Γενικά αλεξ σπειρωμα της brow invector-plus.. αλλά μιλάει για εξωτερικά ο Γιάννης.. όποτε δεν ξέρω καθόλου πως θα κινηθεί..Γιωργο ποια εννοεις σπειρωμα browning;
Γενικά αλεξ σπειρωμα της brow invector-plus.. αλλά μιλάει για εξωτερικά ο Γιάννης.. όποτε δεν ξέρω καθόλου πως θα κινηθεί..Γιωργο ποια εννοεις σπειρωμα browning;
Ναι παιδιά εξωτερικά μου είπε τώρα ποια ακριβώς δεν ξέρω.. Πάντως μ είπε θα βγάλει ποιο σφιχτή ντουφεκια αλλά έχω "καεί" από οπλουργους και φοβάμαι λίγο μην το γ@@@ω τελείως το οπλοΓενικά αλεξ σπειρωμα της brow invector-plus.. αλλά μιλάει για εξωτερικά ο Γιάννης.. όποτε δεν ξέρω καθόλου πως θα κινηθεί..
ο Φιλος ακόμα πάντως ψάχνει για δράμια μήπως βρει κατι που να του κάνει. Παρεπιπτώντως χτύπησε γουρουνι τις προαλες με hoghammer στα 35 μέτρα,Εν ολιγης μονόδρομος το κόψιμο κάνης η να πορευτω με το να ξέρω πως σκορπάει τα δραμια και θα τα ρίχνω μέχρι 15 μέτρα
Οπότε θα ρίξω και γω μερικά που δν τα Ρίξα ακόμα οπως το nsi οχταβολο και μερικά χειροποίητα και μετά βλεπωο Φιλος ακόμα πάντως ψάχνει για δράμια μήπως βρει κατι που να του κάνει. Παρεπιπτώντως χτύπησε γουρουνι τις προαλες με hoghammer στα 35 μέτρα,
πανω του ειχε 5 δραμια, 2 στο σβερκο, 1 στο μπροστινό ποδι στην ακρη του αγκώνα (αυτό νομίζαμε οτι βρηκε καρδια) ενα στα πλευρά και αλλο ενα στο πισω μπουτι... Οταν το γδάραμε ειδαμε οτι όλα τα δράμια ηταν μεσα στο κρέας της μια πλευράς, δεν περασε κανενα για να φτασει σε ζωτικά όργανα, τη ζημιά την κάνανε τα 2 στο σβέρκο... που σημαίνει οτι αν δεν ετρωγε εκεινα θα ειχε φτασει στο διπλα νομό...
Δοκίμασε τα golden του Σταματιάδη από δράμα!!!Οπότε θα ρίξω και γω μερικά που δν τα Ρίξα ακόμα οπως το nsi οχταβολο και μερικά χειροποίητα και μετά βλεπω
Ριξε κ rottweil 9βολα!Οπότε θα ρίξω και γω μερικά που δν τα Ρίξα ακόμα οπως το nsi οχταβολο και μερικά χειροποίητα και μετά βλεπω
Εμας το hog hammer το εριχνε ενας απο την παρεα με α301 70cm καννη φουλ σταθερο και ενω στο χαρτι πηγανε καλα στην πραξη δεν ειχανε την διατρηση που επρεπε! Γιατι τα διαφημιζουν και καλα οτι ειναι σκληρα δραμια!! Και το γυρισε στα winchester τα κοκκινα...ο Φιλος ακόμα πάντως ψάχνει για δράμια μήπως βρει κατι που να του κάνει. Παρεπιπτώντως χτύπησε γουρουνι τις προαλες με hoghammer στα 35 μέτρα,
πανω του ειχε 5 δραμια, 2 στο σβερκο, 1 στο μπροστινό ποδι στην ακρη του αγκώνα (αυτό νομίζαμε οτι βρηκε καρδια) ενα στα πλευρά και αλλο ενα στο πισω μπουτι... Οταν το γδάραμε ειδαμε οτι όλα τα δράμια ηταν μεσα στο κρέας της μια πλευράς, δεν περασε κανενα για να φτασει σε ζωτικά όργανα, τη ζημιά την κάνανε τα 2 στο σβέρκο... που σημαίνει οτι αν δεν ετρωγε εκεινα θα ειχε φτασει στο διπλα νομό...
Χάχα τα Ρίξα αυτά.. Έριξα τις εξής εταιρείες και φυσικά πάνω από ένα φυσίγγι, winchester, remington, federal, Rottweill, b&p, nsi 9βολα,fiochi, lambro, super kill και χθες έπαιξα 2 τουφεκες με τα gorillaΡιξε κ rottweil 9βολα!
