Αποκλείεται φίλε. Συγκεκριμένα έχω 2 φωτογραφίες και αναφέρω αν δε κάνω λάθος για τα nsi.Ψάχνω απ το πρωί δεν βρίσκω τιποτα
Αποκλείεται φίλε. Συγκεκριμένα έχω 2 φωτογραφίες και αναφέρω αν δε κάνω λάθος για τα nsi.Ψάχνω απ το πρωί δεν βρίσκω τιποτα
Ναι τα γνωρίζω.. Θα ρίξω μερικά να τα δω κι αυτά αν και πως σ είπα εμένα προσωπικά με το όπλο μου benelli Raffaello special lousso και αυλό 18,3 τσοκ 3 με απογοήτευσαν και τα μαγκνουμ και τα απλά τα 9βολα αλλά θα ρίξω και τα 8βολα να δω μήπως πάνε καλύτερα λόγω της διαφορετικής τοποθέτησης των βολίδων στο φυσίγγι..
Παίρνεις αλλά φυσίγγια άλλης εταιρίας. Αν και πιστεύω ότι είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Έχω πάρει γουρούνια με πολλά διαφορετικά φυσίγγια έχω πάρει μεγάλο γουρούνι με ρεμινγτον 8βολο έχω πάρει γουρούνια πάνω από 60 μετρημένα μέτρα με federal12 βολα.Σύμφωνο ότι σαν το μονοβολο δεν έχει αλλά όταν ψάχνεις διάτρηση στα δράμια και έχεις δει γουρούνια 25 άρια στα 10 μέτρα να μην πέφτουν με τα ρεμινγκτον τι κάνεις??
Τα federal ίσως είναι τα καλύτερα από τα αμερικανικά και όλα τα ελληνικά πιστεύω καλύτεραΠαίρνεις αλλά φυσίγγια άλλης εταιρίας. Αν και πιστεύω ότι είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Έχω πάρει γουρούνια με πολλά διαφορετικά φυσίγγια έχω πάρει μεγάλο γουρούνι με ρεμινγτον 8βολο έχω πάρει γουρούνια πάνω από 60 μετρημένα μέτρα με federal12 βολα.
Αφου δεν επεσε αρα εφυγε που ξερεις οτι τα δραμια πηγαν επανω του ???Σύμφωνο ότι σαν το μονοβολο δεν έχει αλλά όταν ψάχνεις διάτρηση στα δράμια και έχεις δει γουρούνια 25 άρια στα 10 μέτρα να μην πέφτουν με τα ρεμινγκτον τι κάνεις??
εμεις στην αρτα ριχνουμε τα nsi 10 pellets bufer και τα nsi 8 pelets bufer και δεν τα αλλαζουμε με τιποτα φοβερη συγκεντρωση και δυναμη ,απλα δεν τα παει το οπλο σου ,οχι οτι δεν εχουν δυναμη γιαννη.[ριχτα με το 4 αρι τσοκ]Ναι τα γνωρίζω.. Θα ρίξω μερικά να τα δω κι αυτά αν και πως σ είπα εμένα προσωπικά με το όπλο μου benelli Raffaello special lousso και αυλό 18,3 τσοκ 3 με απογοήτευσαν και τα μαγκνουμ και τα απλά τα 9βολα αλλά θα ρίξω και τα 8βολα να δω μήπως πάνε καλύτερα λόγω της διαφορετικής τοποθέτησης των βολίδων στο φυσίγγι..
Τα έριξα και με άλλα 2 όπλα.. Με μια es 100 και με την ραφαελο κριο και πάλι δεν μου άρεσε η συγκέντρωση τουλάχιστον στα μαγκνουμ.. Θα ρίξω και τις οχταδες να δω μήπως πάνε καλυτεραεμεις στην αρτα ριχνουμε τα nsi 10 pellets bufer και τα nsi 8 pelets bufer και δεν τα αλλαζουμε με τιποτα φοβερη συγκεντρωση και δυναμη ,απλα δεν τα παει το οπλο σου ,οχι οτι δεν εχουν δυναμη γιαννη.[ριχτα με το 4 αρι τσοκ]
Ρίξε και το BP με γκουαλαντι το palla και θα με θυμηθείς.. Τρομερό και πάμφθηνοLampro palla club slug rotweil exact ολα gualanti βλημα εχουν αλλα αυτη η διαφορα τιμης των γερμανικων δε την καταλαβαινω γτ ειναι διπλασια για να τα υοθετησε ομως μαλλων ειναι απο τα καλυτερα θα πρωτιμεισω ελληνηκα μονοβολα φτινα και
Το πήρε ο επόμενος με AT και βρήκαμε τα ρεμινγκτον πάνω τουΑφου δεν επεσε αρα εφυγε που ξερεις οτι τα δραμια πηγαν επανω του ???
Δλδ εσεις το κανατε 5 κιλα παραπανω αχαχαχαχαΤο πήρε ο επόμενος με AT και βρήκαμε τα ρεμινγκτον πάνω του
Χαχαχα ναι ο πατέρας μου έλεγε αβολιδωτα το έριχνα χαχαΔλδ εσεις το κανατε 5 κιλα παραπανω αχαχαχαχα
Καλοριχτα ....Να και τα δραμια που πηρα χτες απο την Ξανθη!
Αν κανεις καμια δοκιμη και θελεις τραβα και μια φωτογραφια να δουμε πως πανε.....Να και τα δραμια που πηρα χτες απο την Ξανθη!
Πολυ ευχαριστως να ανεβασω φωτο οταν τα δοκιμασω!Αν κανεις καμια δοκιμη και θελεις τραβα και μια φωτογραφια να δουμε πως πανε.....
Από διάτρηση μην περιμένεις και πολλά πράγματα συνάδελφε..Να και τα δραμια που πηρα χτες απο την Ξανθη!
Τα εχεις δοκιμασει φιλε μου?Από διάτρηση μην περιμένεις και πολλά πράγματα συνάδελφε..
Εννοείτε.. Πολύ αργά.. Για αλεπούδες κατ εμέ καλά είναι αλλά όχι για καπριαΤα εχεις δοκιμασει φιλε μου?