Πολυ διασπορας....Επί σειρά ετών, από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου και δώθε .....lambro κίτρινο διασποράς , laser μπλε διασποράς, euromix, μαύρο -πράσινο πυρκαλ.
Κατανομή ναι, διασπορά όχι....Πολυ διασπορας....
ρε Χρηστο τι φυσιγγη ηταν κ αυτο θυμαμε που ελεγαν πολυ γι αυτο βρήκα σε ενα παλιο φασσοκαρτερο πανω απο 30 καληκες απο αυτο το φυσιγγηsuper Βωσσος το μπλέ
Οταν λες της b&p;ποιο συγκεκριμενα;Στην παρέα μου ο ένας ρίχνει φανατικά το λεπρε τουλάχιστον μια δεκαετία.
Ένας άλλος της παρέας παλι το ροτβαιλ 36γρ. Κι αυτός πολλά χρόνια πάνω από δεκαετία.
Εγώ στα 18 χρόνια που κυνηγάω έριχνα για 4 χρόνια λαμπρού ντεμι 40γρ
12 χρόνια φανατικα μόνο ρεμινγκτον με βασικότερο το Ντουμπλεξ και το νιτρο. Παρά τα 42.5 γρ τα έριχνα ακόμα και στην έναρξη με 35 βαθμούς και κοντομάνικο.
Τα 2 τελευταία χρόνια συνδυασμός ρεμυ και b & p.
Ο συγχωρεμένος ο θειος μου για 15 χρόνια που κυνηγησαμε μαζί μόνο λαμπρού μπλε.
Υ.γ.1 ο πατέρας μου ότι του δώσω ποτέ δεν ασχολήθηκε με το θέμα φυσιγγια
Υ.γ.2 στα ψηλά σκάγια ποτέ δεν είχα κάποιο για παραπάνω από 2-3 Χρόνια
Νικόλα ότι να πω γι'αυτό το φυσιγγι είναι λίγο,απλα ήταν δηλητήριο όπου και να σηκωνες το όπλο το πουλί ήταν νεκρό έχει αφήσει ιστορία αυτό το φυσιγγι....ρε Χρηστο τι φυσιγγη ηταν κ αυτο θυμαμε που ελεγαν πολυ γι αυτο βρήκα σε ενα παλιο φασσοκαρτερο πανω απο 30 καληκες απο αυτο το φυσιγγη
Εβγαζε φυσιγγαρες ο Βωσσος...Κριμα που εκλεισε..εγω εριχνα χρονια το κοκκινο 33 γραμμαρια ερχοντουσαν κουτες καθε χρονο αρχη της σεζον κυνηγουσε κ ο πατερας μου με αυτα.εχω φυλαξει 2 κουτακια ενθυμιοΝικόλα ότι να πω γι'αυτό το φυσιγγι είναι λίγο,απλα ήταν δηλητήριο όπου και να σηκωνες το όπλο το πουλί ήταν νεκρό έχει αφήσει ιστορία αυτό το φυσιγγι....
Είπαμε αλλά οχι και έτσι..Ρε Τάσο κάθε μην που διαβάζεις τελειώνεις ..... Χαχαχα
Δυνατα φυσιγγια (ειδικα το δεύτερο..) αλλα φοβερα,τα έριχνα κ εγώ όσο τα έβρισκα..Για πολλα χρονια ρουμελιωτη τα διαφανα με A1 34gr. Και τα sidna του ιδίου..ακομα τα ριχνο
Τσοβόλα δωστα ολα.cool.Για αρκετά χρόνια τα rottweil τα ελληνικά και τα 3Α του δορκα όπως και τα c7 perfecta του kalco!με ΠΑΣΟΚ παίρναμε ότι φυσιγγαρες θέλαμε!