25 μαζιΆλογο πεταλωσες?
25 μαζιΆλογο πεταλωσες?
Εάν έχεις σύγκριση ο ίδιος τότε να βάλεις αυτά που εσύ θεωρείς καλυτεραΕιχα και cooper πριν βαλω αυτα, για εμενα μπροστα τους τα cooper δεν μπορουν να σταθουν
Ετσι ειναι Μανθο ειναι εντελως προσωπικο θεμα και αντιληψηΕάν έχεις σύγκριση ο ίδιος τότε να βάλεις αυτά που εσύ θεωρείς καλυτερα
Ανεπιφυλακτα το mishelen και μονο αυτο για τη δουλεια που το θελεις.......Καλησπέρα στην παρέα..αν κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει να μου πει τι γνώμη του...θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι και έχω δυσκολευτεί αρκετά...έχω ένα nissan qashqai 1.5 και ψάχνω για 70-30 πατάω χώμα αρκετά θα έλεγα...αλλά κάνω και ταξίδια...215/55/18
Ξεχασα να γραψω ειχα το mishelin latidute cross ειναι 65/35 αξιοπρεπεστατο στο χωμα ,εχω οργωσει ολα τα βουνα για περδικες και εξαιρετικο στην ασφαλτο σε πολυ χιονι ,και παχια λασπη καποια στιγμη "μπουκωνε" αλλα σε πολυ ακραιες καταστασεις ,αν θελεις 50/50 Generar graber.......Καλησπέρα στην παρέα..αν κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει να μου πει τι γνώμη του...θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι και έχω δυσκολευτεί αρκετά...έχω ένα nissan qashqai 1.5 και ψάχνω για 70-30 πατάω χώμα αρκετά θα έλεγα...αλλά κάνω και ταξίδια...215/55/18
Καλησπέρα στην παρέα..αν κάποιος φίλος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει να μου πει τι γνώμη του...θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αμάξι και έχω δυσκολευτεί αρκετά...έχω ένα nissan qashqai 1.5 και ψάχνω για 70-30 πατάω χώμα αρκετά θα έλεγα...αλλά κάνω και ταξίδια...215/55/18
Χαχα ωραίος.... εγώ φίλε μου δεν μπορώ να πάω σε 50/50 θα το διαλύσω το αμάξι...και έχω καταλήξει σε 80/20...αλλιώς θα πρέπει να πάρω άλλες ζάντες 16αρες και να έχω εναλλακτική... άλλα για το χειμώνα για το κυνήγι και άλλα για το καλοκαίρι για δρόμο..προς το παρών θα βάλω τα 80/20 και βλέπουμε...Ανεπιφυλακτα το mishelen και μονο αυτο για τη δουλεια που το θελεις.......
Τα ειχα πριν και το αυτοκινητο τρενο,σε στεγνο και βρεγμενο......
Τωρα εβαλα αλλα για να ειναι 50//50 και εχω "χορτασει" παντιλικια και τσουληθρα....
+ 1000% τρίτη τετράδα που βάζω δεν το αλλάζω με τίποτα είναι ακριβά αλλά είναι λαστιχαραΕγώ θα σου πρότεινα το michelin latitude cross για την χρήση που το θέλεις,To έχω στο αγροτικό και στο επαγγελματικό Toyota hiace τώρα 4 χρόνια και είμαι υπέρ ευχαριστημένος παντού!
Bridgestone dueller AT 002.Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις απο τα λαστιχα, σε στεγνο οδοστρωμα εκπληκτικο κρατημα και φρεναρισμα, σε βρεγμενο πολυ-πολυ καλυτερα απο τα cooper ATT που ειχα, βρεθηκα σε βρεγμενο επαρχιακο δρομο με στροφες και το αμαξι εμπαινε τραινο {τηρουμενων των αναλογιων} . Σε off-road διαδρομη, στην εναρξη που βρεθηκα στις Σερρες περασα απο λασπες,που σε καποια σημεια ηταν και βαθειες λουμπες απο τους πυραυλους που ποτιζαν, χωρις κανενα προβλημα εχοντας πολυ καλο αυτοκαθαρισμο.Μενει να δουμε πετρινες ορεινες διαδρομες και χιονι.
