Και μενα ετσι ειναι τα κουταβια με την γυναικα και τα μικραΤην έχω μες στο σπίτι φίλε μου. Να σαι καλά
Ποσα ξερεις ρε μπαγασα
Καλοτυχη φιλε μου
Και μενα ετσι ειναι τα κουταβια με την γυναικα και τα μικραΤην έχω μες στο σπίτι φίλε μου. Να σαι καλά
Να σαι καλά φίλε μουΜπράβο Σταμάτη, φαίνεται ότι το αγαπάτε όλοι αυτό που κάνετε! Γερό και καλότυχο να είναι!
Κούκλα
Γερή και καλοτύχερη
Και μενα ετσι ειναι τα κουταβια με την γυναικα και τα μικρα
Ποσα ξερεις ρε μπαγασα
Καλοτυχη φιλε μου
Καλότυχο και γερό.View attachment 50583View attachment 50584View attachment 50586
Νέα βάσανα.... Κουταβιτσα από πολύ δυνατά αίματα
Ξέρω που είσαι
Μη το μαρτυρας....Ξέρω που είσαι
Απέξω,έχω την καντίναΣε ποιόν όροφο είσαι, αν με φέρει ο δρόμος κάτι θέλω να σε ρωτήσω View attachment 50644
Για ξεκαρφωμα???Απέξω,έχω την καντίνα
Καλότυχο και γερό.
Έχει και μπικλάκι μέσα?
Ξέρω που είσαι
Μη το μαρτυρας....
Σε ποιόν όροφο είσαι, αν με φέρει ο δρόμος κάτι θέλω να σε ρωτήσω View attachment 50644
Για μπύρες.Για ξεκαρφωμα???
Αν δεν έχεις έμπειρο σκυλί να το βάλεις κοντάΚαλημερα σας, έχω ένα ιχνηλάτη για λαγό το οποίο είναι 1 ετών. Το βγάζω συνέχεια οπότε μπορώ και μυρίζει κανονικά κάτω, μόνο που δεν έχει δει ποτέ λαγό, γίνεται να του βάλω αγριοκούνελο για να ξεκινήσει;
Πήγαινε το νύχτα μια φορά χωρίς φεγγάρι και δειξτου ένα με τον φακό μόλις τον κυνηγήσει μάζεψε το και φύγε και πρωινά εκπαιδευτικά κοντά στα γιατάκιαΚαλημερα σας, έχω ένα ιχνηλάτη για λαγό το οποίο είναι 1 ετών. Το βγάζω συνέχεια οπότε μπορώ και μυρίζει κανονικά κάτω, μόνο που δεν έχει δει ποτέ λαγό, γίνεται να του βάλω αγριοκούνελο για να ξεκινήσει;
εκπαιδευτηριο κανα δυο φορες....μετα νυκτα.....αλλα χωρις μεγαλο σκυλι μαζι οι παραστασεις που θα λαβει θα ειναι λιγες, μειωνοντας τις πιθανοτητες να γινει δυνατο σκυλι που θα κυνηγαει μονο λαγο....πριν παρα πολλα χρονια, πηραμε μια κουταβα 15 μηνων η οποια δεν ειχε καμια επαφη με λαγο....στο πρωτο εκπαιδευτικο μαζι με το μεγαλο σκυλι, επεσε πανω της ο λαγος στο σηκωμα και τον πλακωσε στη διωξη και απο τοτε, παντα μαζι με το μεγαλο σκυλι πηγαινε σφαιρα...δυστυχως τη χασαμε 4 ετων απο αρρωστια...Καλημερα σας, έχω ένα ιχνηλάτη για λαγό το οποίο είναι 1 ετών. Το βγάζω συνέχεια οπότε μπορώ και μυρίζει κανονικά κάτω, μόνο που δεν έχει δει ποτέ λαγό, γίνεται να του βάλω αγριοκούνελο για να ξεκινήσει;
Το έχω βάλει εδώ και 3 μέρες κοντά σε μεγάλα σκυλιά που ξέρουν απλά και αυτά είναι πρωτόγνωρα στον τόπο εδώ διότι έχουν έρθει από αλλού, Το βλέπω όμως πηγαίνει και ψάχνει συνέχεια το κουτάβι. Θα το πήγαινα σε εκπαιδευτικό κέντρο όμως δεν έχουμε στην περιοχή μας κ ούτε κάπου κοντά.Αν δεν έχεις έμπειρο σκυλί να το βάλεις κοντά
μια δυο φορές ένα αγριοκούνελο θα του δείξει τον δρόμο για να πάρει τις πρώτες εικόνες
Το να το πας και να το αμολύσεις νύχτα σε λαγό που θα δεις θα το βοηθήσει να έχει εικόνα και μυρωδιά του θηράματος, να φανατιστεί, να ξεθαρέψει να απομακρύνεται και να "πονηρεψει" και να πάρει μπρος γενικά. Μην το παρακάνεις όμως, γιατί θα μάθει να βρίσκει μόνο πολύ φρέσκο μονό ντορό και πρακτικά να μην ξεφωλιάζει, αλλά μόνο να διώκει...Το έχω βάλει εδώ και 3 μέρες κοντά σε μεγάλα σκυλιά που ξέρουν απλά και αυτά είναι πρωτόγνωρα στον τόπο εδώ διότι έχουν έρθει από αλλού, Το βλέπω όμως πηγαίνει και ψάχνει συνέχεια το κουτάβι. Θα το πήγαινα σε εκπαιδευτικό κέντρο όμως δεν έχουμε στην περιοχή μας κ ούτε κάπου κοντά
Άμα έχει ξεκινήσει και βάζει μύτη κάτω είναι σε καλό δρόμο μην σε ανησυχείΤο έχω βάλει εδώ και 3 μέρες κοντά σε μεγάλα σκυλιά που ξέρουν απλά και αυτά είναι πρωτόγνωρα στον τόπο εδώ διότι έχουν έρθει από αλλού, Το βλέπω όμως πηγαίνει και ψάχνει συνέχεια το κουτάβι. Θα το πήγαινα σε εκπαιδευτικό κέντρο όμως δεν έχουμε στην περιοχή μας κ ούτε κάπου κοντά.