι άκουσα με σκληρότητα 18 brinell ενώ όλα της αγοράς είναι το πολύ μέχρι 12Γτ το λες αυτο ρε φίλε εγω εχω βαρεσει με μπιλιες 2 90ρια γουρούνια στα 35 μετρα με την Remington.... Και απο την παρεα μου επισης πέρυσι 110 κιλα γουρουνι καθαρο κρεας με μπιλιες στα 25 μετρα
Τα sonic φτάνουν μέχρι 21 brinnel .... Remington federal Winchester 7-8 brinnel και golden του Σταματιάδη και sigma 3 international 14-15 brinnel......για αλλά δεν γνωρίζω να σού πω τα αμερικανικά όλα είναι για ελαφάκια και όχι για χοντροπετσα γουρούνιαΕμείς στην παρέα τα ριξαμε και δν μας ικανοποίησαν.. Μέχρι 30 μέτρα και πάλι δεν.. Αρκετά πίσω απ τα αμερικανικά.. Το γουρούνι θέλει επιχαλκωμενα η επινικελωνενα.. Τα nsi έχουν μαλακα δραμια... Κι ένας στη Δράμα φτιάχνει κάτι φοβερά δραμια απ τι άκουσα με σκληρότητα 18 brinell ενώ όλα της αγοράς είναι το πολύ μέχρι 12
Ακριβώς φίλε τα sonic πρεπει να ναι δυναμίτες απ ότι ακούω αν κ δεν τα δοκίμασα ακόμα αλλά σύντομα θα τα τιμήσω.. Ο άνθρωπος που τα φτιάχνει έχει γνώσεις και το δείχνει.Τα sonic φτάνουν μέχρι 21 brinnel .... Remington federal Winchester 7-8 brinnel και golden του Σταματιάδη και sigma 3 international 14-15 brinnel......για αλλά δεν γνωρίζω να σού πω τα αμερικανικά όλα είναι για ελαφάκια και όχι για χοντροπετσα γουρούνια
Όντως όλοι λένε τα καλύτερα πάντως τα ΑΤ μπορώ να πω έχουν ίδια διάτρηση με υψηλότερη ταχύτητα για εμένα τα δύο καλύτερα αυτή την στιγμή....Ακρι
Ακριβώς φίλε τα sonic πρεπει να ναι δυναμίτες απ ότι ακούω αν κ δεν τα δοκίμασα ακόμα αλλά σύντομα θα τα τιμήσω.. Ο άνθρωπος που τα φτιάχνει έχει γνώσεις και το δείχνει.
Τις θυμάμαι αυτές Γιώργο. Ωραία συγκέντρωση αλλά από διάτρηση μάπα!
Και τα 9βολα τα απλά σκορπανε.. Τα 8βολα δεν τα χω ρίξει αλλά αφού είναι και οικονομικά θα τα πάρω κι αυτάΤα 8βολα τα 70αρια παιδια, τα απλα δηλαδη ειναι πολυ καλυτερα απο 10βολα μαγκνουμ που βγαζει, τα 10βολα σκορπανε πολυ, στα nsi αναφερομαι
Φιλικά Γιάννη δεν ισχύει αυτό. Τα nsi πέρυσι σε δοκιμή είχαν την καλύτερη διάτρηση ανάμεσα σε αρκετά του εμπορίου. Όσο για τη σκληρότητα σίγουρα και παίζει ρόλο αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για μένα σωστό φυσιγγι είναι αυτό που θα έχει καλή συγγεντρωση, καλή διάτρηση και σχετικά χαμηλή ανάκρουση για να μπορείς να ρίξεις επαναλαμβανόμενος βολές. Π.χ τα ατ που αναφέρατε παραπάνω έχουν πολύ μεγάλη ανάκρουση για τα δικά μου δεδομένα,επισης από συγκέντρωση δεν τα βρήκα με τίποτα. Όπως κι να 'χει έχουν φανατικούς οπαδούς λόγο διάτρησης πιστεύω.Τα nsi κι αν δεν τρυπάνε... Είναι σκέτο μολύβι οι μπάλες ώστε να αποτρέπονται η εξωστρακισμοι, εν ολιγης είναι μαλακα δραμια.. Μέχρι 20 μέτρα σε μέτριο γουρούνι καλά είναι, μετά κλαφτα Χαράλαμπε... Το καπρι θέλει σκληρό βόλι να περάσει δέρμα, λίπος, να σπάσει κόκαλα και να βρει ζωτικό όργανο ενώ το μαλακο θα σταματήσει στο δέρμα η το λίπος.... Άσε που ήδη θα έχουν αρχίσει να παραμορφωνονται απ το εσωτερικό της κάνης..
