Φυσιγγαρα Γιαννη κατα την γνωμη μου, σε θηραμα βεβαια δεν το δοκιμασα αλλα εχει φοβερη συγκεντρωση και δυναμηNSI 8βολο 13/0
View attachment 4177
Φυσιγγαρα Γιαννη κατα την γνωμη μου, σε θηραμα βεβαια δεν το δοκιμασα αλλα εχει φοβερη συγκεντρωση και δυναμηNSI 8βολο 13/0
View attachment 4177
Το παρουτι λίγο μου φενεταιNSI 8βολο 13/0
View attachment 4177
Στο 2.05 2.10 πιστεύω θα ήταν ότι πρέπει!!!Το παρουτι λίγο μου φενεται
Τωρα εχουν αλλαξει την tekna με sp8....NSI 8βολο 13/0
View attachment 4177
σωστά για την sp8 πιγενα αλλα δυστυχώς ήταν φυσίγγια περσινής χρονιάς με τεκνα.Τωρα εχουν αλλαξει την tekna με sp8....
όντος το περιμενα κ περισοτεροΤο παρουτι λίγο μου φενεται
θα το δω στο σκοπευτιριο. δεν περημενω να εχει μεγαλη ταχιτητα παντος. αν πιανει τα 400+ θα ειμαι ευχαρηστημενος, εκτος αν εχουν δικια τους παρτιδα τεκνα σαν του 2008 πχ. που με 1.90 ηταν τουρμποΦυσιγγαρα Γιαννη κατα την γνωμη μου, σε θηραμα βεβαια δεν το δοκιμασα αλλα εχει φοβερη συγκεντρωση και δυναμη παντος με 1.90
Καλυτερη λες η sp;σωστά για την sp8 πιγενα αλλα δυστυχώς ήταν φυσίγγια περσινής χρονιάς με τεκνα.
κ sp8 για ιδιογομοση δεν ξερω ποτε θα ξανα εχουμε
όντος το περιμενα κ περισοτερο
Έβγαλε ο super kill με mg2η τεκνα εχει μια εγγύηση το ονομα της αλλα αν η sp8 κανει τα ιδια με την sp2 συγουρα καλητερα η sp
εγω περιμενω κ την b&p με mg2 κανενα φυσιγγι με δράμια
Ο καραμανιδης εβγαλε ενα καινουριο 10βολο με mg2 και buffer....η τεκνα εχει μια εγγύηση το ονομα της αλλα αν η sp8 κανει τα ιδια με την sp2 συγουρα καλητερα η sp
εγω περιμενω κ την b&p με mg2 κανενα φυσιγγι με δράμια
πότε πρόλαβε ο κ την πήρε μυρωδιά. μοσχοβολάει η άτιμηΈβγαλε ο super kill με mg2
Χαχαχα μυρωδάτηπότε πρόλαβε ο κ την πήρε μυρωδιά. μοσχοβολάει η άτιμη
χρονια την περιμενα να ερθειΟ καραμανιδης εβγαλε ενα καινουριο 10βολο με mg2 και buffer....
Ναι και καποια παιδια της παρεας ηδη τα εχουν δοκιμασει και εχουν θηρευσει γουρουνια....πότε πρόλαβε ο κ την πήρε μυρωδιά. μοσχοβολάει η άτιμη
Τοσο καλη πυριτιδα?χρονια την περιμενα να ερθει
Σε κατι φορουμ Αμερικανικα που ειχα διαβασει ελεγαν οτι ειχαν πολυ σφιχτες κατανομες αλλα σε κυνηγι ελαφιων δεν ειχαν καλη διατρηση και τα προτεινανε μονο για σκοποβολη! Προσωπικα δεν τα εχω δοκιμασει...απλα και εγω τα ειχα μπανισει....για τα rio royal buck 9βολα ή 16βολα τι γνωμη εχετε?
η πυρίτιδα ειναι σειρά mb <εγγύησή> νιτρογλικερηνη-νιτροκιταρινι<τροποποιημενη μονοβασικη 15%-85% αν θυμαμε καλα>, η προοδευτικοτητα της ενδιαμεσα απο την 36 κ την m92s ειναι που μου αρεσειΤοσο καλη πυριτιδα?
αυτο εξαρτάτε απο τον τόπο που κυνηγάς. υπολογισε 40cm διαμετρο εκει που θα τουφεκησειςΣτα ποσα μετρα και σε τι διάμετρο στόχου θεωρείται ικανοποιητική συγκέντρωση στα 9-12βολα δράμια;
Γιατί εχω ακούσει διαφορετικές απόψεις.