Αμ εσυ πραγματικα δεν αφησες τιποτα αδοκιμαστο .....Χάχα τα Ρίξα αυτά.. Έριξα τις εξής εταιρείες και φυσικά πάνω από ένα φυσίγγι, winchester, remington, federal, Rottweill, b&p, nsi 9βολα,fiochi, lambro, super kill και χθες έπαιξα 2 τουφεκες με τα gorilla
Ρίξε golden και νομίζω δεν θα ξανά ασχοληθείς η Σόνικ αν δεν έχεις ρίξει..Χάχα τα Ρίξα αυτά.. Έριξα τις εξής εταιρείες και φυσικά πάνω από ένα φυσίγγι, winchester, remington, federal, Rottweill, b&p, nsi 9βολα,fiochi, lambro, super kill και χθες έπαιξα 2 τουφεκες με τα gorilla
Τι είναι τα golden;Ρίξε golden και νομίζω δεν θα ξανά ασχοληθείς η Σόνικ αν δεν έχεις ρίξει..
Φυσίγγια φίλε μου ο άνθρωπος βγάζει πολύ καλά φυσίγγια και σκάγια και δράμια και 6+1 και μολύβια!!!Τι είναι τα golden;
Sonic θα τα πάρω να τα ρίξω και με την browning και με το μιδραλιο τη ραφαελο σπέσιαλ λουσο... Αυτα τα Golden πρώτη φορά τ ακούω.. Σε ποια περιοχή φτιάχνονται είναι αξιόπιστα;; γιατί και κάτι άλλα ελληνικά να μην αναφέρω εταιρεία είναι δυναμίτες και τα γεμίζει με 3 Γραμμάρια πυρίτιδας τέκναΡίξε golden και νομίζω δεν θα ξανά ασχοληθείς η Σόνικ αν δεν έχεις ρίξει..
Δράμα γεμίζονται ναι είναι πολύ αξιόπιστα φίλε μου....για τα άλλα που λες τέτοια ρίχνουμε εμείς δεν είχαμε ποτέ κανένα θέμα!!!Sonic θα τα πάρω να τα ρίξω και με την browning και με το μιδραλιο τη ραφαελο σπέσιαλ λουσο... Αυτα τα Golden πρώτη φορά τ ακούω.. Σε ποια περιοχή φτιάχνονται είναι αξιόπιστα;; γιατί και κάτι άλλα ελληνικά να μην αναφέρω εταιρεία είναι δυναμίτες και τα γεμίζει με 3 Γραμμάρια πυρίτιδας τέκνα
Χαχαχ έχω σ ένα σημείο μαζεμένα τα δραμια που Ρίξα με αυτό το όπλο σε δοκιμές και με το άλλο όπλο μου, θα βαγκω κάποια στιγμή φώτο να τρελαθείς.. Σε ευρώ μεταφραζονται περίπου 300 θυμάμαι καλά..Αμ εσυ πραγματικα δεν αφησες τιποτα αδοκιμαστο .....
Φίλε κάτι δεν μου παει καλα με αυτά που γράφεις. Μπορείς να βάλεις μια φώτο σε χαρτόνι στα 15 μ με σκάγια;; σε χαρτόνι 1x 1. Κάνε στο κέντρο ένα σημάδι. Βαλε το χαρτόνι στα 15 μ κ ρίξε με ένα φυσίγγι οτιδήποτε Ν με σκάγια. Ανέβασε την φώτο να την δούμεΧαχαχ έχω σ ένα σημείο μαζεμένα τα δραμια που Ρίξα με αυτό το όπλο σε δοκιμές και με το άλλο όπλο μου, θα βαγκω κάποια στιγμή φώτο να τρελαθείς.. Σε ευρώ μεταφραζονται περίπου 300 θυμάμαι καλά..
Με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω.. Σκάγια δεν έχω ρίξει καθόλου μ αυτο το όπλο προσωπικά, μόνο δραμια μονοβολα εριξαΦίλε
Φίλε κάτι δεν μου παει καλα με αυτά που γράφεις. Μπορείς να βάλεις μια φώτο σε χαρτόνι στα 15 μ με σκάγια;; σε χαρτόνι 1x 1. Κάνε στο κέντρο ένα σημάδι. Βαλε το χαρτόνι στα 15 μ κ ρίξε με ένα φυσίγγι οτιδήποτε Ν με σκάγια. Ανέβασε την φώτο να την δούμε
Γίνεται, τρώνε ζόρι στην έξοδο από το τσοκ κ παραμορφώνουντε πρώτον κ δεύτερο από την συσφηξει φεύγουν αριστ-δεξ.Δεν γίνεται φουλ τσοκ να τα σκορπάει όλα.. ..
Αυλό 18,4 έχει. Πάντως με άλλα. Όπλα. Το. Φουλ τσοκ τα παει μονοβολο στα 35 μέτραΓίνεται, τρώνε ζόρι στην έξοδο από το τσοκ κ παραμορφώνουντε πρώτον κ δεύτερο από την συσφηξει φεύγουν αριστ-δεξ.
Για τα τσοκ πρέπει πρώτα να δεις τι αβλο Έχει το όπλο σου κ να βάλεις ανάλογα, δεν μπορείς με αυλο 18.3 πχ. Να βάλεις τσοκ από όπλο διευρυμένου αυλού.