Το όλο θέμα είναι ότι το κάθε όπλο και η κάθε κάνη δεν ταιριάζει με όλα τα φυσίγγια... Πρέπει ο καθε ένας να βρει αυτό που του πάει καλύτεραΠαιδιά πάντως γιατί βλέπω παραπάνωΦιλικά Γιάννη δεν ισχύει αυτό. Τα nsi πέρυσι σε δοκιμή είχαν την καλύτερη διάτρηση ανάμεσα σε αρκετά του εμπορίου. Όσο για τη σκληρότητα σίγουρα και παίζει ρόλο αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για μένα σωστό φυσιγγι είναι αυτό που θα έχει καλή συγγεντρωση, καλή διάτρηση και σχετικά χαμηλή ανάκρουση για να μπορείς να ρίξεις επαναλαμβανόμενος βολές. Π.χ τα ατ που αναφέρατε παραπάνω έχουν πολύ μεγάλη ανάκρουση για τα δικά μου δεδομένα,επισης από συγκέντρωση δεν τα βρήκα με τίποτα. Όπως κι να 'χει έχουν φανατικούς οπαδούς λόγο διάτρησης πιστεύω.
Καλή και η συγκέντρωση αλλά τι να το κάνω αν παν όλα πάνω του και μείνουν στο δέρμα προτιμώ να πάνε δυο τρία λιγότερα αλλά να ξέρω ότι θα τοΠαιδιά πάντως γιατί βλέπω παραπάνωΦιλικά Γιάννη δεν ισχύει αυτό. Τα nsi πέρυσι σε δοκιμή είχαν την καλύτερη διάτρηση ανάμεσα σε αρκετά του εμπορίου. Όσο για τη σκληρότητα σίγουρα και παίζει ρόλο αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για μένα σωστό φυσιγγι είναι αυτό που θα έχει καλή συγγεντρωση, καλή διάτρηση και σχετικά χαμηλή ανάκρουση για να μπορείς να ρίξεις επαναλαμβανόμενος βολές. Π.χ τα ατ που αναφέρατε παραπάνω έχουν πολύ μεγάλη ανάκρουση για τα δικά μου δεδομένα,επισης από συγκέντρωση δεν τα βρήκα με τίποτα. Όπως κι να 'χει έχουν φανατικούς οπαδούς λόγο διάτρησης πιστεύω.
Εγώ Γιάννη είχα ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες πέρυσι σε στρατιωτικά βαρελια. Μπορείς να ψάξεις και θα τις βρεις.Παιδιά καλοδεχουμενες και οι φώτο με τις δοκιμές σας...
Ψάχνω απ το πρωί δεν βρίσκω τιποταΕγώ Γιάννη είχα ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες πέρυσι σε στρατιωτικά βαρελια. Μπορείς να ψάξεις και θα τις βρεις.
Αυτα λεω ΓιαννηΚαι τα 9βολα τα απλά σκορπανε.. Τα 8βολα δεν τα χω ρίξει αλλά αφού είναι και οικονομικά θα τα πάρω κι αυτά
Εννοείται φίλε το θέμα είναι να υπάρχει μια ισορροπία. Στο κάτω κάτω αν ψάχνεις μόνο διάτρηση πας σε μονοβολοΚαλή και η συγκέντρωση αλλά τι να το κάνω αν παν όλα πάνω του και μείνουν στο δέρμα προτιμώ να πάνε δυο τρία λιγότερα αλλά να ξέρω ότι θα το
Σύμφωνο ότι σαν το μονοβολο δεν έχει αλλά όταν ψάχνεις διάτρηση στα δράμια και έχεις δει γουρούνια 25 άρια στα 10 μέτρα να μην πέφτουν με τα ρεμινγκτον τι κάνεις??Εννοείται φίλε το θέμα είναι να υπάρχει μια ισορροπία. Στο κάτω κάτω αν ψάχνεις μόνο διάτρηση πας σε μονοβολο