Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω και εγώ ένα κουτάκι τα είχα πάρει από Βουλγαρία σε τιμή χώμα .....ούτε τα έχω αγγίξει χαχα .sarcastic.
Απο Βουλγαρία τα ειχα παρει κι εγω.
Αυτά λεει η εταιρεία τα ρίχνεις μέσα στο πυκνό μεσα απο μικρα κλαδακια και επειδή δε παραμορφώνεται το βλήμα λογω οτι ειναι ατσαλινο δε χανει την τροχιά του. Συν οτι έχει μεγάλη διάτρηση. Είναι φυσικα πανάκριβα. Ειχα ριξει ενα με 3* αλλα μετα σκέφτηκα οτι ισως να θελει κύλινδρο.
Πάντως στο τσοκ 3* δεν ειδα να εχει επηρεαστεί.

Αυτά λεει η εταιρεία τα ρίχνεις μέσα στο πυκνό μεσα απο μικρα κλαδακια και επειδή δε παραμορφώνεται το βλήμα λογω οτι ειναι ατσαλινο δε χανει την τροχιά του. Συν οτι έχει μεγάλη διάτρηση. Είναι φυσικα πανάκριβα. Ειχα ριξει ενα με 3* αλλα μετα σκέφτηκα οτι ισως να θελει κύλινδρο.
Και να μην επηρεάστηκε δεν νομίζω να κερδίζεις κάτι με το 3* καλύτερα 5* για πιο σίγουρα άποψη μου έτσι!!

Παίδες στα μαγαζιά με κυνηγετικά στα μέρη μου δεν βρήκα τα μονόβολα B&P που εψαχνα για να δοκιμάσω και πήρα τα lambro silver magnum (με brenekke βλήμα 39gr)και ενα κουτι δράμια 12βολα magnum (8,5mm στα 44 gr).
Τα εχει δοκιμάσει κανεις; Αύριο θα κανω και καμία δοκιμήγια να δώ ευθυβολία στο μονόβολο και κατανομή στα δράμια.

Παίδες στα μαγαζιά με κυνηγετικά στα μέρη μου δεν βρήκα τα μονόβολα B&P που εψαχνα για να δοκιμάσω και πήρα τα lambro silver magnum (με brenekke βλήμα 39gr)και ενα κουτι δράμια 12βολα magnum (8,5mm στα 44 gr).
Τα εχει δοκιμάσει κανεις; Αύριο θα κανω και καμία δοκιμήγια να δώ ευθυβολία στο μονόβολο και κατανομή στα δράμια.
Τα δραμια του lambro τα 12βολα λες?

Τι ειναι ρε παιδια 50cal και δν αλαζει πορεια ???

Τα δραμια του lambro τα 12βολα λες?
Ναι, αυτά:
127.jpg

Ας Βαλει λιγο μπαφερ ο γιαννης ρε παιδια
Απογοητευτηκα και εγω! Γιατι οταν ειδα οτι εβγαλε magnum λεω θα παρουσιασει κατι καινουριο! Το δοκιμασα και στα 40μ περναγε γουρουνι απο μεσα...μισα δραμια πανω μισα κατω...ειχα τεραστιο χαρτονι και ειδα πως πηγαν αν ειχα κανενα με διαστασεις 1x1 ουτε που θα τα εβλεπα....! Δεν ασχοληθηκε να βγαλει κατι διαφορετικο.....Απλα μου εδωσε την εντυπωση οτι εβγαλε κατι για να συμπληρωσει ενα προιον που ελλειπε απο την ολη γκαμα!

Status
Not open for further replies.
Back