Εγώ θα σου πρότεινα το michelin latitude cross για την χρήση που το θέλεις,To έχω στο αγροτικό και στο επαγγελματικό Toyota hiace τώρα 4 χρόνια και είμαι υπέρ ευχαριστημένος παντού!Καλησπέρα στην παρέα..αν κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει να μου πει τι γνώμη του...θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι και έχω δυσκολευτεί αρκετά...έχω ένα nissan qashqai 1.5 και ψάχνω για 70-30 πατάω χώμα αρκετά θα έλεγα...αλλά κάνω και ταξίδια...215/55/18
Continental cross contact 60/40 αθόρυβο στην άσφαλτο και όχι πολύ μαλακό όπως το μισελεν και με μεγαλύτερη προστασία από το μισελενΚαλησπέρα στην παρέα..αν κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει να μου πει τι γνώμη του...θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι και έχω δυσκολευτεί αρκετά...έχω ένα nissan qashqai 1.5 και ψάχνω για 70-30 πατάω χώμα αρκετά θα έλεγα...αλλά κάνω και ταξίδια...215/55/18
Εκεί πρέπει να πάς.Δεν βρίσκω εύκολα...αν είχα 17ρες θα μου ήταν πολύ ποιο εύκολο.....
Το γνωρίζω φίλε...είναι μπέρδεμα...μάλλον θα πάω σε 4 seasons...Εκεί πρέπει να πάς.
18άρες κ χώμα δεν είναι κ τόσο σωστό.
Κοπανάει με τόσο χαμηλοπρόφιλα.
Θα το σκορπίσεις το αμάξι.
Βάλε κ άζωτο αντί για αέρα.να το σώσεις λιγουλάκι.Το γνωρίζω φίλε...είναι μπέρδεμα...μάλλον θα πάω σε 4 seasons...
Εγώ θα σου πρότεινα Bridgestone dueler A/T 002Καλησπέρα στην παρέα..αν κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει να μου πει τι γνώμη του...θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι και έχω δυσκολευτεί αρκετά...έχω ένα nissan qashqai 1.5 και ψάχνω για 70-30 πατάω χώμα αρκετά θα έλεγα...αλλά κάνω και ταξίδια...215/55/18
Τα λάστιχα ειδικά αυτά που έχουν καλές κρητικές και μια ωραία μικτή χρήση δε βγαίνουν σε ότι νούμερο θέλουμε,Μεγαλύτερη γκάμα και πολλά λάστιχα θα βρεις σε 16 άρα ζάντα, όσο μεγαλώνει λιγοστεύουν οι επιλογές και μετά το σκληρό λάστιχο σε μεγάλη ζάντα θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη αλλά του οχήματος την ανάρτηση πολύ δυσκολότερη .Να κοιτάξεις να ψάξεις λίγο χαρακτηριστικά στα λάστιχα να έχουν μεγάλο ποσοστό καουτσούκ μέσα ,αυτά βέβαια είναι ακριβούτσικα αλλά έχουν πάντα καλύτερη ανταπόκριση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Να είστε καλά παιδιά θα τα κοιτάξω!!
Απλά στο νούμερο που έχω 215/55/18
Δεν βρίσκω εύκολα...αν είχα 17ρες θα μου ήταν πολύ ποιο εύκολο.....
Να είσαι καλά φίλε ευχαριστώ...αυτό θα κάνω...Τα λάστιχα ειδικά αυτά που έχουν καλές κρητικές και μια ωραία μικτή χρήση δε βγαίνουν σε ότι νούμερο θέλουμε,Μεγαλύτερη γκάμα και πολλά λάστιχα θα βρεις σε 16 άρα ζάντα, όσο μεγαλώνει λιγοστεύουν οι επιλογές και μετά το σκληρό λάστιχο σε μεγάλη ζάντα θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη αλλά του οχήματος την ανάρτηση πολύ δυσκολότερη .Να κοιτάξεις να ψάξεις λίγο χαρακτηριστικά στα λάστιχα να έχουν μεγάλο ποσοστό καουτσούκ μέσα ,αυτά βέβαια είναι ακριβούτσικα αλλά έχουν πάντα καλύτερη ανταπόκριση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Καταπληκτικο λαστιχο!!Μου έβαλε μια μάρκα με κορεάτικο όνομα,δε θυμάμαι ποιο.Είναι όμως Αll Terrain και σε συνδυασμό με το Jimny μου ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.
Είναι όλα κορεάτικα και έκανες αυτό το σχόλιο;Ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι όλα είναι από εκεί...Καταπληκτικο λαστιχο!!
Καλοταξιδο!
τη χιλιαρούμπα δε τη γλυτόνεις με τυποτα....Καλησπέρα στην παρέα..αν κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει να μου πει τι γνώμη του...θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι και έχω δυσκολευτεί αρκετά...έχω ένα nissan qashqai 1.5 και ψάχνω για 70-30 πατάω χώμα αρκετά θα έλεγα...αλλά κάνω και ταξίδια...215/55/18
Διάσταση?τη χιλιαρούμπα δε τη γλυτόνεις με τυποτα....
εμενα στο ρειτζερ που θελω τα 50/50 τα κγουντριτζ μου ειπαν 1,300
Γιατί δεν κοιτάς κάτι πιο οικονομικό; π.χ. cooper discoverer st maxx, αν όχι καλύτερο το ίδιο καλό με τα bf αλλά αρκετά φθηνότερα, τα είχε φίλος σε hilux και τα δύο και το cooper του άρεσε καλυτερα.τη χιλιαρούμπα δε τη γλυτόνεις με τυποτα....
κοιταξε αυτατη χιλιαρούμπα δε τη γλυτόνεις με τυποτα....
Άλογο πεταλωσες?κοιταξε αυτα
Το καλυτερο λαστιχο που ειχα ποτε μετα το μπι εφ
Ειναι η δευτερη τετραδα που βαζω
Πολυ ανθεκτικο στην πετρα ειδικα στο πλαινο πολυ καλη προσφυση στο δρομο και καθαριζει πολυ καλα απο την λασπη
Σε χιονι πολυ λιγο το εσω οδηγηςει για να σου πω , το λιγο ομως που χρειαστηκε δεν κολωσε
Με γυρισμα καθε 7500 χιλιομετρα μου κοβουν γυρω στις 60000 χιλιομετρα
Λιγος θορυβος και ωραια οδηγηση
Τιμη πριν ττια χρονια που εβαλα την πρωτη φορα ηταν στα 380
Τωρα πηγαν στα 480
Τα χουν και αλλοι στην κρητη ψαξτο
https://www.amazon.com/HORSESHOE-Joyroad-Adventure-LT285x75R16-Radial/dp/B09V4G9LF5