δίκιο έχεις αλλά μου αρέσουν και στη πέτρα που πάω πολύ αλλα και στο μάτιΕκτός δρόμου πολύ καλά, σε βρεγμένη άσφαλτο σκοτώστρες... Τα έχω 1,5 χρόνο στο Navara και όταν βρέχει πάω σαν χεσμένος
δίκιο έχεις αλλά μου αρέσουν και στη πέτρα που πάω πολύ αλλα και στο μάτιΕκτός δρόμου πολύ καλά, σε βρεγμένη άσφαλτο σκοτώστρες... Τα έχω 1,5 χρόνο στο Navara και όταν βρέχει πάω σαν χεσμένος
Πέτρα, χώμα, μέτρια λάσπη ξεχνάς το διπλό διαφορικόδίκιο έχεις αλλά μου αρέσουν και στη πέτρα που πάω πολύ αλλα και στο μάτι
δηλαδη;;Πέτρα, χώμα, μέτρια λάσπη ξεχνάς το διπλό διαφορικό
Εννοώ ότι γραπώνει καλά και δεν θα χρειαστεί συχνά να χρησιμοποιήσεις το 4x4δηλαδη;;
βασικά σε χιόνια και πολή λάσπη δε το εχω και πολύ ...
Αυτα εχω στο αυτοκίνητο του δρομου.πολυ τιμιαGoodyear efficient grip Performance 2
Περβολαράκη κοκολινακη ρώτησες?bf goodrich 50/50 σε 265-60-18
τα έχω παρακγήλει από το δεκέμβρη και δεν έρχονται αν καποιος ξερει κανενα καταστημα απο ελλάδα ας μου πεί μπας και βγάλω ακρη
Konstantinou tyres στο Μοσχάτο τα δείχνει διαθέσιμα, τηλ 2109850054bf goodrich 50/50 σε 265-60-18
τα έχω παρακγήλει από το δεκέμβρη και δεν έρχονται αν καποιος ξερει κανενα καταστημα απο ελλάδα ας μου πεί μπας και βγάλω ακρη
Έχω βάλει κι εγώ εκεί λάστιχα που δεν τα έβρισκα πουθενά αλλούKonstantinou tyres στο Μοσχάτο τα δείχνει διαθέσιμα, τηλ 2109850054
Για πες μας εντυπώσεις από τα FALKEN και σε ποιο όχημα μπήκανΣε διάφορα 4χ4 που έτυχε να είχα στην κατοχή μου, έχω δοκιμάσει ανά καιρούς τα εξής at:
Bridgestone dueler, καλό εν γένει λάστιχο, υστερούσε λίγο σε βρεγμένο (πάντα συγκρινόμενο με άλλα at) και περισσότερο σε πάγο. Πάραυτα το προτίμησα 2 φορές.
Bfgoodrich k02, πολύ καλό γενικά, αλλά αρκετά θορυβώδες και ακριβό
Τoyo open country at, επίσης καλό, αντίστοιχο σε συμπεριφορά του dueler, λίγο πιο καλό σε βρεγμένο και καλούτσικη τιμή.
Ling long μια φορά και τα άλλαξα σε 3 μήνες... Ωραία στο μάτι αλλά Επικίνδυνα ακόμη και στην άσφαλτο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Δοκίμασα επίσης ένα αντίστοιχο κινέζικο, που δυστυχώς δεν θυμάμαι τη μάρκα αλλά ήταν σίγουρα καλύτερο του king kong. Θα το θυμηθώ και ενημερώσω.
Σήμερα, τοποθέτησα τετράδα falken wildpeak at3 που ψάχνοντας, διαβάζοντας και ρωτώντας φιλους έχω πολλές προσδοκίες... Θα δείξει.
Τα οχήματα που τα έχω βάλει, είναι jimny, rav4 και xtrail. Γενικά μεικτή χρήση, χωρίς να τα λυπάμαι πουθενά και πολλά χιλιόμετρα...
Έχω ήδη κάνει με τα falken περίπου 20.000χλμ. Λίγο η ατσιχλία, λίγο η λύσσα να τις βρω, λίγο και τα ταξίδια, φορτώθηκαν με αρκετά χλμ σε μικρό διάστημα! Τα φοράω σε nissan xtrail t31.Για πες μας εντυπώσεις από τα FALKEN και σε ποιο όχημα μπήκαν