Καταλαβα...ευχαριστω!Εννοείτε.. Πολύ αργά.. Για αλεπούδες κατ εμέ καλά είναι αλλά όχι για καπρια
Καταλαβα...ευχαριστω!Εννοείτε.. Πολύ αργά.. Για αλεπούδες κατ εμέ καλά είναι αλλά όχι για καπρια
Έχω ρίξει Τόλη .....τράβα δωστα πίσω πάρε τίποτα άλλοΤου κυργια τα club 9βολα τι λενε παιδια πηρα πεντε και μου φενετε εχουν psb2 ετσι απ εξω
Αν θες προσωπική μου άποψη είναι να μην τα ρίξεις καν.. Εξωστρακιζονται πολύ εύκολα. Δεν σταματάνε πουθενά. Δοκίμασε κάποιο άλλο μονοβολο εξάλλου όλα της αγοράς αν πάνε πάνω στο καπρι το ξάπλωσες..Παιδιά τα ατσάλινα μονοβολα monolite με τι τσοκ πρέπει να τα ριχνουμε; Το ρωταω γιατι σε στενά τσοκαρισματα δε μπορούν λογικα να σιδερωθουν.
Μακριά.. Μόνο επωνυμα..Του κυργια τα club 9βολα τι λενε παιδια πηρα πεντε και μου φενετε εχουν psb2 ετσι απ εξω
Εχουμε και τενεκεδες ρε τι πισω να τα παω να σου πω την αληθεια με του κυργια τα φυσιγγια δε τα βρηκα ποτε εκτως τα nova καποτε παλια ομως ...Έχω ρίξει Τόλη .....τράβα δωστα πίσω πάρε τίποτα άλλο
Μόνο το navaro 34 το διασποράς του λίγο μου άρεσε .......σε είπα τι δράμια να πάρεις δεν με ακούςΕχουμε και τενεκεδες ρε τι πισω να τα παω να σου πω την αληθεια με του κυργια τα φυσιγγια δε τα βρηκα ποτε εκτως τα nova καποτε παλια ομως ...
Ναι να μου ρθει κανα κλειστρο στη μαπαΜόνο το navaro 34 το διασποράς του λίγο μου άρεσε .......σε είπα τι δράμια να πάρεις δεν με ακούς
Χαχαχα άπορα ήταν χαχαΠηρα τα lambro palla και τα λυπιθηκα μωρε ετσι διπλα πεντε στο μισο κουτι που ηταν
Μπα με τίποτα......γιατί δεν περνεις πέτρανΝαι να μου ρθει κανα κλειστρο στη μαπα
Καλα θα ειναι να τα ριξεις με τσοκ κυλινδρο! Αν και εγω ειμαι της αποψης να μην τα ριξεις κ καθολου! Αυτο που ειπαν και τα παιδια πιο πανω οτι εχει μολυβδινα μονοβολα πολυ καλα για ολα τα γουστα!Παιδιά τα ατσάλινα μονοβολα monolite με τι τσοκ πρέπει να τα ριχνουμε; Το ρωταω γιατι σε στενά τσοκαρισματα δε μπορούν λογικα να σιδερωθουν.
Έχω και εγώ ένα κουτάκι τα είχα πάρει από Βουλγαρία σε τιμή χώμα .....ούτε τα έχω αγγίξει χαχαΚαλα θα ειναι να τα ριξεις με τσοκ κυλινδρο! Αν και εγω ειμαι της αποψης να μην τα ριξεις κ καθολου! Αυτο που ειπαν και τα παιδια πιο πανω οτι εχει μολυβδινα μονοβολα πολυ καλα για ολα τα γουστα!
Αστο πηρα ρε πολυ μπρωστα nicel βολια και αιρετικο buffer πιος θα ριξει ομως για δωκιμη γτ με 2,5€ τα τσιγκουνευομε αχαχαΧαχαχα άπορα ήταν χαχα
Μπα με τίποτα......γιατί δεν περνεις πέτραν
Σαν καραμελες ειναι ρεΈχω και εγώ ένα κουτάκι τα είχα πάρει από Βουλγαρία σε τιμή χώμα .....ούτε τα έχω αγγίξει χαχα
Όλα τόσο έχουν μην σου πω είναι και πιο ακριβά οπότε 12.5 η πενταδα νομίζω είναι καλά και αν είναι όπως λέγεται...Αστο πηρα ρε πολυ μπρωστα nicel βολια και αιρετικο buffer πιος θα ριξει ομως για δωκιμη γτ με 2,5€ τα τσιγκουνευομε αχαχα
Ο sonic δε τον φτανει παντωςΌλα τόσο έχουν μην σου πω είναι και πιο ακριβά οπότε 12.5 η πενταδα νομίζω είναι καλά και αν είναι όπως λέγεται...
Χαχαχα λες να μπερδεύτηκα χαχαΣαν καραμελες ειναι ρε
Άντε ρε καλύτερα??Ο sonic δε τον φτανει παντως