Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γυρνοντας απο το βουνο σταματησα να παρω λιγα δραμια και μολυβια,πηρα αυτα:
Winchester sabot slug μονοβολα
Winchester buckshot 9P δραμια

Ας ελπισουμε να μου δωθει η ευκαιρια φετος να τα δοκιμασω σε γουρουνια,μιας και εχει γεμισει ο τοπος μας!

Attachments

• 9A8A3644-AA7F-440D-8DCD-7A1F2C5C0779.jpeg
    9A8A3644-AA7F-440D-8DCD-7A1F2C5C0779.jpeg
    85 KB · Προβολές: 26
  • 148E8911-B9A0-4CCF-A277-59456BEA9CA6.jpeg
    148E8911-B9A0-4CCF-A277-59456BEA9CA6.jpeg
    70,7 KB · Προβολές: 28
  • 4CC3F1B8-4561-49B7-9059-854F19938665.jpeg
    4CC3F1B8-4561-49B7-9059-854F19938665.jpeg
    82 KB · Προβολές: 28
  • 990D5FEC-A1BD-405D-BC34-B85B23BE5E91.jpeg
    990D5FEC-A1BD-405D-BC34-B85B23BE5E91.jpeg
    82,4 KB · Προβολές: 27
...πολύ δεν στα άνοιξε???8αρη έριξες???
Δεν μου κάνει για φουλ....
Βρε φουλ είναι.. η ντουφεκια αυτή δεν είναι φουλ όμως..
Ρε παιδιά, το μέγεθος του χαρτιού το λάβατε υπόψη ;;; Δεν μας το λέει ο Γιάννης και δεν έχουμε και μέτρο σύγκρισης, παρά μόνο τη μύτη της αρβύλας στο κάτω μέρος !!! :):pΜε βάση αυτό λοιπόν εγώ θεωρώ ότι το άνοιγμα της τουφεκιάς είναι περίπου όσο το μήκος της αρβύλας, υπολογίζω γύρω στους 35 πόντους. ;) Δεν είναι κι άσχημα για σταθερό φουλ τσοκ (που πιθανόν να είναι και μόνο 8 ή 9 δέκατα). Τι περιμένατε, δεν είναι τίποτα XXFULL ή φρενάτο τσοκ !!! ... 35cm στα 15m -- > 70-75cm στα 30m, τόσο ανοίγει το απλό φουλ τσοκ με ένα απλό φυσίγγι. Που δεν μας είπε επίσης ποιο φυσίγγι έριξε, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν κανένα υπερσυγκεντρωτικό φυσίγγι ιδιογόμωσης, ούτε κανένα σκοπευτικό 5% αντιμονίου !!!
Τώρα το ότι έφυγε πάνω (10-15 πόντους) η τουφεκιά, είναι άλλο θέμα ...

Ρε παιδιά, το μέγεθος του χαρτιού το λάβατε υπόψη ;;; Δεν μας το λέει ο Γιάννης και δεν έχουμε και μέτρο σύγκρισης, παρά μόνο τη μύτη της αρβύλας στο κάτω μέρος !!! :):pΜε βάση αυτό λοιπόν εγώ θεωρώ ότι το άνοιγμα της τουφεκιάς είναι περίπου όσο το μήκος της αρβύλας, υπολογίζω γύρω στους 35 πόντους. ;) Δεν είναι κι άσχημα για σταθερό φουλ τσοκ (που πιθανόν να είναι και μόνο 8 ή 9 δέκατα). Τι περιμένατε, δεν είναι τίποτα XXFULL ή φρενάτο τσοκ !!! ... 35cm στα 15m -- > 70-75cm στα 30m, τόσο ανοίγει το απλό φουλ τσοκ με ένα απλό φυσίγγι. Που δεν μας είπε επίσης ποιο φυσίγγι έριξε, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν κανένα υπερσυγκεντρωτικό φυσίγγι ιδιογόμωσης, ούτε κανένα σκοπευτικό 5% αντιμονίου !!!
Έμενα Στέλιο στα 14.5 μέτρα που είναι ο πίνακας όσες έχω ρίξει δεν είναι έτσι με το φουλ..... έχει πολλά περιφερειακά....

