Ελαστικά

Καλησπέρα στην παρέα..αν κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει να μου πει τι γνώμη του...θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι και έχω δυσκολευτεί αρκετά...έχω ένα nissan qashqai 1.5 και ψάχνω για 70-30 πατάω χώμα αρκετά θα έλεγα...αλλά κάνω και ταξίδια...215/55/18
Ανεπιφυλακτα το mishelen και μονο αυτο για τη δουλεια που το θελεις.......
Τα ειχα πριν και το αυτοκινητο τρενο,σε στεγνο και βρεγμενο......
Τωρα εβαλα αλλα για να ειναι 50//50 και εχω "χορτασει" παντιλικια και τσουληθρα....

Καλησπέρα στην παρέα..αν κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει να μου πει τι γνώμη του...θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι και έχω δυσκολευτεί αρκετά...έχω ένα nissan qashqai 1.5 και ψάχνω για 70-30 πατάω χώμα αρκετά θα έλεγα...αλλά κάνω και ταξίδια...215/55/18
Ξεχασα να γραψω ειχα το mishelin latidute cross ειναι 65/35 αξιοπρεπεστατο στο χωμα ,εχω οργωσει ολα τα βουνα για περδικες και εξαιρετικο στην ασφαλτο σε πολυ χιονι ,και παχια λασπη καποια στιγμη "μπουκωνε" αλλα σε πολυ ακραιες καταστασεις ,αν θελεις 50/50 Generar graber.......
Πρεπει να κοιταξεις ομως διαθεσιμες διαστασεις.......

Ανεπιφυλακτα το mishelen και μονο αυτο για τη δουλεια που το θελεις.......
Τα ειχα πριν και το αυτοκινητο τρενο,σε στεγνο και βρεγμενο......
Τωρα εβαλα αλλα για να ειναι 50//50 και εχω "χορτασει" παντιλικια και τσουληθρα....
Χαχα ωραίος.... εγώ φίλε μου δεν μπορώ να πάω σε 50/50 θα το διαλύσω το αμάξι...και έχω καταλήξει σε 80/20...αλλιώς θα πρέπει να πάρω άλλες ζάντες 16αρες και να έχω εναλλακτική... άλλα για το χειμώνα για το κυνήγι και άλλα για το καλοκαίρι για δρόμο..προς το παρών θα βάλω τα 80/20 και βλέπουμε...

Εγώ θα σου πρότεινα το michelin latitude cross για την χρήση που το θέλεις,To έχω στο αγροτικό και στο επαγγελματικό Toyota hiace τώρα 4 χρόνια και είμαι υπέρ ευχαριστημένος παντού!
+ 1000% τρίτη τετράδα που βάζω δεν το αλλάζω με τίποτα είναι ακριβά αλλά είναι λαστιχαρα

Back