Τρομερή ντουφεκια φαντάσου με φουλ πως θα πήγαινε.. Μια μεγάλη τρύπα θα έκανες στο χαρτί..View attachment 4145
3 ΑΣΤΡΑ ΣΤΑ 18 μέτρα με Νο8 120x120
Τρομερή ντουφεκια φαντάσου με φουλ πως θα πήγαινε.. Μια μεγάλη τρύπα θα έκανες στο χαρτί..View attachment 4145
3 ΑΣΤΡΑ ΣΤΑ 18 μέτρα με Νο8 120x120
...πολύ δεν στα άνοιξε???8αρη έριξες???
Δεν μου κάνει για φουλ....
Ρε παιδιά, το μέγεθος του χαρτιού το λάβατε υπόψη ;;; Δεν μας το λέει ο Γιάννης και δεν έχουμε και μέτρο σύγκρισης, παρά μόνο τη μύτη της αρβύλας στο κάτω μέρος !!! Με βάση αυτό λοιπόν εγώ θεωρώ ότι το άνοιγμα της τουφεκιάς είναι περίπου όσο το μήκος της αρβύλας, υπολογίζω γύρω στους 35 πόντους. Δεν είναι κι άσχημα για σταθερό φουλ τσοκ (που πιθανόν να είναι και μόνο 8 ή 9 δέκατα). Τι περιμένατε, δεν είναι τίποτα XXFULL ή φρενάτο τσοκ !!! ... 35cm στα 15m -- > 70-75cm στα 30m, τόσο ανοίγει το απλό φουλ τσοκ με ένα απλό φυσίγγι. Που δεν μας είπε επίσης ποιο φυσίγγι έριξε, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν κανένα υπερσυγκεντρωτικό φυσίγγι ιδιογόμωσης, ούτε κανένα σκοπευτικό 5% αντιμονίου !!!Βρε φουλ είναι.. η ντουφεκια αυτή δεν είναι φουλ όμως..
Έμενα Στέλιο στα 14.5 μέτρα που είναι ο πίνακας όσες έχω ρίξει δεν είναι έτσι με το φουλ..... έχει πολλά περιφερειακά....Ρε παιδιά, το μέγεθος του χαρτιού το λάβατε υπόψη ;;; Δεν μας το λέει ο Γιάννης και δεν έχουμε και μέτρο σύγκρισης, παρά μόνο τη μύτη της αρβύλας στο κάτω μέρος !!! Με βάση αυτό λοιπόν εγώ θεωρώ ότι το άνοιγμα της τουφεκιάς είναι περίπου όσο το μήκος της αρβύλας, υπολογίζω γύρω στους 35 πόντους. Δεν είναι κι άσχημα για σταθερό φουλ τσοκ (που πιθανόν να είναι και μόνο 8 ή 9 δέκατα). Τι περιμένατε, δεν είναι τίποτα XXFULL ή φρενάτο τσοκ !!! ... 35cm στα 15m -- > 70-75cm στα 30m, τόσο ανοίγει το απλό φουλ τσοκ με ένα απλό φυσίγγι. Που δεν μας είπε επίσης ποιο φυσίγγι έριξε, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν κανένα υπερσυγκεντρωτικό φυσίγγι ιδιογόμωσης, ούτε κανένα σκοπευτικό 5% αντιμονίου !!!
Τώρα το ότι έφυγε πάνω (10-15 πόντους) η τουφεκιά, είναι άλλο θέμα ...
Καλοριχτα!Γυρνοντας απο το βουνο σταματησα να παρω λιγα δραμια και μολυβια,πηρα αυτα:
Winchester sabot slug μονοβολα
Winchester buckshot 9P δραμια
Ας ελπισουμε να μου δωθει η ευκαιρια φετος να τα δοκιμασω σε γουρουνια,μιας και εχει γεμισει ο τοπος μας!
42 πόντους είναι η ντουφεκια.. Το φυσίγγι ήταν 8ρη 34 γραμμάρια νόμπελ.. Το χαρτόνι ήταν 1,2 πλάτος και 1 μέτρο ύψος.Ρε παιδιά, το μέγεθος του χαρτιού το λάβατε υπόψη ;;; Δεν μας το λέει ο Γιάννης και δεν έχουμε και μέτρο σύγκρισης, παρά μόνο τη μύτη της αρβύλας στο κάτω μέρος !!! Με βάση αυτό λοιπόν εγώ θεωρώ ότι το άνοιγμα της τουφεκιάς είναι περίπου όσο το μήκος της αρβύλας, υπολογίζω γύρω στους 35 πόντους. Δεν είναι κι άσχημα για σταθερό φουλ τσοκ (που πιθανόν να είναι και μόνο 8 ή 9 δέκατα). Τι περιμένατε, δεν είναι τίποτα XXFULL ή φρενάτο τσοκ !!! ... 35cm στα 15m -- > 70-75cm στα 30m, τόσο ανοίγει το απλό φουλ τσοκ με ένα απλό φυσίγγι. Που δεν μας είπε επίσης ποιο φυσίγγι έριξε, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν κανένα υπερσυγκεντρωτικό φυσίγγι ιδιογόμωσης, ούτε κανένα σκοπευτικό 5% αντιμονίου !!!
Τώρα το ότι έφυγε πάνω (10-15 πόντους) η τουφεκιά, είναι άλλο θέμα ...
