Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν κ δν έχω καν ιδέα από μονόβολα πιστεύω πως στο Lyman παίζει ρόλο η τελειότερη λίανση που έχουν.....όπως βλέπω και στις φωτό...σίγουρα πιστεύω πως συμβάλει στη ευθυβολία.
Το σχήμα Κώστα.. καθαρά το σχήμα τους.. είναι ακριβώς ζυγισμένο όσο ζυγίζει η κεφαλή μπροστά είναι και η βάση τους πίσω.. με αποτέλεσμα όταν πάει να παρεκτραπεί ο αέρας βρίσκει πίσω στο κωνικό σχήμα και ξανά ευθυγραμμίζεται μόνο του..
moira ghoul
Αντίθετα με το breneke που έλεγε ο Γιώργος το magnum όλο το βάρος είναι μπροστά και πίσω είναι παλστικο και ελαφρύ.. κρεμάει μπροστά και δεν μπορεί να ευθύγραμμηστει είναι και πολύ βαρύ και πέφτει πολύ γρήγορα... βέβαια λόγο μεγάλου βάρους μεταφέρει μεγάλα ποσα ενέργειας και έχει πολύ μεγάλη δύναμη κρούσης..

Το σχήμα Κώστα.. καθαρά το σχήμα τους.. είναι ακριβώς ζυγισμένο όσο ζυγίζει η κεφαλή μπροστά είναι και η βάση τους πίσω.. με αποτέλεσμα όταν πάει να παρεκτραπεί ο αέρας βρίσκει πίσω στο κωνικό σχήμα και ξανά ευθυγραμμίζεται μόνο του..
moira ghoul
Αντίθετα με το breneke που έλεγε ο Γιώργος το magnum όλο το βάρος είναι μπροστά και πίσω είναι παλστικο και ελαφρύ.. κρεμάει μπροστά και δεν μπορεί να ευθύγραμμηστει είναι και πολύ βαρύ και πέφτει πολύ γρήγορα...
Σωστά Γιώργο...Έτσι είναι.
Ευχαριστώ.... .well done.

moira ghoul
Αντίθετα με το breneke που έλεγε ο Γιώργος το magnum όλο το βάρος είναι μπροστά και πίσω είναι παλστικο και ελαφρύ.. κρεμάει μπροστά και δεν μπορεί να ευθύγραμμηστει είναι και πολύ βαρύ και πέφτει πολύ γρήγορα... βέβαια λόγο μεγάλου βάρους μεταφέρει μεγάλα ποσα ενέργειας και έχει πολύ μεγάλη δύναμη κρούσης..
Ωραιος Γιωργο τα παρουσιασες τελεια θα τα υοθετισω σηγουρα

Εαν στα 100μετρα βάζεις μια 5δα μονοβολα ενα μεσα στο αλλο δεν χρειάζεται εννοείται φιλε
Στα 100????στα 50 μέτρα αν η πεντάδα είναι σε 15cm κύκλο θεωρούνται ακριβείας.ουτε με ραβδωτό δεν περνάει σφαίρα από σφαίρα!

Στα 100 μέτρα το ένα μέσα στ άλλο είναι αδύνατο να το κανει οποιοσδήποτε με οποιοδήποτε όπλο τσοκ φυσίγγι... Οταν ζεσταθεί η κάνη έχουμε "ομορφιές.... Πάντως στα 50 μέτρα που έριξα 3 φυσίγγια για να δω γκρουπαρισμα πήγαν σε μέγεθος παλάμης..
Το ένα δίπλα στο άλλο? ή από το κέντρο του στόχου???αν το πρώτο.... τέλεια!!!

Εγω παντως με τα gualanti εχω μια φοβια για την επαφη μυτης καψιλιου μη γινει καμια εκρηξη μεσα στν αποθηκη
Πρέπει να έχουν το απαιτούμενο βάθος ρελιού για να μην βρει η μύτη του πρώτου στο καψουλι του επόμενου κατά την πυροδοτηση μέσα στην αποθήκη και γίνει κουγκι....

