Ελαστικά

δεν εχει κανεις πλάνο,,,,
με το νικο που είναι κισάμου ξαναπείραμε τηλ. και μας είπαν οτι απο γαλια θα περιμένουν να γεμίσει το κοντέινερ και μετα κάνουν διανομή ευρώπη

bf goodrich 50/50 σε 265-60-18
τα έχω παρακγήλει από το δεκέμβρη και δεν έρχονται αν καποιος ξερει κανενα καταστημα απο ελλάδα ας μου πεί μπας και βγάλω ακρη
Konstantinou tyres στο Μοσχάτο τα δείχνει διαθέσιμα, τηλ 2109850054

Σε διάφορα 4χ4 που έτυχε να είχα στην κατοχή μου, έχω δοκιμάσει ανά καιρούς τα εξής at:
Bridgestone dueler, καλό εν γένει λάστιχο, υστερούσε λίγο σε βρεγμένο (πάντα συγκρινόμενο με άλλα at) και περισσότερο σε πάγο. Πάραυτα το προτίμησα 2 φορές.
Bfgoodrich k02, πολύ καλό γενικά, αλλά αρκετά θορυβώδες και ακριβό
Τoyo open country at, επίσης καλό, αντίστοιχο σε συμπεριφορά του dueler, λίγο πιο καλό σε βρεγμένο και καλούτσικη τιμή.
Ling long μια φορά και τα άλλαξα σε 3 μήνες... Ωραία στο μάτι αλλά Επικίνδυνα ακόμη και στην άσφαλτο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Δοκίμασα επίσης ένα αντίστοιχο κινέζικο, που δυστυχώς δεν θυμάμαι τη μάρκα αλλά ήταν σίγουρα καλύτερο του king kong. Θα το θυμηθώ και ενημερώσω.
Σήμερα, τοποθέτησα τετράδα falken wildpeak at3 που ψάχνοντας, διαβάζοντας και ρωτώντας φιλους έχω πολλές προσδοκίες... Θα δείξει.
Τα οχήματα που τα έχω βάλει, είναι jimny, rav4 και xtrail. Γενικά μεικτή χρήση, χωρίς να τα λυπάμαι πουθενά και πολλά χιλιόμετρα...
Για πες μας εντυπώσεις από τα FALKEN και σε ποιο όχημα μπήκαν

Για πες μας εντυπώσεις από τα FALKEN και σε ποιο όχημα μπήκαν
Έχω ήδη κάνει με τα falken περίπου 20.000χλμ. Λίγο η ατσιχλία, λίγο η λύσσα να τις βρω, λίγο και τα ταξίδια, φορτώθηκαν με αρκετά χλμ σε μικρό διάστημα! Τα φοράω σε nissan xtrail t31.
Οι προσδοκίες μου επιβεβαιώθηκαν. Μη θορυβώδη ελαστικά, που δεν προδίδουν ότι είναι at αν σε βάλουν μέσα στο αμάξι χωρίς να τα δεις! Ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες άνω των 150. Σε στεγνό οδόστρωμα άψογα και ιδιαίτερα μόλις ζεστάνουν (και πάρα το βάρος του αυτοκινήτου που φέρουν) και σε βρεγμένο οδόστρωμα αξιοπρεπή έως πολύ αξιοπρεπή! Σε κροκάλα και άγριο κοφτερό πέτρωμα μεχρι τώρα τουλάχιστον ικανά και στη λάσπη καλούτσικα. Καλούτσικα λέω γιατί γεμίζουν σχετικά γρήγορα οι αυλακώσεις τους και μετά γίνονται πατίνια!
Σίγουρα θα τα ξανά έβαζα και θα το κάνω, ειδικά αν όταν χρειαστώ είναι σε παρεμφερή τιμή!

Back