Καλοριχτα και όλα πάνω σε καπρια.. Καλές επιλογές έκανες.. Αν επιτρέπεται πόσο τα πήρες τα μονοβολα;;Γυρνοντας απο το βουνο σταματησα να παρω λιγα δραμια και μολυβια,πηρα αυτα:
Winchester sabot slug μονοβολα
Winchester buckshot 9P δραμια
Ας ελπισουμε να μου δωθει η ευκαιρια φετος να τα δοκιμασω σε γουρουνια,μιας και εχει γεμισει ο τοπος μας!
η κάνη σου είναι το πολύ 8 δέκατα η 2 άστρα. Το πολυ. Συνηθίζεται να γράφεται 1 αστέρι τα 8 δέκατα συσφιξη. Από μέτρα είσαι επανω κ αριστερά. Όχι κάτι τρομερό όμως. Βάλε τώρα κ μια με δράμια να δούμε στα 35 μέτρα πχ το σκορπισμα που λες. Πάντως κάνη μην κόψεις για κανένα λόγο. Την καθαρίζεις την κάνη σου εσωτερικά;;; πόσο καιρό έχεις να την κάνεις καθρέφτη μέσα;Καλημέρα σας.. Παραθέτω πρωι πρωί όπως σας υποσχέθηκα την φώτο που ζήτησε ο Δημήτρης.. Έριξα σε χαρτόνι στα 15 μέτρα View attachment 4143
Τα μονοβολα 12 και τα 9βολα 13.Καλοριχτα και όλα πάνω σε καπρια.. Καλές επιλογές έκανες.. Αν επιτρέπεται πόσο τα πήρες τα μονοβολα;;
Δεν την χρησιμοποιώ και πολύ,καθρέφτη είναι μέσα.. Εχω μια με δραμια που έκανα πριν λίγο καιρό.. Περιμένε να την ανεβάσω..η κάνη σου είναι το πολύ 8 δέκατα η 2 άστρα. Το πολυ. Συνηθίζεται να γράφεται 1 αστέρι τα 8 δέκατα συσφιξη. Από μέτρα είσαι επανω κ αριστερά. Όχι κάτι τρομερό όμως. Βάλε τώρα κ μια με δράμια να δούμε στα 35 μέτρα πχ το σκορπισμα που λες. Πάντως κάνη μην κόψεις για κανένα λόγο. Την καθαρίζεις την κάνη σου εσωτερικά;;; πόσο καιρό έχεις να την κάνεις καθρέφτη μέσα;
Τσάμπα τα πήρες τα μονοβολα. Εγώ τα συγγεκριμενα τα βρήκα. 18 εδώ..Τα μονοβολα 12 και τα 9βολα 13.
Πενταδες ειναι και τα δυο!
Λες να παω να τα παρω ολα να στοκαρω?Δεν ειδα αν ειχε και πολλα!Τσάμπα τα πήρες τα μονοβολα. Εγώ τα συγγεκριμενα τα βρήκα. 18 εδώ..
Υπάρχει φάρμακο για τα συμπτώματα της ασθένειας αυτής. Λέγεται επιμήκυνση κ γυάλισμα κωνου συναρμογήςView attachment 41559βολο φεντεραλ, απόσταση 35 μέτρα... Και στα άλλα που έριχνα έτσι και χειρότερα τα πήγαινε δυστυχώς δεν κράταγα αρχείο απ τα νεύρα μου..
Εννοείτε.. Είναι καλό μονοβολο, εγώ λόγω της τιμής τιυς τα σταμάτησα κ ρίχνω τα b&pΛες να παω να τα παρω ολα να στοκαρω?Δεν ειδα αν ειχε και πολλα!
Ποιο λογικό ακούγεται ακούγεται απ το κόψιμο και το εκ νέου τσοκαρισμα που μου πρότειναν..Υπάρχει φάρμακο για τα συμπτώματα της ασθένειας αυτής. Λέγεται επιμήκυνση κ γυάλισμα κωνου συναρμογής
Το φάρμακο αυτό είναι δοκιμασμένο σε πολλούς ασθενείς φίλε. Τρομερή επιτυχία κ μηδενικές παρενέργειεςΠοιο λογικό ακούγεται ακούγεται απ το κόψιμο και το εκ νέου τσοκαρισμα που μου πρότειναν..
Για πρότεινε και καλό γιατρό τώρα, και μια ενδεικτική χοντρικη τιμή.Το φάρμακο αυτό είναι δοκιμασμένο σε πολλούς ασθενείς φίλε. Τρομερή επιτυχία κ μηδενικές παρενέργειες
Κονο γυάλισμα μόνο Ψυλλάκη......χειρουργός...Για πρότεινε και καλό γιατρό τώρα, και μια ενδεικτική χοντρικη τιμή.
Μπορεί να έχει κοντό παράλληλο κ να μην προλαβαίνουν τα σκάγια να ηρεμήσουν από το σοκ της σύσφιξηςΗ b80 είναι όχι η auto 5...μιδραλιο εννοούσα το άλλο όπλο μου την ραφαελο σπέσιαλ λουσο.. Αυτή είναι browning εκ Πορτογαλίας... Δεν θα την κόψω αλλά θέλω να δω τι φταίει, ισως έχει κάποιο πρόβλημα εσωτερικά η κάνη και τα πάει έτσι