Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γίνεται, τρώνε ζόρι στην έξοδο από το τσοκ κ παραμορφώνουντε πρώτον κ δεύτερο από την συσφηξει φεύγουν αριστ-δεξ.
Για τα τσοκ πρέπει πρώτα να δεις τι αβλο Έχει το όπλο σου κ να βάλεις ανάλογα, δεν μπορείς με αυλο 18.3 πχ. Να βάλεις τσοκ από όπλο διευρυμένου αυλού.
Σταθερό φουλ τσοκ κάνη έχει Γιάννη

Με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω.. Σκάγια δεν έχω ρίξει καθόλου μ αυτο το όπλο προσωπικά, μόνο δραμια μονοβολα εριξα
Ένας φίλος και συνκυνηγος έχει ακριβώς το ίδιο όπλο με σένα Γιάννη το φυσίγγι που τον ταίριαξε με φοβερή σηγκεντρωση και διάτρηση είναι το χειροποίητο εξαβολο του υψηλού ένα σκούρο πράσινο κάλυκα fiocci και κλεισμένος με τζαμάκι! Δοκημασετο και θα τρελαθείς

Ένας φίλος και συνκυνηγος έχει ακριβώς το ίδιο όπλο με σένα Γιάννη το φυσίγγι που τον ταίριαξε με φοβερή σηγκεντρωση και διάτρηση είναι το χειροποίητο εξαβολο του υψηλού ένα σκούρο πράσινο κάλυκα fiocci και κλεισμένος με τζαμάκι! Δοκημασετο και θα τρελαθείς
Σ ευχαριστώ συνάδελφε. Αφιυ έριξα όλες σχεδόν τις μάρκες θα ρίξω κι απ αυτά μήπως δω προκοπη.

Το όπλο το έχεις φέρει στα μέτρα σου έτσι;;;; Γιατί δοκιμές χωρίς να έχεις φέρει το όπλο είναι πεταμένα λεφτά.. τίποτα άλλο...
Μιλάμε για σταθερό όπλο σε βάση και σταθερο στόχο, δεν παίζει ρόλο τα μέτρα αλλά το χω φέρει ναι..

Εγώ φέτος που θα πηγαίνω ψηλά ορεινά για μπεκάτσα οποσδήποτε θέλω να έχω πάνω μου 5-6 φυσίγγια για αγριόχοιρο για παν εχδεχόμενο.....
Για το Super Poze 66cm (3* 5*) αυλό 18.4 τη θα προτείνατε....;; Να επιλέξω δράμια η μονόβολα;;;
Μόνοβολο 28gr...

Με το. Ίδιο οπλο;;

Μπορεί το 28gr μονόβολο να βάλει ένα αγριογούρουνο.....;;;
Μια δοκιμή θα σε πείσει Κώστα...
Με το gualbo στα 450m/s σε δοκιμή σε τσιμεντολιθο στα 35μετρα,το τσιμεντολιθο επανέρχεται στην αρχική του μορφή....σκόνη...

Status
Not open for further replies.
Back