Στα 27 μετρα?? Παγιδα??Ναι αλλα αυτος δωκιμαζει στα 27 μετρα γτ ειναι αποσταση παγιδα οπως λεει εγω παντως δε καταλαβα γτ ειναι παγιδα τα 27 μετρα μεχρι και το φλομπερ καλα παει μεχρι εκει
Στα 27 μετρα?? Παγιδα??Ναι αλλα αυτος δωκιμαζει στα 27 μετρα γτ ειναι αποσταση παγιδα οπως λεει εγω παντως δε καταλαβα γτ ειναι παγιδα τα 27 μετρα μεχρι και το φλομπερ καλα παει μεχρι εκει
Εχει βιντεο στο ιντερνετΣτα 27 μετρα?? Παγιδα??
Ναι...αν την πατήσεις ...ξαναρχίζεις απ' την αρχηΣτα 27 μετρα?? Παγιδα??
Αφού είναι ευθύβολο αυτό ήθελα να μάθω και σε ευχαριστώ!! Αυτό το είδος έπαιρνα πάντα αλλά σε ψήφουςΝαι από μονοβολα μόνο αυτά γεμίζω και breneke.. σε δοκιμές όμως το Lyman πήγε καλύτερα.. παίζει ρόλο όμως και το στήσιμο του για να έχει ευθυβολία και δύναμη παράλληλα..
εσυ που τα θες μηπως και ξαφνικα σηκωσης κανενα για μενα παρε μονοβολα μεχρι να το βαλεις στο οπλο θα εχει παρει μετρα η θα το παρεις η θα παει στο δρομο του.Εγώ φέτος που θα πηγαίνω ψηλά ορεινά για μπεκάτσα οποσδήποτε θέλω να έχω πάνω μου 5-6 φυσίγγια για αγριόχοιρο για παν εχδεχόμενο.....
Για το Super Poze 66cm (3* 5*) αυλό 18.4 τη θα προτείνατε....;; Να επιλέξω δράμια η μονόβολα;;;
Κάτι σε 32gr δηλαδή..;; Palla ή Brenneke....;;εσυ που τα θες μηπως και ξαφνικα σηκωσης κανενα για μενα παρε μονοβολα μεχρι να το βαλεις στο οπλο θα εχει παρει μετρα η θα το παρεις η θα παει στο δρομο του.
Εχεις ωραια τσοκ οποτε και μονοβολο και δραμια μπορεις να τα βαλεις! Το θεμα ειναι πως θα σου βγουν τα ευλογημενα....μεχρι τα 40μ και τα δραμια καλα ειναι! Εγω θα προτεινα B&P slug!Εγώ φέτος που θα πηγαίνω ψηλά ορεινά για μπεκάτσα οποσδήποτε θέλω να έχω πάνω μου 5-6 φυσίγγια για αγριόχοιρο για παν εχδεχόμενο.....
Για το Super Poze 66cm (3* 5*) αυλό 18.4 τη θα προτείνατε....;; Να επιλέξω δράμια η μονόβολα;;;
rotwiell breneke ,εγω με αυτο ειμαι ικανοποιημενος.Brenneke....;;
Δεν τα εχω βρει πουθενα για να τα δοκιμασω! Τι τυπο βληματος εχουν?Του Fantom τα ρίχνει κάποιος από εσάς...;; Δν βλέπω να ακούγονται.....
Brenneke 6+1Δεν τα εχω βρει πουθενα για να τα δοκιμασω! Τι τυπο βληματος εχουν?
Μολις τα ειδα.....βγαζει και cervo....!Brenneke 6+1
παρε μια πενταδα φαντομ ,ειναι και φθηνα και καθαρισες.Brenneke 6+1
Η ακριβεια δεν δοκιμάζεται με μια πιθανόν τυχερή βολή...αλλά με 5 σημαδεύοντας κέντρο πάντα , αν τα βόλια είναι κοντά το ένα με το άλλο ασχέτως αν είναι μακριά απ' το κέντρο είναι ακριβές το μονοβολο!Έχει δοκιμάσει κανένας το b&p thrill shok με 18,8 αυλό win&brow και με τι τσοκ αποδίδει καλύτερα;
Προς το παρόν πιο ευχαριστημένος έχω μείνει από άποψη ευθυβολία με τα lambro palla και full τσοκ καθώς και με τα r&w brenneke.
Το λαμπρό παλα συγκεκριμένα τα έβαλα σε ένα άδειο κουτάκι 25 φυσιγγίων στημένο στα 42μετρα ακριβώς στο κέντρο με την πρώτη βολη... Ωστόσο έχω ακούσει καλά λόγια και για το ,b&p και θέλω να το δοκιμάσω και αυτό πιο πολύ από περιέργεια...αξίζει;
Ακριβώς έτσι.... ρίχνεις σημαδεύοντας πάντα με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο σημείο τουλάχιστον 5 βολές.. αν το γρουπ των βολίδων είναι πολύ μαζεμένο η μια κοντά στην άλλη τότε είναι ακριβές και ταιριάζει στην κάννη σου.. ανεξάρτητα αν είναι μακριά από το κέντρο όπως λέει και ο John.. εκεί παίζουν αλλα θέματα...Η ακριβεια δεν δοκιμάζεται με μια πιθανόν τυχερή βολή...αλλά με 5 σημαδεύοντας κέντρο πάντα , αν τα βόλια είναι κοντά το ένα με το άλλο ασχέτως αν είναι μακριά απ' το κέντρο είναι ακριβές το μονοβολο!
Εγώ φέτος που θα πηγαίνω ψηλά ορεινά για μπεκάτσα οποσδήποτε θέλω να έχω πάνω μου 5-6 φυσίγγια για αγριόχοιρο για παν εχδεχόμενο.....
Πήγαινε εδώ Κώστα...Εγώ φέτος που θα πηγαίνω ψηλά ορεινά για μπεκάτσα οποσδήποτε θέλω να έχω πάνω μου 5-6 φυσίγγια για αγριόχοιρο για παν εχδεχόμενο.....
Είναι πιο ακριβές απ' το γνήσιο brenneke της ροτβαιλ?η το προτείνεις λόγω της τιμής του?