To ίδιο θέμα εχει φίλος με mossberg 88 που αγόρασε την άνοιξη.
Εχει σταθερό full τσοκ και εκείνη τη μέρα εχουμε ρίξει winchester 40βολο, winchester 9 βολο, rottweil 12βολο, club 9 βολο, hoghammer 8βολο, AT 8βολο και φεντεραλ 9 βολο,b&p 12βολο, σκόρπισμα τρομερό όλα...
Φώτο δεν εχω μιας και ρίχναμε 2-3 τουφεκιες στο ίδιο χαρτόνι και απλα κυκλώναμε τις προηγουμενες τουφεκιες και με φώτο δεν εβγαζες ακρη...
το μόνο που εβγαλε αξιοπρεπή κατανομή ήταν το hoghammer.
Ενα αλλο που μας εκανε εντύπωση ηταν το B&P 12βολο...
Ενω το εχω δοκιμάσει και με το δικανο baikal αλλά και με την SS (με 4ρι τσοκ)και μου έδεινε σφιχτές κατανομές(παρόλο που ειναι μαλλινόταπο) στην mossberg η πρώτη τουφεκια δεν βρήκε στόχο!!!!! πηγαμε να δουμε το χαρτόνι και ψαχναμε να δουμε που πηγε η τουφεκια.. ΜΗΔΕΝ μπίλιες στο χαρτι!!
πηγαμε ξανα πίσω και δοκιμάσαμε και 2ο φυσίγγι μήπως του έφυγε γενικα η τουφεκια αριστερά(επειδη όλες ειχαν μια ελαφρια κλήση προς τα αριστερα) ρίχνουμε και 2η τουφεκια και πήγαν μόνο 2 μπίλιες στο χαρτι... Δυστυχώς δεν ειχαμε αλλο φυσίγγι για να δοκιμάσουμε και 3η τουφεκια για να λυθεί το μυστήριο...
Οι τουφεκιές εγιναν στα 35 μέτρα σε στόχο 50x50(δεν βρήκαμε μεγαλύτερο χαρτόνι εκεινη τη μέρα και αναγκαστικά ριξαμε σε αυτο μιας και πιστεύαμε οτι με το φουλ τσοκ σε αυτα τα μέτρα θα πανε ολα μπάλα..)