Στα μέρη μπυ είσαι συνάδελφε πέρασες από το χωριό μου για ν φτάσεις στα Ακαρνανίκα ,δυστυχώς είναι χιονισμένα τα δύσκολα κ καλά τερέν
Στα μέρη μπυ είσαι συνάδελφε πέρασες από το χωριό μου για ν φτάσεις στα Ακαρνανίκα ,δυστυχώς είναι χιονισμένα τα δύσκολα κ καλά τερέν
Ναι ναι τα εμαθα, ηταν φιλαράκια μου λαγαρηδες πανω για ν δουν, δν υπάρχουν πολλοί λαγοί χαμηλα πλεον, πανω στης κορφές που εβελεπες έχει αρκετή ζωή όμως αλλά ηταν χιονισμένα. Ν μας ξανά ρθεις για κυνήγια εγώ βεβεια κυνηγάω πέρδικα αλλά ένα καρτέρι θ στ Καλυψώαπό Μοναστηράκι είσαι φίλε μου ? εκεί που βλέπεις την φώτο, ένας σηκωσε λαγο το Σάββατο και ένας την Κυριακή. όλοι οι υπόλοιποι τίποτα.
Ναι ναι τα εμαθα, ηταν φιλαράκια μου λαγαρηδες πανω για ν δουν, δν υπάρχουν πολλοί λαγοί χαμηλα πλεον, πανω στης κορφές που εβελεπες έχει αρκετή ζωή όμως αλλά ηταν χιονισμένα. Ν μας ξανά ρθεις για κυνήγια εγώ βεβεια κυνηγάω πέρδικα αλλά ένα καρτέρι θ στ Καλυψώ
Σταμάτη, είναι τελείως διαφορετική περιοχή.όταν έρχομαι στα μέρη σου για κυνήγι συνήθως τα παιδιά που είναι ντόπιοι με πάνε στο περδικακι
Σταμάτη, είναι τελείως διαφορετική περιοχή.
Πιό κακοτράχαλα και πιό σφιχτά τα Ακαρνανικάτο ξέρω φιλε μου. πάω πολλά χρόνια στα μέρη αυτά. έχω πολύ καλά φιλαράκια εκεί. απλά προτιμούν περδικακι γιατί είναι καλύτερο μέρος για λαγο
Άμα ξανάρθεις θα σε τουφεκισω!βαράς τούς λαγούς μας που είναι πιο μεγάλη!όταν έρχομαι στα μέρη σου για κυνήγι συνήθως τα παιδιά που είναι ντόπιοι με πάνε στο περδικακι
Άμα ξανάρθεις θα σε τουφεκισω!βαράς τούς λαγούς μας που είναι πιο μεγάλη!
Πιό κακοτράχαλα και πιό σφιχτά τα Ακαρνανικά
Περδικάκι έχει και ελατιάδες κοντά είναι άλλη φάση
Σταματη...ο Ελληνικος Ιχνηλατης πως τα παει με τα γουρουνια?
Σταματη...ο Ελληνικος Ιχνηλατης πως τα παει με τα γουρουνια?
Ευχαριστω φιλε! Δυστυχως φερνουμε διαφορες ξενες φυλες και τις θεοποιουμε και εχουμε χασει τον εθνικο μας ιχνηλατη!λίγοι τον προτιμούν γιατί γίνεται πολύ επιθετικός προς το γουρούνι. ξέρω μια παρέα ομως στο Μεσολόγγι που κυνηγάει με επιτυχία με ελληνικούς
Εξωγήινος αυτοχθόνων ιθαγενών.Γιώργο και εσύ από Αιτωλοακαρνανία είσαι ή απλά κυνηγάς εκεί ?
Από Αιτωλοακαρνανία είμαι αλλά όχι προς τα εκείΓιώργο και εσύ από Αιτωλοακαρνανία είσαι ή απλά κυνηγάς εκεί ?
έβαλες τα δικά σου?