Θα γράψω αυτά που ξέρω δεν είμαι 100% γνωστης ούτε το πεζό δάσκαλος απλά το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ.
να σημειώσω ότι εκτος το REMINGTON Express Buckshot 2 3/4" 9βολο (αν δείτε την δεύτερη φωτό θα δείτε ότι ο
συγκετρωτήρα ο άσπρος είναι κομμένος σε τρία σημεία δεν είναι ποτηράκι κλειστού τύπου)όλα τα αλλα τα αμερικανικα με τον κλειστό
συγκετρωτήρα δεν κάνει να τα ρίξουμε με tsok φρένου..και για αυτόν τον λόγο ότι το REMINGTON Express Buckshot 2 3/4" 9βολο δουλεύει τον παλιό τύπο
συγκετρωτήρα τα tsok kicks συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους
σχεδόν όλα τα δράμια είναι με τάπα άλλες με μάλλινη και άλλες με άλλους τύπους τάπαs πίσω από την τάπα βάζουνε και ένα πλαστικό(δεν ξέρω πως σκατά λέγεται) για την καλύτερη απόφραξη τον αεριων για τα όπλα με μεγάλο αυλό ..
Τα όπλα με μικρό αυλό είχανε καλύτερη συγκέτρωση στα δράμια λόγου καλύτερης απόφραξης αεριων
όπως όπλα με αυλό 18.3/18.4
Τα όπλα με με μεγάλο αυλό όπως 18.6/18.7/18.8 και ιδιαιτερα στον αυλό 18.8 τα φυσίγγια με
συγκετρωτήρα τα ρίχνανε πολύ καλύτερα από τα όπλα με στενό αυλό
ο
συγκετρωτήρα έκαμνε άριστα την δουλειά του.
τα περισσότερα ελληνικά (φυσίγγια δράμια) είναι με
συγκετρωτήρα για να βγάλουνε τις σφικτές συγκέτρωσης
αλλα με την διαφορα ότι δεν έχουνε αυτήν την γλυκιά τουφεκια που έχουνε τα αμερικανικα δράμια..σχεδόν όλα τα ελληνικά είναι άκρως επικίνδυνα κατά την γνώμη μου ..τρομερό θόρυβο ..τρομερό λάκτισμα
κάποια είναι γεμισμένα με πυρίτιδα τεκνα ..μπορείτε να φανταστείτε magnum φυσίγγιο με τεκνα στην έναρξη με υψηλές θερμοκρασίες τι τουφεκια θα βγάλει θα σου φυγή η μαγκιά..αυτό φυσικά δεν το έχεις ποτά με τα αμερικανικα είτε είναι χειμονας είτε είναι καλοκαίρι είναι σταθερή αξια..
στην αμερική για παράδειγμα ένα φυσίγγιο Remington το αγοράζεις με 5.5 euro το κουτί στην ελλάδα το αγοράζεις με 11 euro ..ok το καταλαβαίνω λόγου τελωνείου λόγου μεταφορά και κέρδους.
Αμερικη
WINCHESTER RAZORBACK XT = 7.5
Winchester Double X 2-3/4" 9 Pellets = 7
REMINGTON Express Buckshot 2 3/4" 9βολο= 4.5
REMINGTON Express Buckshot 2 3/4" Hog Hammer 8βολο=5.5
FEDERAL Flitecontrol 3'' 12 βολα=6
Ελλαδα
WINCHESTER RAZORBACK XT = 24.50
Winchester Double X 2-3/4" 9 Pellets = 16.50
REMINGTON Express Buckshot 2 3/4" 9βολο= 11
REMINGTON Express Buckshot 2 3/4" Hog Hammer 8βολο=13.50
FEDERAL Flitecontrol 3'' 12 βολα=6
για να μην σας κουράζω σας έδειξα κάποιες διαφορες στις τιμές
εδώ στην ελλάδα τα πουλάνε λες και την ώρα που τα φτιάχνουνε πιάνουνε του παπα τα αρχίδια και αυτόματα ανεβαίνει η αξια τους
για παράδειγμα
Super Kill 10βολα Nickel 2 3/4=10
Super Kill 8βολα Nickel 2 3/4=9.5
GORILLA Target Lock GX 10βολα 3" Magnum=13
Gorilla Target lock Magnum 12βολο=13.10
Sigma 3 International 9 Βολα A.T.=15.50
Sigma 3 International 10 Βολα A.T. Magnum=16.50
και τον τελευταίο που τα κάνει λέει χειροποίητα..
.buy buy.
.pop.
.pop.
Δ. Υψηλός εννιάβολα Συσκευασία 10 τεμαχίων=21
πιστεύω να σα βοήθησα όσο μπόρεσα μάγκες και να ανεβάσω και μια φωτό για τους δικούς μας που πουλάνε ελληνικά δράμια σε τιμές Ντουμπάι