Bridgestone turanza T005, τα ειχα στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου, Seat toledo '03,καταπληκτικά σε στεγνό, βρεγμένο, παντού, και βγάζουν πολλά χλμ.Παιδες,καμια γνωμη για ελαστικα για audi A4,σε διαστασεις 195 65 R15?
Προφανως για αποκλειστικη χρηση σε ασφαλτο...
Να ειναι καλα και αξιοπιστα....
Πριν 2 εβδομάδες τα έβαλα κι εγώ, αντικαθιστώντας τους φθαρμένους προκατόχους του 001Bridgestone dueller AT 002.
Το προηγούμενο Σ/Κ δοκιμάστηκαν και σε αρκετά κακοτραχαλους δασικούς δρόμους στα ορεινά του νομού Κοζάνης, πάρα πολύ καλά σε ανηφόρες με χώμα -πέτρα-νεροφαγωματα κλπ, καμιά απολύτως φθορά στο πέλμα τους.Το μόνο μείον τους μέχρι τώρα σε σχέση με τα Cooper ATT που είχα, είναι η κατανάλωση, έχει τσιμπησει περίπου μισό λίτρο/100χλμ.
Καλοτάξιδα.Πριν 2 εβδομάδες τα έβαλα κι εγώ, αντικαθιστώντας τους φθαρμένους προκατόχους του 001
Ακόμα δεν βγήκα εκτός, αλλά εκπληκτικά στο βρεγμένο, απόλαυση.
Για την κατανάλωση δεν έχω προσέξει κάτι, αλλά στο πρώτο ταξίδι θα μπορέσω να συγκρίνω, αν και είμαι λίγο ανισόρροπος εγώ, έχει αυξομειώσεις ο ρυθμός μου, την μία τάπα την άλλη κότα
Ευχαριστώ, επίσης!Καλοτάξιδα.
Σε τι αμάξι;Πλέον υπάρχει το turanza 6. Το έβαλα πριν 2 μήνες.
Σε ένα Χ1 225/55/17. Νωρις για να πω. Το πλαϊνό του είναι πιο σκληρό και στέκεται καλύτερα από το asymmetric της Goodyear το οποίο ήταν πιο άνετο. Κάνει ελάχιστα περισσότερο θόρυβο και ελπίζω να βγάλω περισσότερα χλμ. Τα asymmetric λιωνανε γρήγορα. Οι διάφορες πλέον σε αυτές τις μάρκες είναι μικρές. Όλα είναι καλά, λίγο η αίσθηση διαφέρει.Σε τι αμάξι;
Συμπεριφορά;
Ετσι ειναι δυστυχως με τις περισσοτερες εταιρειες, λιγες ειναι αυτες που η αντιπροσωπεια δεν περιμενει να πουληθουν ολα για να φερει καινουρια, π.χ. bridgestone, michellin.Οταν εψαχνα για το δικο μου υπηρχαν ετοιμοπαραδοτα μονο απο αυτες τις δυο, ολα τα αλλα μονο με παραγγελια.αρχές δεκεμβρίου παραγκελία για το rager bf goudrits 50/50 ΑΤ
ενημέρωση σήμερα οτι σύγουρα θα είναι ελλάδα μετα το μαρτιο
Εκτός δρόμου πολύ καλά, σε βρεγμένη άσφαλτο σκοτώστρες... Τα έχω 1,5 χρόνο στο Navara και όταν βρέχει πάω σαν χεσμένοςαρχές δεκεμβρίου παραγκελία για το rager bf goudrits 50/50 ΑΤ
ενημέρωση σήμερα οτι σύγουρα θα είναι ελλάδα μετα το μαρτιο
Goodyear efficient grip Performance 2Παιδες,καμια γνωμη για ελαστικα για audi A4,σε διαστασεις 195 65 R15?
Προφανως για αποκλειστικη χρηση σε ασφαλτο...
Να ειναι καλα και αξιοπιστα....