Mg2 38
430 m/s του δίνει...σε όλα τα βάρη γραμμαριων 36 38 40 46 μόνο η μάλλινη έκδοση διαφέρει!Mg2 38
Από όταν ξεκίνησα να κυνηγώ και για 10-12 χρόνια, μέχρι να πάρω το πρώτο μου 12αρι όπλο, έριχνα το παραπάνω σε cal.16 και παράλληλα αλλά σε πολύ μικρότερο ποσοστό το πράσινο του Λάμπρου. Βασικά επειδή μόνο αυτά εύρισκα εδώ σε 16αρι τότε. Δεν το έψαχνα και πολύ αφού με αυτά έκανα τη δουλειά μου μια χαρά.Τάσο πολύ ωραίο θέμα φίλε, μπράβο! Από μικρό παιδί που ανέβαινα στο βουνό θυμάμαι να ρίχνουμε ιδιογόμωση και εμπορικά μαζί. Από εμπορικά αυτό που είχαμε πάντα ήταν το rottweil του δορκά! Στην μέρα του δεν υπήρχε άλλο φυσίγγιο!
Στο 1.5 μετρο ναι...στο στόμιο την δίνει η bpΕγω μετρησα τρια φυσιγγια εβγαλε περιπου 415 αν θημαμε καλα μεσο ορο στο 1,5 μετρα απο τη κανη .πάντα οι ετεριες βαζουμε κατι παραπανω
Μόνο 4αρι ρίχνω στα παπιά ..από συνήθεια...κοίτα τότε λογικά θα χει έως -10 κ ο μέσος όρος βολών είναι 40-45 μέτρα θα λεγαΣε πενταρη να το πάρεις...αν δεν ρίχνεις στα άκρα....
Για μένα μείνε στο 4αρι.λογικά θα χει έως -10 κ ο μέσος όρος βολών είναι 40-45
Ε είσαι για 4 μην πω 3!Μόνο 4αρι ρίχνω στα παπιά ..από συνήθεια...κοίτα τότε λογικά θα χει έως -10 κ ο μέσος όρος βολών είναι 40-45 μέτρα θα λεγα
Εγω μετρησα τρια φυσιγγια εβγαλε περιπου 415 αν θημαμε καλα μεσο ορο στο 1,5 μετρα απο τη κανη .πάντα οι ετεριες βαζουμε κατι παραπανω
Στο 1 μέτρο και με Full τσοκ, τις δίνει η Β&Ρ τις ταχύτητες ... τώρα, 10-15 μ/δ πάνω ή κάτω ... .xm. ... Απλά έτσι, για να "ακριβολογήσουμε" ... ή ... "να διυλίσουμε τον κώνωπα" !!!!Στο 1.5 μετρο ναι...στο στόμιο την δίνει η bp
Έχεις δίκιο στο ένα ειναι!Στο 1 μέτρο και με Full τσοκ, τις δίνει η Β&Ρ τις ταχύτητες ... τώρα, 10-15 μ/δ πάνω ή κάτω ... .xm. ... Απλά έτσι, για να "ακριβολογήσουμε" ... ή ... "να διυλίσουμε τον κώνωπα" !!!!
Αυτα τα παλιά θέριζαν!!!
πιστεύω η καλύτερη έκδοση Sipe που υπήρχε, με 8αρι παφιλαΑυτα τα παλιά θέριζαν!!!
Τάσο φυσιγγάρα τι να λέμε.Το εχω ξαναπει οτι με αυτο το φυσιγγι σε ν9 παλια σε περπατητο τσιχλας ειχα κανει την καλυτερη αναλογια που εχω κανει μεχρι τωρα..14 τσιχλοκοτσυφα στο χερι κ απο την φυσιγγιοθηκη ελειπαν 19 φυσιγγια..Το δικαννο αλλαζε φυσιγγι μονο στην δεξια καννη..
Δεν ξερω αν αυτη ετυχε να ηταν η καλυτερη κυνηγετικη μου μερα,αυτο που σιγουρα ξερω ειναι οτι αυτο το φυσιγγι δεν πρόκειται να το ξεχασω..
Ναι ηταν μαλακο..Τάσο φυσιγγάρα τι να λέμε.
Και διβασική και γλυκιά τουφεκιά ταυτόχρονα...