Ας ελπισουμε να μου δωθει η ευκαιρια φετος να τα δοκιμασω σε γουρουνια,μιας και εχει γεμισει ο τοπος μας!
Καλοριχτα!

42 πόντους είναι η ντουφεκια.. Το φυσίγγι ήταν 8ρη 34 γραμμάρια νόμπελ.. Το χαρτόνι ήταν 1,2 πλάτος και 1 μέτρο ύψος.

Καλοριχτα και όλα πάνω σε καπρια.. Καλές επιλογές έκανες.. Αν επιτρέπεται πόσο τα πήρες τα μονοβολα;;

Καλημέρα σας.. Παραθέτω πρωι πρωί όπως σας υποσχέθηκα την φώτο που ζήτησε ο Δημήτρης.. Έριξα σε χαρτόνι στα 15 μέτρα View attachment 4143
η κάνη σου είναι το πολύ 8 δέκατα η 2 άστρα. Το πολυ. Συνηθίζεται να γράφεται 1 αστέρι τα 8 δέκατα συσφιξη. Από μέτρα είσαι επανω κ αριστερά. Όχι κάτι τρομερό όμως. Βάλε τώρα κ μια με δράμια να δούμε στα 35 μέτρα πχ το σκορπισμα που λες. Πάντως κάνη μην κόψεις για κανένα λόγο. Την καθαρίζεις την κάνη σου εσωτερικά;;; πόσο καιρό έχεις να την κάνεις καθρέφτη μέσα;

η κάνη σου είναι το πολύ 8 δέκατα η 2 άστρα. Το πολυ. Συνηθίζεται να γράφεται 1 αστέρι τα 8 δέκατα συσφιξη. Από μέτρα είσαι επανω κ αριστερά. Όχι κάτι τρομερό όμως. Βάλε τώρα κ μια με δράμια να δούμε στα 35 μέτρα πχ το σκορπισμα που λες. Πάντως κάνη μην κόψεις για κανένα λόγο. Την καθαρίζεις την κάνη σου εσωτερικά;;; πόσο καιρό έχεις να την κάνεις καθρέφτη μέσα;
Δεν την χρησιμοποιώ και πολύ,καθρέφτη είναι μέσα.. Εχω μια με δραμια που έκανα πριν λίγο καιρό.. Περιμένε να την ανεβάσω..

View attachment 41559βολο φεντεραλ, απόσταση 35 μέτρα... Και στα άλλα που έριχνα έτσι και χειρότερα τα πήγαινε δυστυχώς δεν κράταγα αρχείο απ τα νεύρα μου..
Υπάρχει φάρμακο για τα συμπτώματα της ασθένειας αυτής. Λέγεται επιμήκυνση κ γυάλισμα κωνου συναρμογής

Υπάρχει φάρμακο για τα συμπτώματα της ασθένειας αυτής. Λέγεται επιμήκυνση κ γυάλισμα κωνου συναρμογής
Ποιο λογικό ακούγεται ακούγεται απ το κόψιμο και το εκ νέου τσοκαρισμα που μου πρότειναν..

Ποιο λογικό ακούγεται ακούγεται απ το κόψιμο και το εκ νέου τσοκαρισμα που μου πρότειναν..
Το φάρμακο αυτό είναι δοκιμασμένο σε πολλούς ασθενείς φίλε. Τρομερή επιτυχία κ μηδενικές παρενέργειες

Η b80 είναι όχι η auto 5...μιδραλιο εννοούσα το άλλο όπλο μου την ραφαελο σπέσιαλ λουσο.. Αυτή είναι browning εκ Πορτογαλίας... Δεν θα την κόψω αλλά θέλω να δω τι φταίει, ισως έχει κάποιο πρόβλημα εσωτερικά η κάνη και τα πάει έτσι
Μπορεί να έχει κοντό παράλληλο κ να μην προλαβαίνουν τα σκάγια να ηρεμήσουν από το σοκ της σύσφιξης

Status
Not open for further replies.
Back