Θέλουν έλεγχο και για τον θόρυβο και για να μη σου φαγωθούν μόνοπάντα .Μόλις τα άλλαξα και πήγαινα σπίτι το παρατήρησα γι αυτό κι εκεί το αποδίδω.
Νομίζω.
Θέλουν έλεγχο και για τον θόρυβο και για να μη σου φαγωθούν μόνοπάντα .Μόλις τα άλλαξα και πήγαινα σπίτι το παρατήρησα γι αυτό κι εκεί το αποδίδω.
Τα έβαλε ο αδελφός μου σε cherokke πριν 2-3 μήνες ,τα καινούρια. Ακόμα δεν έχει πατήσει εκτός, αλλά σαν κάτοχος κι εγώ κι αυτός των προηγούμενων dueler ,δύσκολα πάμε σε άλλο λάστιχο. Οπτικά πάντως, βλέποντας το προφίλ ,διακρίνεις την πιο ενισχυμένη πλαϊνή τους δομή. Γενικά είναι ένα εξαιρετικό λάστιχο, αλλά όπως και τα υπόλοιπα σε αυτή την κατηγορία, σε πολλή λάσπη μπουκώνουν.Εγώ σκεφτόμουν και για τα καινούρια bridgestone duellerAT002, αλλά δεν ξέρω κάποιον να τα έχει να μου πει εντυπώσεις.
Σ ευχαριστώ, αν τελικά δεν βρω τα cooper μάλλον σε αυτά ή τα falken θα πάω.Τα έβαλε ο αδελφός μου σε cherokke πριν 2-3 μήνες ,τα καινούρια. Ακόμα δεν έχει πατήσει εκτός, αλλά σαν κάτοχος κι εγώ κι αυτός των προηγούμενων dueler ,δύσκολα πάμε σε άλλο λάστιχο. Οπτικά πάντως, βλέποντας το προφίλ ,διακρίνεις την πιο ενισχυμένη πλαϊνή τους δομή. Γενικά είναι ένα εξαιρετικό λάστιχο, αλλά όπως και τα υπόλοιπα σε αυτή την κατηγορία, σε πολλή λάσπη μπουκώνουν.
Σε στεγνό, βρεγμένο, χιόνι, χώμα και ήπια λάσπη είναι ότι καλύτερο έχω βάλει, εξάλλου τα δικά μου κριτήρια είναι 200-300χλμ άσφαλτο και 5-10χλμ χώμα, λάσπη κτλ
Μακριά... Ωραία φαίνονται όπως είπες, αλλά δεν είναι...Να δείτε και αυτά φαίνονται ωραία τα είδα και σε ένα niva και μιας και είμαι σε αναζήτηση θα ξεθαψω ότι υπάρχει στην αγορά.
Θυμήθηκα. Gripmax inception at. Καλούτσικο σε όλα αλλά μετά από 4000 έως 5000 χλμ, κάνει σαν καράβι... Πολύ θόρυβο.. Στην αρχή τελείως διαφορετική συμπεριφορά και πολύ μειωμένο θόρυβο..Σε διάφορα 4χ4 που έτυχε να είχα στην κατοχή μου, έχω δοκιμάσει ανά καιρούς τα εξής at:
Bridgestone dueler, καλό εν γένει λάστιχο, υστερούσε λίγο σε βρεγμένο (πάντα συγκρινόμενο με άλλα at) και περισσότερο σε πάγο. Πάραυτα το προτίμησα 2 φορές.
Bfgoodrich k02, πολύ καλό γενικά, αλλά αρκετά θορυβώδες και ακριβό
Τoyo open country at, επίσης καλό, αντίστοιχο σε συμπεριφορά του dueler, λίγο πιο καλό σε βρεγμένο και καλούτσικη τιμή.
Ling long μια φορά και τα άλλαξα σε 3 μήνες... Ωραία στο μάτι αλλά Επικίνδυνα ακόμη και στην άσφαλτο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Δοκίμασα επίσης ένα αντίστοιχο κινέζικο, που δυστυχώς δεν θυμάμαι τη μάρκα αλλά ήταν σίγουρα καλύτερο του king kong. Θα το θυμηθώ και ενημερώσω.
Σήμερα, τοποθέτησα τετράδα falken wildpeak at3 που ψάχνοντας, διαβάζοντας και ρωτώντας φιλους έχω πολλές προσδοκίες... Θα δείξει.
Τα οχήματα που τα έχω βάλει, είναι jimny, rav4 και xtrail. Γενικά μεικτή χρήση, χωρίς να τα λυπάμαι πουθενά και πολλά χιλιόμετρα...
