Με τι οπλο θα τα ριξεις και τι τσοκ?Ναι, αυτά:
Με τι οπλο θα τα ριξεις και τι τσοκ?Ναι, αυτά:
Ηλία και το μονοβολο δε με ενθουσίασε εμένα.. αυτό το breneke επειδή έχει πλαστικό πίσω γέρνει μπροστά και δεν κρατάει ευθυβολία.. τα ίδια με magnum δηλαδή της Rottweil σε αντίθεση με το απλό breneke με τη μάλλινη τάπα που είναι τρομερό.....Παίδες στα μαγαζιά με κυνηγετικά στα μέρη μου δεν βρήκα τα μονόβολα B&P που εψαχνα για να δοκιμάσω και πήρα τα lambro silver magnum (με brenekke βλήμα 39gr)και ενα κουτι δράμια 12βολα magnum (8,5mm στα 44 gr).
Τα εχει δοκιμάσει κανεις; Αύριο θα κανω και καμία δοκιμήγια να δώ ευθυβολία στο μονόβολο και κατανομή στα δράμια.
Μακρυα απο μαγκνουμ μονοβολα δεν χρειαζοντε ειδεικα 40 γρΗλία και το μονοβολο δε με ενθουσίασε εμένα.. αυτό το breneke επειδή έχει πλαστικό πίσω γέρνει μπροστά και δεν κρατάει ευθυβολία.. τα ίδια με magnum δηλαδή της Rottweil σε αντίθεση με το απλό breneke με τη μάλλινη τάπα που είναι τρομερό.....
33.5 γρ Lyman... ότι καλύτερο....Μακρυα απο μαγκνουμ μονοβολα δεν χρειαζοντε ειδεικα 40 γρ
Γιωργο αυτο πως το γεμιζεις? Παντως ομως οι αμερικανοι δε τους φτανουν στο μονοβολο για λειες κανες τους ευρωπαιους33.5 γρ Lyman... ότι καλύτερο....
Μέσα σε συγκεντρωτηρα με ένα overpowder cal 20 ρελιαστο.. Η b&p έχει βγάλει τα thrill shock που είναι πολύ καλά!Γιωργο αυτο πως το γεμιζεις? Παντως ομως οι αμερικανοι δε τους φτανουν στο μονοβολο για λειες κανες τους ευρωπαιους
Thrill shok αν σου πω οτι κατεβαζα τα ψαρωνια απο τα 25 μετρα με αυτα θα με πιστεψεις κανη μπρεντα 62.5εκ κυλινδρος ενωειτε καθιστα στο δεντρο ετσιΜέσα σε συγκεντρωτηρα με ένα overpowder cal 20 ρελιαστο.. Η b&p έχει βγάλει τα thrill shock που είναι πολύ καλά!
Δοκίμασε το black shock... άριστο και αυτό.. και το απλό της το big game πολύ καλό επίσης.....Καλο το thrill shok αλλα δε τα φερνουν συνεχια ρε γαμωτο
Μονο λαμπρο και αμερικανικα εχουν θα περιμενω απο βδομαδα που θα πληρωθω να τα χτυπησωΔοκίμασε το black shock... άριστο και αυτό.. και το απλό της το big game πολύ καλό επίσης.....
Τετια γεμιζει ο σταματιαδης goldenΚαλησπέρα στην παρέα!!
Εάν ξέρει κάποιος την ονομασία αυτού του μονοβολου ? κ εάν το έχει δοκιμάσει και στα πόσα μέτρα??View attachment 4053
Συγνώμη αλλά δεν τον ξέρω!Τετια γεμιζει ο σταματιαδης golden
Τι διαμετρο εχουν αυτα Γιωργο?Αυτό είναι το Lyman κύριοι.... κορυφή... μέχρι και 120 φωτιά........
Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει φοβερό δεν ξέρω από δύναμη κρούσης τι λέει αλλά από ακρίβεια τέλειοΑυτό είναι το Lyman κύριοι.... κορυφή... μέχρι και 120 φωτιά........
Τετια γεμιζει ο σταματιαδης golden
Ωχ συγνωμη φιλε οπιος τα εριξε εχει να πει τα καλυτεραΣυγνώμη αλλά δεν τον ξέρω!
Αφού είδες ότι εγώ ρώτησα για αυτό πατεντιαρηΑυτό είναι το Lyman κύριοι.... κορυφή... μέχρι και 120 φωτιά........
Αυτος γιωργο αν δεν κανω λαθος το γεμιζει χωρις συγκεντρωτηρα ετσι με βιορ και μισοταπαΑυτό είναι το Lyman κύριοι.... κορυφή... μέχρι και 120 φωτιά........