Έκλεισε αισίως 1 μήνας με τα καινούργια λάστιχα !!! Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι άριστες. Είναι βέβαια πολύ νωρίς, δεν αντιμετώπισα δύσκολες συνθήκες, ούτε βροχές (αφού μόνο την Παρασκευή πρωί είχαμε λίγη βροχή), ούτε λάσπες, ούτε off-road διαδρομές ... Έχω κάνει 760 χιλιόμετρα, οι παρατηρήσεις μου μέχρι τώρα, σε σχέση με τα προηγούμενα λάστιχα (YOKOHAMA) είναι: Ελαφρά μειωμένος θόρυβος ... αισθάνθηκα μια μικρή διαφορά από την πρώτη στιγμή. Και μου δίνουν τη αίσθηση καλύτερου κρατήματος στο δρόμο, καλύτερη ανταπόκριση στα φρεναρίσματα, χωρίς να παίρνει μπρος το ABS, ενώ προηγουμένως έμπαινε πολύ συχνά, ειδικά σε κατηφόρες ...
Εκεί που είδα μετρήσιμη διαφορά (αν και ίσως είναι νωρίς και για αυτό ...) είναι η κατανάλωση. Όπως είχα ξαναπεί, με τα Yokohama όσες φορές την είχα μετρήσει ποτέ δεν έπεσε κάτω από 8,5 lt/100 km ... Τώρα η πρώτη μέτρηση (σε 260 km) έβγαλε ακριβώς 8 lt/100 km ... και η δεύτερη (στα επόμενα 362 km) έβγαλε 7,7 lt/100 km !!! Θα το ξαναδω φυσικά στην πορεία, αλλά φαίνεται ότι έκανα καλή επιλογή, αφού η (αυξημένη) κατανάλωση ήταν από τους κυριότερους λόγους που δεν ήθελα να ξαναβάλω Yokohama ...