Καλημέρα παιδιά,
χθες το πρωί σε λαγοκυνήγι μου βγήκε ένα γουρούνι 70αρι (το λέω για το μέγεθος) το οποίο και κράτησα διότι λόγω λύκων και γουρουνιών πάντα 2ο κ 3ο φυσίγγι έχω δράμια. Παρατήρησα το εξής που δεν μου άρεσε: το γουρούνι έτρεχε αλλά όχι βολίδα όπως στο σήκωμα, έκανα προσκόπευση περίπου ένα κεφάλι πιο μπροστά και στα 25μ με όπλο black eagle 66cm και 2*τσοκ μαμά που γενικά μου δίνει πολύ καλές συγκεντρώσεις και φυσίγγι rem express 9βολο το βρήκανε 3 βόλια, ένα σπονδυλική στήλη ακριβώς μετά τα πλευρά και 2 στο πίσω πόδι και καμία δεν διαπέρασε το θήραμα...αλλάξανε κάτι στα φυσίγγια τους ή παίζουν μαϊμού στην αγορά?? Για τα δικά μου δεδομένα η τουφεκιά ήταν απαράδεκτη, πολύ αργή (έπρεπε να το έχω πάρει στο στήθος) και πολύ σκόρπια τα βόλια...στα 50 μέτρα δλδ κανένα δεν θα πήγαινε πάνω του???? Ακούω τις γνώμες σας και προτάσεις και για άλλα δράμια, και πιθανόν πιο γρήγορα. Δεν κυνηγάω γουρούνια το ξαναλέω αλλά δεν θα παίζω κορώνα γράμματα όταν μου βγει..
Πριν 3 χρόνια που είχα ξαναρίξει τα ίδια δεν είχα παράπονο, τρια γουρούνια είχα πάρει και τα δύο στα 45-50 μ και είχαν 4-5 βόλια πάνω τους...
Φώτο από το γουρουνάκι δεν παίζει γιατί η κάμερα στο κινητό μου μας άφησε χρόνους