Μπηκα στο nokiantyres.com, δεν υπαρχουν, μαλλον σταματησε να τα βγαζειΠάντως φίλος έβαλε του 22 τα nokian outpost μεταχειρισμένα πριν φορούσε τα Michellin latitude cross,επειδή τρέχει μου λέει πολύ καλύτερα κρατάνε τα nokian ,τα έψαξα αλλά δεν και εξωτερικο είδα ότι είναι πανάκριβα πάνω από 170€ το ένα ..Πήγα και τα είδα άγρια ωραία και μαλακοτατα για τέτοια λάστιχα .Ψαχνό τας κάπου είδα και πιστοποιήσεις από Ρωσία μεριά που εκεί τα λάστιχα περνάνε ζόρια ανά λέει κάτι αυτό.Αλλα ακριβά για λίγους
Μόνο στο εξωτερικό τα βλέπω και εγώΜπηκα στο nokiantyres.com, δεν υπαρχουν, μαλλον σταματησε να τα βγαζει
Να δείτε και αυτά φαίνονται ωραία τα είδα και σε ένα niva και μιας και είμαι σε αναζήτηση θα ξεθαψω ότι υπάρχει στην αγορά.
Εγώ σε mazda σειρά Β 2600 βενζίνη έχω τα ακριβώς αντίθετα να πω...Μακριά... Ωραία φαίνονται όπως είπες, αλλά δεν είναι...
Αντίθετα θα ling live ng τα cross wind ;Εγώ σε mazda σειρά Β 2600 βενζίνη έχω τα ακριβώς αντίθετα να πω...
Το αυτοκίνητο είναι πάνω κάτω εθνική σχεδόν κάθε σκ και στο χωριό όλο χώμα, πετρα, λάσπη...
Το καλύτερο λάστιχο που είχαμε φορέσει ήταν το παλιό bridgestone dueler at. Τρομερό all around...
View attachment 88592
Δυστυχώς δεν υπάρχει πια... Το καινούργιο dueler δεν έχει καμία σχέση, πολύ πιο light τα αλλάξαμε αμεσως...
Kαι τα yokohama δεν μας ικανοποίησαν καθόλου... Φύγαν νύχτα...
View attachment 88593
Αντίθετα θα ling live ng τα cross wind είναι σχεδόν εφάμιλλα του πρώτου dueler. Τα έχουμε τώρα και αυτά θα ξαναβάλουμε...
View attachment 88594
Τα έκανε αχταρμα ο διορθωτής και δεν το είδα...Αντίθετα θα ling live ng τα cross wind ;
Ποια είναι αυτά;
Σ ευχαριστω πολυ Ηλια.Μεγια καλοταξιδα
Με το καλό,Άν τα ξέρεις σαν λάστιχα καλά έκανεςΚαλόταξίδα , εγώ κανόνισα να βάλω τέλος Αυγούστου όταν επιστρέψω τα grip max A/T σε 215/70/16 Από το να βάλω μετάχειρισμενα που σκεφτόμουν και να τα τραμπαρω το Μάρτη θα βάλω νέα να μείνουν πάνω ούτως η άλλως δεν το κινώ τακτικά το χοντάκι .Τα γνωρίζω σαν λάστιχα γιατί τα φοράει φίλος σε grand vitara του 2006 3 χρόνια τώρα και πάνε καλά.
Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις απο τα λαστιχα, σε στεγνο οδοστρωμα εκπληκτικο κρατημα και φρεναρισμα, σε βρεγμενο πολυ-πολυ καλυτερα απο τα cooper ATT που ειχα, βρεθηκα σε βρεγμενο επαρχιακο δρομο με στροφες και το αμαξι εμπαινε τραινο {τηρουμενων των αναλογιων} . Σε off-road διαδρομη, στην εναρξη που βρεθηκα στις Σερρες περασα απο λασπες,που σε καποια σημεια ηταν και βαθειες λουμπες απο τους πυραυλους που ποτιζαν, χωρις κανενα προβλημα εχοντας πολυ καλο αυτοκαθαρισμο.Μενει να δουμε πετρινες ορεινες διαδρομες και χιονι.Καινούρια παπουτσάκια σήμερα στο duster, bridgestone dueller at002, τα cooper που ήθελα δεν τα βρήκα πουθενά, έτσι κατέληξα σε αυτά έχοντας εμπιστοσύνη στην εταιρεία, εντυπώσεις σε λίγους μήνες.View attachment 89581