Γιάννη εγω λεω τι ειδα με το συγκεκριμένο τσοκ με της μάνας της το τσοκ σε αυτο που λες για την lambro ναι αυτο το ειδα
Φίλε αν το brain έκανε αυτό που λες ,οι Αμερικάνοι θα έδιναν το κλειδί της πόλης ....στον κατασκευαστή του τσοκ

Πρέπει να έχουν το απαιτούμενο βάθος ρελιού για να μην βρει η μύτη του πρώτου στο καψουλι του επόμενου κατά την πυροδοτηση μέσα στην αποθήκη και γίνει κουγκι....
Ποσο περιπου Γιωργο πρεπει να εχει γτ αυτα που εχω τα βλεπω στα 3mm και βαζω μονο στη θαλαμη πρωτο αποθηκη με τπτ

Καλα θα ειναι να τα ριξεις με τσοκ κυλινδρο! Αν και εγω ειμαι της αποψης να μην τα ριξεις κ καθολου! Αυτο που ειπαν και τα παιδια πιο πανω οτι εχει μολυβδινα μονοβολα πολυ καλα για ολα τα γουστα!
Με benelli 4* το 5* ειναι καμπανα ανοιχτοτερο του αυλου και τα μομπιλ και τα κριοπλας μονο τα powerbore ειναι σωστα

Απογοητευτηκα και εγω! Γιατι οταν ειδα οτι εβγαλε magnum λεω θα παρουσιασει κατι καινουριο! Το δοκιμασα και στα 40μ περναγε γουρουνι απο μεσα...μισα δραμια πανω μισα κατω...ειχα τεραστιο χαρτονι και ειδα πως πηγαν αν ειχα κανενα με διαστασεις 1x1 ουτε που θα τα εβλεπα....! Δεν ασχοληθηκε να βγαλει κατι διαφορετικο.....Απλα μου εδωσε την εντυπωση οτι εβγαλε κατι για να συμπληρωσει ενα προιον που ελλειπε απο την ολη γκαμα!
Μερεικοι αντι για φυσιγγια γεμιζουν τους καταλογους αλλα τωρα που αρχισαμε και ξυπναμε και δωκιμαζουμε φυσιγγια θα κοπουν αυτα πιστευω προς ολους τους κατασκευαστες παει και μιλαω σαν καταναλωτης το καλο και το κακο το βλεπουμε πλεων παλια καλο φυσηγγι ηταν αυτο με το δυνατοτερο μπαμ τωρα αλλαξανε τα πραγματα

Μερεικοι αντι για φυσιγγια γεμιζουν τους καταλογους αλλα τωρα που αρχισαμε και ξυπναμε και δωκιμαζουμε φυσιγγια θα κοπουν αυτα πιστευω προς ολους τους κατασκευαστες παει και μιλαω σαν καταναλωτης το καλο και το κακο το βλεπουμε πλεων παλια καλο φυσηγγι ηταν αυτο με το δυνατοτερο μπαμ τωρα αλλαξανε τα πραγματα
Απλα απορω.... κατασκευασες ενα φυσιγγιο....το δοκιμασες με καποιο οπλο? Με καποιο τσοκ? Να δεις τι γινεται και πως παει?

Απλα απορω.... κατασκευασες ενα φυσιγγιο....το δοκιμασες με καποιο οπλο? Με καποιο τσοκ? Να δεις τι γινεται και πως παει?
Ναι αλλα αυτος δωκιμαζει στα 27 μετρα γτ ειναι αποσταση παγιδα οπως λεει εγω παντως δε καταλαβα γτ ειναι παγιδα τα 27 μετρα μεχρι και το φλομπερ καλα παει μεχρι εκει

Status
Not open for further replies.
Back